100% legális! 10 ingyenes 2 GB RAM-os játék letöltése (2017. augusztus)

Vessünk egy pillantást az ApkVenue alábbi 10 ingyenes 2 GB RAM-os PC játékajánlataira ...

Hétvégén, a legjobb játékidő eltöltésére. A játék után a munka utáni fáradtság enyhítése mellett a kreativitás és az intelligencia is növekedhet.

A számítógép specifikációi közepesek és zavarosak abban, hogy milyen játékot kell játszani? Hoppá, ha nincs játékajánló, lemondhatja a játék szombat esti játéktervét.

Vessünk egy pillantást 10 ingyenes 2 GB RAM-os PC-s játékajánlatra a következő ApkVenue-ból ...

  • 5 PC-s játék minden idők legjobb grafikájával és játékmenetével
  • 7 jó PC-játék, amelyeket Android okostelefonján játszhat
  • 5 legjobb ingyenes klasszikus PC-játék, amelyet ki kell próbálni

Töltse le a 10 legjobb 2 GB RAM-os PC-játékot (2017. augusztus)

1. Titkos világlegendák

Akciójáték, amely a világ végéről mesél. Itt az a feladatod, hogy harcolj különféle végidős lényekkel. A név akciójáték, valóban stabil FPS-re van szükséged. De ne aggódjon, ennek a 2 GB RAM-os PC-s játéknak természetesen nincs szüksége magas specifikációkra.

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Titkos világlegendák

2. Elveszett elemek

Ez a 2 GB RAM-os PC-s játék hétköznapi grafikával rendelkezik, valójában általában kevesebb. De ami a játékot illeti, nagyon érdekes. Megkérik, hogy járjon át egy olyan széles és sötét labirintust. Megtalálja a keresett hiányzó tárgyat?

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Elveszett elem

3. A szörny odabent

Azok számára, akik szeretik a rejtélyes kirakós játékokat, ez a játék tökéletes az Ön számára. Egyszerű és klassz játékmenet akár PC Pentium 4 számítógéppel is játszható. De a minőségről, garantáltan hét fordulóra gondol. Meg tudja oldani a meglévő gyilkossági eseteket?

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:A szörny odabent

4. Szolárium

Álmodtál már az űrben élésről? Ha igen, akkor először ezt a 2 GB RAM-os PC-játékot játssza. Itt kap egy szimulációt arról, hogy milyen nehéz az űrben élni. Minden nagyon korlátozott, ügyesnek kell lennie a vezetésben.

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Szolárium

5. Üzleti túra

Az ApkVenue biztos benne, hogy mindannyian ismerik a monopólium nevű játékot. Tehát ez a 2 GB RAM-os PC-s játék, hogyan lehet ugyanúgy játszani. De a legjobb dolog az, hogy online játszhatod a barátaiddal. Ingyenes, ne használja a fizetést!

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Üzleti túra

6. UnnyWorld

Ez egy MOBA játék PC-re, hasonló a DOTA 2-hez, csak sokkal frissebb megjelenéssel és sokkal egyszerűbb játékmenettel. De ami az izgalmat illeti, ez a 2 GB RAM-os PC-játék garantáltan nem veszít a DOTA 2-től. Játsszunk barátaival!

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:UnnyWorld

7. Mesterlövész düh

Az FPS egy olyan műfaj, amely mindig is népszerű volt a játékosok körében. Ha könnyű specifikációkkal rendelkező FPS játékot keres, akkor ez a 2 GB RAM-os PC-s játék a legjobb választás. A játék minőségét illetően ne habozzon. A probléma az, hogy ennek a játéknak a fejlesztője a híres Gameloft fejlesztő.

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Sniper Fury

8. Naev

Gondolt már valaha a világűr felfedezésére? Ha igen, akkor először ezt a 2 GB RAM-os PC-játékot játssza. Ezzel a játékkal fedezze fel a korlátlan méretű helyet. Keressen különféle új, felejthetetlen élményeket.

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Naev

9. Trófeahalászat 2

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. De most, ha horgászik, akkor nem kell elhagynia a házat. Csak horgászni ezen a 2 GB RAM-os PC-játékon. A valóságosnak tűnő grafikus kijelző úgy érzi, mintha valóban horgászna.

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Trófeahalászat 2

10. Börtönvédők II

Ez egy nagyon izgalmas MOBA játék műfaj. A Dungeon Defenders I sikere után itt van a legújabb verzió. Élvezze a kiváló grafikát, a tisztességes játékmenetet és a játékot 2 GB RAM specifikációval. Mit vársz, töltsük le ezt a 2 GB RAM-os PC-s játékot!

2 GB RAM-os PC-játék letöltése:Börtönvédők II

A fenti 2 GB RAM-os PC-játékok mindegyike ingyenes, hivatalosan letöltheti őket közvetlenül a számítógépére. Ön szerint melyik játék a legjobb, ossza meg véleményét!

Ja, ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Sniper Fury

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found