bár nagyon hasznos, ezt a 10 alkalmazást kitiltották a játékboltból, miért?

A milliónyi létező alkalmazás mögött azonban kiderül, hogy több olyan alkalmazást is tartalmaz, amelyeket a Google blokkol. Szeretné tudni, hogy milyen alkalmazások? Nézze meg az ApkVenue következő áttekintését, menjünk!

Google Play Áruház, egy hely, ahol több millió Android alkalmazást tölthetünk le. Különféle típusú alkalmazások vannak a Play Áruházban, kezdve az üzleti alkalmazásoktól, a vásárlástól, az oktatástól, a játéktól és még sok mástól.

A milliónyi létező alkalmazás mögött azonban kiderül, hogy számos olyan alkalmazás van, amelyet blokkol Google. A letiltott alkalmazások ** általában nem felelnek meg a biztonsági választásnak *, vagy az alkalmazás tiltott funkcióval rendelkezik, például hackelés, csalás vagy más illegális tevékenység. Szeretné tudni, hogy milyen alkalmazások? Nézze meg az ApkVenue következő áttekintését, menjünk!

  • Így vásárolhat alkalmazásokat a Legális Ingyenes Play Áruházban
  • 7 A Google titkos alkalmazásai, amelyeket biztosan nem ismer
  • 5 hamis Android-alkalmazások telepítésének veszélyei a Google Play Áruházban

Nagyon hasznos, de ezt a 10 alkalmazást letiltották a Play Áruházból

1. Szerencsés Patcher

Fotó forrása: Forrás: apkhx.com Apps Utilities Lucky Patcher LETÖLTÉS

Szerencsés Patcher egy olyan alkalmazás, amely a hirdetések eltávolítására szolgál, foltozás Alkalmazás, apk módosítása, és kiküszöböli az alkalmazás előre fizetett funkcióit. Ehhez az alkalmazáshoz azonban root hozzáférésre van szükség az összes szolgáltatás maximalizálásához.

Ha egyedül a funkcionalitást nézzük, ez az alkalmazás határozottan igen illegális tevékenységek. Ezért Lucky Patcher soha nem jelenik meg A Play Áruház üdvözlet.

2. Xposed keretrendszer

Fotó forrás: Forrás: phonandroid.com Alkalmazások letöltése

A Lucky Patcherrel ellentétben Xposed Framework egy olyan alkalmazás, amely hasznos az Android feltörésére vagy annak, amit általában hívunk MOD. Ezzel az alkalmazással szabadon módosíthat bármit az Android telefonján.

Megváltoztathatja a nézetet, egyedi ROM, betűtípusok megváltoztatása, alkalmazások feltörése, a telefon kiemelt funkcióinak megadása, frissítésfrissítés OS tetszés szerint, és még sok minden más. Ez az alkalmazás ** root hozzáférést igényel "* futtatásához.

3. TubeMate

Fotóforrás: Forrás: wmtecnology.com Apps Downloader & Plugin Tubemate LETÖLTÉS

Ki ne ismerné ezt az egy alkalmazást? TubeMate egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek le közvetlenül a YouTube-ról. A TubeMate-nek különbsége van videó letöltő alkalmazás Egyéb.

A TubeMate segítségével videókat tölthetünk le a YouTube-ról csavarás nélkül a videó. Ez az egyik oka annak, hogy a TubeMate egykor a Play Store-ban volt, de most blokkolva lett a Google.

4. Rush Poker

Fotóforrás: Forrás: androidpolice.com

Rush Poker az egyik tiltott alkalmazás, hogyan nem? Ez az alkalmazás a szerencsejáték-alkalmazás valódi pénz felhasználásával. Korábban ez az alkalmazás nagyon népszerű volt a Play Áruházban, de az Android-felhasználók sok tiltakozási jelentése miatt a Google letiltotta ezt az alkalmazást.

Még rosszabb, ez az alkalmazás szabadon használható az összes csoport, beleértve a kiskorúakat is. Ez minden bizonnyal nagyon aggasztó a szülők számára elvesztette a pénzt nyilvánvaló ok nélkül.

5. Pattogatott kukorica ideje

Fotó forrása: Forrás: trust.zone Apps Downloader & Plugin Popcorn Time LETÖLTÉS

Rosszabb, mint a TubeMate, Popcorn idő egy olyan alkalmazás szerzői joggal védett filmek és tévésorozatok letöltésére. Itt utánfutókat is nézhetünk, válogathatunk feliratok, videominőség, majd töltse le torrent szerver ők. Természetesen ez szigorúan tilos és törvénytelen. Ez az oka annak, hogy a Popcorn nincs a Play Áruházban.

6. PSX4Droid

Fotó forrás: Forrás: electricpig.co.uk Apps Utilities LETÖLTÉS

PSX4Droid az alkalmazás PlayStation emulátor, ezzel az alkalmazással szinte az összes PlayStation játékot játszhatod. Első indításakor ez az alkalmazás nagyon népszerű volt, és az Android felhasználók széles körben letöltötték. Azonban ezen alkalmazás miatt sérti a törvényeket és a szerzői jogokat, A Google azonnal rúgta a PSX4Droidot a Play Áruházból.

7. AdAway

Fotó forrása: Forrás: android.caotic.it Alkalmazások termelékenysége AdAway LETÖLTÉS

Ahogy a neve is sugallja, AdWay voltak a legjobb adblock-alkalmazások, mielőtt a Play Store-ból kirúgták őket. Közel azonos adblock alkalmazás különben az AdAway root-hozzáférést igényel a futtatásához.

A hirdetések letiltása az alkalmazásokban a bűncselekmény, ezen kívül az adblock alkalmazás is káros az alkalmazásfejlesztők.

8. F-Droid

Fotóforrás: Forrás: androidpolice.com Alkalmazások letöltése

Szinte ugyanaz, mint a Play Store, F-Droid egy piactér Android alkalmazás. Az F-Droid azonban csak alkalmazásokat nyújt nyílt forráskódú licencelt. Itt különféle alkalmazásokat találhat, amelyek nincsenek a Play Áruházban, beleértve az alkalmazásokat is AdAway, Xposed Framework, és még sok más.

A Google irányelvei szerint nyílt forráskódú licencelt alkalmazás biztosításáról van szó nem megengedett. Ez az oka annak, hogy az F-Droidot soha nem találták meg a Play Áruházban.

9. Amazon UnderGround

Fotóforrás: Forrás: 8apks.com Apps Downloader és Internet LETÖLTÉS

Amazon UnderGround mondhatni, hogy ez a Play Store Amazon-verziója, más szavakkal itt különféle Android-alkalmazásokat tölthet le. Csakúgy, mint más piactéri alkalmazások, az Amazon UnderGround is a Google letiltotta mert ellentétes a Google Play irányelveivel. Az irányelv „csak a Google Play Áruházban kínálhat piactereket”.

10. CM Installer

Fotóforrás: Forrás: androidcentral.com Alkalmazások termelékenysége CyanogenMod Installer LETÖLTÉS

Azok számára, akik szeretik felfedezni az Androidot, már ismerheti ezt az alkalmazást. CM Installer vagy CyanogenMod Installer egy olyan alkalmazás, amely a CyanogenMod ROM-okat telepíti az okostelefon gyökérkezelése nélkül.

A Modok telepítése Androidra egy dolog a politika ellen Google. Ez az oka annak, hogy a CM Installer nem látható a Google Playen.

Fotó forrása: Fejléc: fluper.com

Ez az 10 alkalmazást blokkolt a Google. Telepítette már a mobiltelefonjára?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found