7 legvitatottabb androidos játék, amelyet a Google Play áruház blokkolt

A Play Áruházban található számos alkalmazás és játék között vannak olyan emberek, akik témákat, grafikát és játékmenetet készítenek, amelyek vitathatónak tekinthetők.

A Google Play Áruházban keringő alkalmazások és játékok milliói közül természetesen nem mindegyik biztonságos és érdemes arra, hogy kedvenc Android-telefonjainkra telepítsék őket. A sok alkalmazás és játék között vannak olyan emberek, akik témákkal, grafikákkal és játékmenet ami vitathatónak tekinthető.

Néhányan rasszista témákat, az állatok elleni erőszakot vetettek fel, sőt a homoszexuális kérdéseket is érintették. Természetesen ezeket az Android-játékokat már nem találjuk a Play Áruházban. Mik a játékok? Ez az 7 legellentmondásosabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkolt.

  • Az okostelefon a legkifinomultabb? Tesztelje képességeit ezzel a játékkal
  • 5 módja annak, hogy milliónyi rúpiát szerezzünk csak játékkal
  • 10 legjobb Android Shooter játék, 2016. február

7 legellentmondásosabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkolt

1. Rush Poker

A kaszinó játékokat szórakoztató játék, de mi történik, ha vannak olyan játékok az Androidon, amelyek valódi pénzfogadással biztosítják a kaszinó játékokat? Rush Poker tedd ezt, és ami még sajnálatosabb, hogy nem korlátozza életkorát felhasználó akik abban játszanak. A kisgyermekek moráljának veszélyeztetése mellett ez a játék veszélyesnek tekinthető az Android telefonok tulajdonosaitól származó pénz megszerzéséhez is.

2. Dogwars (KC Dogfighting)

Dogwars vagy bármilyen más név az KC Dogfighting vitát aratott a közösségben. Nem a véres grafika miatt, hanem a furcsa cselekmény és az állatok kínzása miatt. A Dogwars megköveteli a játékosaitól, hogy oktassák a virtuális kutyákat, hogy szembeszállhassanak más virtuális kutyákkal. Ez a durva és furcsa játék minden bizonnyal vitát váltott ki, és petícióhoz vezetett a Change.org oldalon.

3. PSX4Droid

Nem titok, hogy a játékkonzolokra szánt összes emulátor alkalmazás szerzői jogokat sért. Ezért már hosszú ideje kitisztították a Play Store játékkonzol emulátorait, és eddig talán már alig találjuk őket. Az egyik az PSX4Droid amellyel az Android mobiltelefon egyszerűen és ingyen képes Playstation játékokat játszani. Természetesen ezek az emulátorok továbbra is megtalálhatók más olyan webhelyeken, amelyeknek nincsenek bonyolult követelményei.

4. Poo Blaster

Poo Blaster, egy játék, amelyet a fejlesztő Az éretlen sok ember beszéde is ennek eredményeként játékmenetfurcsa és undorító. A Poo Blaster arra kéri a játékosokat, hogy ellenőrizzék a vizeletet, amely egy WC-re irányul. A WC láthatóan koszos, és úgy kell megtisztítanunk, hogy vizeletet szórunk a szükséges részekre. A nagyon minimális cselekményen kívül ezt a játékot alkalmatlannak tartják. Végül Poo Blaster eltűnt a forgalomból.

5. 13 játék, rosszindulatú programokkal

Légy óvatos! nyilvánvalóan 13 olyan játék van az Androidon, amely elől elkerülte a szűrőcsapat felügyeletét A Play Áruház. A játék bizonyítottan tartalmaz rosszindulatú veszélyes és láthatóan teljes egészében fejlesztő ugyanaz. Az Android játékok: Torta robbanás, Jump Planet, Mézfésű, Crazy Block, Crazy Jelly, Apró puzzle, Ninja Hook, Piggy Jump, Just Fire, Eat Bubble, Hit Planet, Cake Tower és Drag Box. Bár minden játéknak van értékelés ami nagyszerű a Play Store-ban, de erősen gyanítható, hogy az egész felülvizsgálat a pozitívumokat megtervezik és származnak bot vagy fizetett emberek.

6. Csapjon egy hírességet

Milyen érzés, ha ideges egy bizonyos művész miatt, és meg akarja ütni őket? Akkor ez a játék a frusztráció csatornájává válik. Csinálj egy hírességet valójában egy egyszerű témát vesz fel, a játékot megkérik, hogy üsse meg az előadót, így az arcát nehéz felismerni. Számos művész közül lehet választani lyukasztott nevekkel, mint pl Barack O'Mama, Just-N-Beaver, Clara Loftnak. Kétségtelen, hogy ez a játék kritikát váltott ki néhány boldogtalan felől.

7. Szamárvadász

Végül vannak olyan játékok, amelyekről tavaly tárgyaltunk egy cikkben 9 ellentmondásos alkalmazás és játék, amelyet a Play Store (18+) blokkolt. Annak ellenére, hogy ez a játék már régen eltűnt a Play Áruházban, mégis szórakoztatónak tűnik megvitatni, tekintve, hogy meglehetősen ellentmondásos téma van. Szamárvadász emel játékmenet furcsa, ahol meztelen férfiakat kell lőni az erdőben, akiket melegnek tartanak. Ha nem sikerül lelőni őket, akkor csak vigyázzon arra, hogy az általad játszott karaktereket (sajnálom) ezek az emberek elcseszik. Valóban nagyon furcsa.

Ez a 7 legvitatottabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkol. Elfelejtettünk valamit? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.

Alkalmazások termelékenysége INFOLIFE LLC LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found