hogyan lehet nyomon követni azt a személyt, aki hamis helyet küldött a WhatsAppon

A WhatsApp felhasználói hamis helyeket küldhetnek hazudni. De valójában van egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy valaki hamis helyet küld-e a WhatsApp-on, vagy sem.

Viselet WhatsApp valóban izgalmas. Mivel nem csak cseveghetünk, hanem hang- és videohívásokat is kezdeményezhetünk, fájlokat küldhetünk, és helyeket küldhetünk. Izgalmas, igaz? Megint fény.

Sajnos a WhatsAppnak van egy hátránya, nevezetesen az, hogy a felhasználók hazugságra hamis helyeket küldhetnek. De van egy tudod egyszerű módja annak, hogy megtudja, ha valaki hamis helyet küldött a WhatsApp-on, vagy sem. Szeretné tudni, hogyan?

  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!
  • Nagyon egyszerű! Hogyan találhatjuk meg valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon?
  • Kifinomult robotok használata WhatsApp Android rendszeren

Hogyan lehet megismerni azt a személyt, aki hamis helyet küld a WhatsApp-on

Csevegett már valaha a WhatsApp-on emberekkel, hogy helyet kérjen? Gyakran kell. Bosszantó lenne, ha az illető hirtelen hamis helyet küldene, hogy leplezze a késés okát, vagy bármi más.

Ami megtudja, hogy valaki hamis vagy valós helyet küld-e a WhatsApp-on, valójában nagyon egyszerű. Hogyan:

  • Kérje meg, hogy küldje el a helyet barátainak. Vagy általában azok, akik késnek, mindenképpen elküldik Önnek a helyszínt.
  • A WhatsApp hamis helyének jellemzője, a hely leírása nem jelenik meg. Mivel a WhatsApp szolgáltatás észleli, hogy a helygúnyolódni, így az adatok nem lesznek pontosak.
  • Míg az eredeti hely megjelenik a hely neve, az alábbiak szerint:

Ezek arra utalnak, hogy az emberek hamis helyeket küldenek a WhatsApp-on. Így most könnyen megtudhatja, hogy az emberek valódi vagy hamis helyeket küldenek-e, ha találkozóra vagy helyadatokra hívják őket.

Ezután mi van, ha nyomon akarja követni az illető tartózkodási helyét a WhatsApp-on. Könnyen. Kövesse azt az oktatóanyagot, amelynek segítségével nyomon követheti az emberek helyét a WhatsApp segítségével, amelyet Jalan Rat korábban megosztott.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found