hogyan lehet megváltoztatni az androidos böngésző megjelenését úgy, hogy kortársabb legyen

A böngésző olyan alkalmazás, amelyre támaszkodva megtalálhatja a legfrissebb információkat. A naprakészebbé tétel érdekében az alábbiak szerint módosíthatja az Android böngésző megjelenését az Firefox for Android alkalmazással.

Közületek ki még soha nem használta ezt az alkalmazást? Böngésző olyan keresőmotor-alkalmazássá váljon, amelyet mindennap használnia kell, és amelyre támaszkodva megtalálhatja a legfrissebb információkat. Szóval, melyik androidos okostelefont használja gyakran?

A Google Chrome mellett van egy Firefox for Android alkalmazás is, amelyet használhat, és számos funkcióval rendelkezik. Hadd legyen kortársabb, ez így van hogyan lehet megváltoztatni az Android böngésző megjelenését a Firefox for Android alkalmazással.

  • A Chrome és a Firefox böngésző előzményeinek törlésének legbiztonságosabb módja
  • 4 előnye a Firefox Focus böngészőnek, a Google Chrome nem elavult!
  • A legjobb akkumulátor-hatékony böngésző laptop, Chrome, Firefox vagy Microsoft Edge számára?

Hogyan lehet megváltoztatni a Firefox for Android böngésző megjelenését

Firefox for Android kényelmet nyújt a testreszabásában. Még ez a témaváltó funkció is csak az Android verzióban található meg, az iOS verzióban nem. Kíváncsi vagy, hogyan?

Hogyan lehet letölteni és módosítani a Firefox androidos témákat

  • Első alkalommal letöltheti a Mozilla Firefox for Android böngésző alkalmazását, amely ingyenesen elérhető a Google Play Store szolgáltatásból.
A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS
  • Most, amikor belép a Firefox for Android böngésző főképernyőjére, Koppintson a a jobb felső sarokban található három pont ikonra. Ezután válassza ki a menüt Kiegészítők.
  • Aztán az oldalon A kiegészítői válassza a Tallózás az összes Firefox-kiegészítés menüben, hogy a Mozilla hivatalos oldalára lépjen. Három darabot is talál fülre, Bővítmények, Témák és egyebek .... Válassza a lehetőséget Témák és választhat a Kiemelt, a Legjobbak és a Trendek alapján. Különböző egyéb témákat is kiválaszthat az összes kategória felfedezése menü kiválasztásával.
  • Az ApkVenue ezúttal a Sport témát használja, és az Indonézia zászlaja témát választja. A téma használatának megkezdéséhez maradjon Koppintson a választás alapján Install téma. Ezután a téma automatikusan megváltoztatja a böngésző megjelenését. Kifinomult ugye?

A Firefox témák letiltása és eltávolítása az Android rendszerhez

  • Témákat is válthat az előző lépésekkel. De ha le akarja tiltani, csak térjen vissza az oldalra Kiegészítők. Koppintson a a kívánt témára letiltani vagy eltávolítás.
  • A téma ideiglenes letiltásához válassza a ** Letiltás ** lehetőséget, és máskor újra felhasználhatja. Vagy kiválaszthatja az ** Eltávolítás ** lehetőséget a téma eltávolításához az Android Firefox böngészőből.

Most ez egy egyszerű módja a Firefox for Android használatának az Android böngésző témájának megváltoztatására. Kiválaszthatja azt a témát is, amely kedvére tetszik. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Böngésző vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found