hogyan telepítsünk sok csevegőalkalmazást (WhatsApp, vonal stb.) a számítógépre

Van, amikor unatkozik, vagy a szeme túl fáradt ahhoz, hogy elolvassa a Facebook státuszban található kis bejegyzéseket, vagy kitöltse ismerősei WhatsApp csevegését. Nagy méretű billentyűzettel és széles képernyővel is érdemes gépelni. Nos, az ApkVenue-nak van talpa

A közösségi média valóban életünk elválaszthatatlan részévé vált. Bizonyíték, amikor felébredsz, az első dolog az, hogy kinyitod az okostelefont, majd megnyitsz olyan közösségi média alkalmazásokat, mint a Facebook, a WhatsApp, a Line, az Instagram stb. Bizonyára új értesítéseket keres, vagy sem, igaz?

Van, amikor unatkozik, vagy a szeme túl fáradt ahhoz, hogy elolvassa vagy kitöltse a kis Facebook-állapotüzeneteket csevegés WhatsApp a barátod. Gépelni akar billentyűzet nagy képernyő és széles monitor is. Nos, az ApkVenue megoldást kínál arra, hogyan telepítheti a PC-re a Facebook, a WhatsApp, a Line és más közösségi média alkalmazásokat.

  • Hogyan cseveghetünk a BBM-mel anélkül, hogy meghívnánk a BBM PIN-kódját
  • IZGALMAS! Így beszélgethet a Pokemon GO játékosokkal a világ minden tájáról

A Facebook Messenger, a WhatsApp, a Line és az egyéb azonnali üzenetküldés telepítése a számítógépre

1. Facebook Messenger

Android alkalmazás Facebook Messenger egy alkalmazás csevegés készítette: Facebook. Eleinte a Facebook csak üzenetfunkciót nyújtott, és csak arra várhatott, hogy mások válaszoljanak az üzeneteire, hasonlóan az Android okostelefonon küldött SMS-ekhez. Most azonban ezzel a Facebook Messenger alkalmazással csevegés közvetlenül barátaival. Emellett küldhet hangulatjel vicces pillanat csevegés ezzel a Facebook Messenger alkalmazással.

A Facebook Messenger PC-re telepítése nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a //www.messenger.com/ webhely címét a használt böngészőbe. Ezután megkérdezik Belépés a Facebook-fiókoddal és megteheted csevegés a Facebook Messengerrel PC-n, akárcsak te csevegés a Facebook Messengerrel az Android okostelefonon.

Nos, azok számára, akik már használják a Windows 10 operációs rendszert, most telepítheti a Microsoft Facebook hivatalos Facebook Messenger alkalmazását. Ugyanúgy fog kinézni, amikor a Facebook Messenger alkalmazást használja androidos okostelefonján vagy iPhone-ján.

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

2. Instagram

Instagram egy ma nagyon népszerű közösségi média. Egyedülálló funkciók, amelyeket csak az Instagram tud post fotók vagy videók a saját egyedi mondatoddal, amelyek az Instagram fő vonzerejét jelentik.

Az Instagram PC-re történő telepítése nagyon egyszerű. Csak meg kell látogatnia a hivatalos Instagram webhelyet. Azután Belépés az Instagram-fiókjával.

Van azonban az Instagram Desktop alkalmazás is MacBook és Windows 7 felhasználók számára. Az Instagram alkalmazás neve PC-n Ramme. Nos, az Instagram hűvösebbnek tűnik a számítógépén utána Belépés ezzel a Ramme alkalmazással ugye? De megint csak kommenteket hagyhatsz. Mert post Fotók vagy videók csak az Instagram Android vagy iOS alkalmazásával készülhetnek.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

3. WhatsApp

Csakúgy, mint a Facebook Messenger és az Instagram telepítése az előző számítógépre. Hogyan kell telepíteni WhatsApp a PC-n ugyanolyan egyszerű. Csak meg kell látogatnia a WhatsApp webhelyet. De a feltétel az, hogy előbb később telepítenie kell a WhatsApp Android alkalmazást androidos okostelefonjára vagy iPhone-jára letapogatás az a kód, amely a weboldalon jelenik meg az Android okostelefonra telepített WhatsApp alkalmazás segítségével.

A WhatsApp telepítése a számítógépre az alábbiak szerint:

  • Nyissa meg a WhatsApp Android alkalmazást
  • válassza Csevegések fül
  • Ezután nyomja meg a jobb oldali menüt
  • Azután válassza a "WhatsApp Web" lehetőséget
  • Beolvasási kód az az interneten van
  • És kész
Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

4. Vonal

Vonal egy közösségi média alkalmazás, amely versenyez a Facebook-tal és a Twitter-szel. Az Install Line kissé eltér a Facebook Messenger, a WhatsApp vagy az Instagram PC-re történő telepítésétől. A Line PC-re történő telepítéséhez először le kell töltenie a telepítési fájlt a Line hivatalos webhelyéről. A PC-s Line alkalmazás Mac, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken használható. Ellenőrizheti a Line alkalmazás PC-re történő telepítését.

Választhatsz Belépés Vonal PC-n a segítségével email vagy jelentkezzen be a PC-re a QR-kód. Út Belépés Vonal PC-n a QR-kód nagyon könnyű, nevezetesen:

  • Nyissa meg a Line Android alkalmazást
  • Lépjen a További menübe, és válassza ki Barátok hozzáadása
  • Válassza ki a QR-kódot Olvassa be a QR-kódot feltörekvő
  • Utolsó nyomja meg a bejelentkezés gombot a Line alkalmazáson az okostelefonon, hogy megszerezhesse Belépés Vonal PC-n.
Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Laza, WeChat, HipChat, távirat, Google Hangouts, GroupMe, Skype

Tehát más azonnali üzenetek PC-re történő telepítéséhez csak a Franz alkalmazást kell használnia. A Franz az alkalmazás csevegés mentes Ausztriától. tudsz Belépés sok alkalmazás csevegés mint Laza, WeChat, HipChat, Távirat, Google Hangouts, GroupMe, Skype. A Franz telepítése nagyon egyszerű, csak le kell töltenie a Franz telepítő fájlt a hivatalos webhelyre, majd telepítenie kell a szokásos módon. Mert Belépés, csak ki kell választania, hogy milyen azonnali üzenetküldést szeretne használni.

Így telepíthette a PC-re a Facebook Messenger, a WhatsApp, a Line és más azonnali üzeneteket. Ha van más módja, gyere Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found