hatékony módja annak, hogy okostelefonja ne legyen nyomon követhető

Az okostelefon-felhasználókkal mindig kapcsolatba lépünk. Még rossz időben és a legszörnyűbb az, hogy bizonyos pártok nyomon követhetik álláspontunkat. Ehhez ez egy hatékony módja annak, hogy okostelefonját ne lehessen nyomon követni.

Az okostelefonok mára mindennapjaink fontos részévé váltak, főleg a fiatalabb generáció számára. Az okostelefonok fejlesztése az emberi vágyból fakad, hogy könnyen kommunikálhasson, nem akadályozza a távolság és az idő. Másrészt az okostelefon-felhasználókkal mindig kapcsolatba lépnek. Még rossz időben és a legszörnyűbb az, hogy bizonyos pártok nyomon követhetik álláspontunkat.

Az okostelefon használatával könnyen kommunikálhatunk más, különböző helyeken élő emberekkel. Természetesen üzemeltetői szolgáltatásokat kell igénybe vennie, és az internethez is hozzáférnie kell, ahol az okostelefon adataink vannak tárolva. Mi van, ha egy napon elkap egy bizonyos helyzet. Ahol nem akarja, hogy a helye ismertté váljon, és azt sem szeretné, ha bárki is felkutatná. Jelentés a PhoneArenától, bármilyen okból is. Az alábbiakban tanácsokat adunk valakitől, aki azt állítja, hogy számos országban sikerült elszakadni a különféle ügynökségek célkitűzéseitől.

  • Könnyű módszerek a jogosulatlan 4G WiFi modemetolvajok nyomon követésére
  • Hogyan lehet nyomon követni az elveszett Android Mobile alkalmazás nélkül
  • Könnyű módszerek az elveszett vagy ellopott laptop nyomon követésére

Hogyan lehet az okostelefonokat senkinek nyomon követni

1. Kapcsolja be a Repülő üzemmódot

Sokan úgy gondolják, hogy a mobil mód kikapcsolása és a repülőgép üzemmód bekapcsolása nyomon követhetetlenné teszi az okostelefonokat. Ez igaz? Kiderült, hogy ez a feltételezés téves. Annak ellenére, hogy aktiváltad Repülőgép üzemmód, nem pótolja firmware jönnek az Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonok modemei ki.

Tehát, amikor a mobil kapcsolatot kikapcsolják, az okostelefon rendszere továbbra is aktív és továbbra is csatlakozik a hálózathoz. Így lehetővé teszi a szolgáltatóknak, azaz üzemeltetőknek, hogy nyomon kövessék bárki tartózkodási helyét, aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat.

2. Dobja el a SIM-kártyát

Mi van, ha mi vagyunk dobja ki a SIM-kártyát okostelefonon az okostelefon továbbra is nyomon követhető? Ismét téves, kiderül, hogy felesleges megszabadulni a SIM-kártyától. Csak a telefonszám nyomait szünteti meg, miközben a regisztrált okostelefon-identitás pillanatok alatt nem követhető nyomon egy ilyen eszközön keresztül Stingray vagy cellatornyok. Annak érdekében, hogy az általános tartózkodási helyét megmutassa a hatóságoknak.

3. Kapcsolja ki az okostelefont

Jól kapcsolja ki az okostelefont a megfelelő lépés, hogy az okostelefon ne legyen nyomon követhető. Mi lenne azonban, ha kiderülne, hogy 10 000 kevésbé szerencsés emberből 1 vagy kevesebb. Ahol kiderült, az okostelefonja megfertőződött rosszindulatú hol PowerOffHijack. Rosszindulatú ez képes leplezni a folyamatot Leállitás és az okostelefont úgy tűnik, mintha halott lenne, annak ellenére, hogy az okostelefon valójában csak alszik és még mindig aktív.

4. Nem használ okostelefont

Ezt anti-mainstream valóban, a legegyszerűbb megoldás annak érdekében, hogy ne lehessen nyomon követni, ha már nem használ okostelefont. De hogyan élhetünk manapság okostelefonok nélkül? Még mindig fel kell vennünk a kapcsolatot valakivel, hogy a dolgok gördülékenyen működjenek, igaz?

5. Vegye ki az akkumulátort

A leghatékonyabb megoldás annak biztosítására, hogy az okostelefon ne legyen nyomon követhető húzza ki az okostelefon akkumulátorát. Elektromos áram nélkül az okostelefon teljesen kikapcsol. Tehát az okostelefonját senki nem tudja követni.

Sajnos a legtöbb okostelefon ma egyedi kivitelben készül. Ahol az akkumulátor be van építve az okostelefon testébe. Nem tudjuk, milyen lesz az életünk a jövőben. Tehát, ha olyan helyzetben ragadtál, amikor fel kell számolnod a létet. Rendelkeznie kell cserélhető akkumulátorral rendelkező okostelefonnal vagy moduláris kialakítású okostelefonnal. Mit gondol Jaka fenti történetéről? Kérjük, rögzítse a megjegyzését.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found