hogyan lehet beolvasni a dokumentumokat Android-on, így már nem zavarja a fénymásolást!

Szeretné megismerni a CamScanner alkalmazás funkcióját? Itt JalanTikus tippeket oszt meg a dokumentumok Android-on történő szkenneléséről, kövesse a lépéseket!

Bizonyos körülmények között vannak esetek, amikor meg kell tennünk szkennelés dokumentum. Ha régen fénymásolóhoz kellett mennünk, akkor most már nem kell bajlódnia.

Ennek oka az, hogy most már használhatja az Android alkalmazást. Ez az CamScanner, egy nagyon hasznos és funkciókban gazdag alkalmazás, amely ezt lehetővé teszi letapogatás akár dokumentumokat is létrehozhat PDF fájlok. Itt JalanTikus tippeket oszt meg a dokumentumok Android-on történő szkenneléséről, kövesse a lépéseket!

  • 10 legjobb fájlmegosztó webhely nagy fájlok küldéséhez
  • Ne nyissa meg ezeket a fájltípusokat, ha nem akarja, hogy feltörjék!
  • Titkos fájlok elrejtése a számológépben

Dokumentumok beolvasása Androidon

Ez az alkalmazás nagyon jól teszi a dolgát. Az eredmény nagyon hasonló az eszköz beolvasási eredményeivel scanner ami valójában. Hogyan kell?

Telepítse a CamScanner alkalmazást

Először először telepítse a CamScanner alkalmazást, ingyenes Android felhasználók számára. Közben a felhasználók számára iOS 1,99 USD-t vagy 25 ezer Rp körül kell költenie.

A CamSanner segít beolvasni a dokumentumokat, menteni, szinkronizálni és együttműködni az okostelefonok, táblagépek és számítógépek között.

Hogyan lehet beolvasni

A módszer nagyon egyszerű! Nyissa meg a CamScanner alkalmazást. Téged irányítanak és közvetlenek lehetnek Regisztráció, sig in, vagy azonnal használja. Ezután kattintson a gombra kamera logó amely a jobb oldalon van.

Használhatja a kamerát dokumentumok, például nyugták, jegyzetek, számlák, faliújság megbeszélések, névjegykártyák, igazolások stb. Beolvasására.

Akkor mentheti be PDF formátum vagy JPEG. Megoszthatja közvetlenül e-mailben vagy a közösségi médiában is. Küldés a link, beállíthatja a jelszót.

Ez a hasznos alkalmazás a dokumentumok Android-on történő szkenneléséhez tökéletes, ha Ön vagy családja vállalkozást indít, a CamScanner segítségével digitalizálja a dokumentumokat. Praktikusabb, mint a dokumentumok kézi kezelése, mit gondolsz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found