10 leggyakrabban letöltött alkalmazás a Play Áruházban megvan már?

Tudja, hogy vannak olyan alkalmazások a Play Áruházban, amelyeket több mint egymilliárdszor töltöttek le? Nos, az ApkVenue itt el akarja mondani az alkalmazások listáját!

Biztosan ismeri a nevet A Google Play vagy A Play Áruház? Hogyan nem, minden alkalommal, amikor játékot vagy alkalmazást szeretnél letölteni Android-ra, le kell töltened az alkalmazáson keresztül.

A Play Áruházban szétszórt sok alkalmazás között természetesen vannak a legnépszerűbbek és szinte minden Android-felhasználó letölti őket, még a letöltések száma is eléri 1 milliárd!

Az ApkVenue ezúttal listát szeretne adni azokról az alkalmazásokról, amelyeket már több mint 1 milliárd letöltött. Szerinted mind megvan, banda?

A legtöbb letöltött alkalmazás a Play Áruházban

A Google Play először júniusban jelent meg 2008. október 22 hogy a harmadik féltől származó fejlesztők által létrehozott alkalmazásokat az Android felhasználók letölthessék.

A Play Áruházban elérhető alkalmazások száma jelenleg nagyjából megvan 500.000. 2009-ben a Play Áruházban csak körülbelül 2300 alkalmazás volt. Ez a rendelkezésre álló alkalmazások gyorsan növekvő számát mutatja.

A sok alkalmazás közül vannak olyanok, amelyek elérték mérföldkövek a már letöltött több mint 1 milliárdszor. Bármi?

1. Youtube

Először is vannak alkalmazások folyam millió ember. Yups, főleg, ha nem az Youtube. Valójában ezt az alkalmazást több mint letöltötték 5 milliárdszor!

Ennek a nagy számnak az egyik oka az, hogy a Youtube alkalmazást gyakran automatikusan telepítik az Android operációs rendszert használó mobiltelefonokra.

Vannak azonban olyan országok, amelyek blokkolják a Youtube-ot, hogy az emberek ne élvezhessék. Tök mindegy? Olvassa el a következő cikkben, OK!

RészletYoutube
FejlesztőGoogle LLC
Értékelés (Véleményezők száma)4.4 (39.458.875)
MéretEszközönként változik
Telepítse5.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

2. Facebook

Tájékoztatásul a cikk 10 leggyakrabban letöltött alkalmazásának fele a Facebook-tól származik. Természetesen az egyik egy alkalmazás Facebook maga.

A közösségi média ebben az egyben soha nem ér véget. Maga az aktív felhasználók száma elérte a kétmilliárd felhasználót, ahol többségük természetesen a Play Áruházban elérhető alkalmazásokat használja.

Csakúgy, mint a Youtube, néhány ország blokkolja a Facebookot is. Az ApkVenue erről szóló cikkében láthatja az ezt felsoroló országok listáját!

RészletFacebook
FejlesztőFacebook
Értékelés (Véleményezők száma)4.1 (84.743.323)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

3. WhatsApp Messenger

Még mindig ugyanattól a cégtől, a következő az Whatsapp üzenetküldő vagy amit gyakran rövidítünk, WA-vá válunk. Az alkalmazások között csevegés a másik, a WA a legtöbbet letöltött alkalmazás.

Ennek oka a WA számos hasznos funkciója, amelyek megkönnyítik számunkra az üzenetváltást barátainkkal és családtagjainkkal.

Szeretné megismerni annak történetét, hogy a WhatsApp-ot hogyan szerezte meg a Facebook? Olvassa el ebben a cikkben, OK!

RészletWhatsapp üzenetküldő
FejlesztőFacebook
Értékelés (Véleményezők száma)4.4 (84.232.967)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

4. Instagram

Ez az egy alkalmazás szintén a Facebook bandától származik, és természetesen Ön is használja. Instagram egy olyan közösségi média, amely a legjobb fényképek megosztására törekszik.

Sőt, most az Instagram számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek miatt nem unatkozunk a felfedezésében. Csak mondd Instastory, IGTV, és így tovább.

Az egyik dolog, ami izgatottá tesz bennünket az Instagram-on való közzétételre, az a remény, hogy sokat kapunk mint és extra követői. Az ApkVenue-nak vannak tippjei, csak olvassa el itt!

RészletInstagram
FejlesztőFacebook
Értékelés (Véleményezők száma)4.5 (77.822.912)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

5. Messenger

Komolyan mondom, a banda, ez is a Facebook-tól származik. El tudja képzelni, hogy ez a cég mennyit keres egyedül az alkalmazásokból. Nem csoda, hogy az alapító Mark Zuckerberg, sikerült a világ leggazdagabb emberévé válni az 5. helyen.

Hírnök egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti az Ön számára csevegés Facebook barátaidnak. Természetesen számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel kifejezheti magát.

Valójában az Egyesült Államokban, Angliában és Franciaországban pénzt küldhet a bandájának!

RészletHírnök
FejlesztőFacebook
Értékelés (Véleményezők száma)4.1 (64.481.480)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Egyéb legtöbbet letöltött alkalmazások. . .

6. Tiszta mester

Ezen kívül vannak alkalmazások Tiszta mester amely jól ismert megbízhatóságáról a mobiltelefonunkon található szemétfájlok tisztításában.

Természetesen nem csak addig, amíg a Cheetah Mobile több mint egymilliárdszor tölthető le. Van víruskereső, van Wi-Fi Biztonság, van játékerősítő, és még sok más.

RészletTiszta mester
FejlesztőCheetah Mobile
Értékelés (Véleményezők száma)4.7 (44.044.621)
Méret19 MB
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

7. Metró szörfösök

Melyek a legnépszerűbb játékok a Play Áruházban? A válasz Metró szörfösök. Ez a játék az egyetlen olyan játék, amelyet több mint egymilliárdszor töltöttek le bandával.

Csatorna végtelen futás, ez a játék rabjaivá tesz bennünket, hogy folyamatosan új rekordokat állítsunk fel. Sőt, mindig vannak új arénák az unalom elkerülése érdekében.

RészletMetró szörfösök
FejlesztőKiloo
Értékelés (Véleményezők száma)4.5 (29.578.380)
Méret85 MB
Telepítse1.000.000.000+
Android minimum4.1
Játékok Árkád Aktív Fejlesztés LETÖLTÉS

8. Skype

Skype egy alkalmazás csevegés óriások állítják elő Microsoft. Ezt az alkalmazást gyakran használják az irodákban kommunikációs eszközként az alkalmazottak és a felettesek között

Nem csak csevegés, ez az alkalmazás lehetővé teszi fájlok és videohívás. A Skype-ot különféle területeken használhatja felület, például mobiltelefonok, laptopok, táblagépek.

RészletSkype
FejlesztőSkype
Értékelés (Véleményezők száma)4.1 (10.707.463)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
A Skype Technologies Töltse le a közösségi és üzenetküldő alkalmazásokat

9. Facebook Lite

Ön olyan típusú ember, aki meg akarja spórolni a kvóta használatát? Ha igen, akkor telepítenie kell Facebook Lite ezt.

Ne félj attól, hogy felhívnak misqueen mert ez az alkalmazás népszerű. Az igazolás, a több mint 1 milliárd letöltést elérő letöltések száma.

Csak töltsd le ide, banda!

RészletFacebook Lite
FejlesztőFacebook
Értékelés (Véleményezők száma)4.3 (10.564.242)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

10. Google Duo

Végül vannak alkalmazások videohívás tól től Google, vagyis Google Duo. Annak ellenére, hogy viszonylag új a többi alkalmazáshoz képest (2016-ban jelent meg), valójában ezt az alkalmazást több mint egymilliárdszor töltötték le.

A Google Duo hozza az élményt videohívás ami egyértelműbb, mert a videó minősége elérheti a 720p-t. Annak ellenére, hogy a felbontás nagy, nem kell aggódnia a videó elakadása miatt.

RészletGoogle Duo
FejlesztőGoogle LLC
Értékelés (Véleményezők száma)4.6 (3.401.663)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000.000+
Android minimum4.4
Apps Social and Messaging Google Inc. LETÖLTÉS

Ez a banda A 10 leggyakrabban letöltött alkalmazás a Play Áruházban. Már rendelkezik az összes ilyen alkalmazással? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found