teljes memória? így lehet spórolni az iPhone 16GB belső memóriáját

A 16 GB-os iPhone használata nem jó. Szeretne telepíteni egy alkalmazást, és sok adatot menteni, ez valóban tele van memóriával. De ezúttal ne keverjük össze, a következőképpen menthetjük a 16 GB-os iPhone belső memóriát.

A legtöbb Android okostelefonnal ellentétben, amelyek külső memória támogatással vannak ellátva a MicroSD használatával, az összes iPhone nincs felszerelve rések külső memória. Csereként alma különféle belső memória lehetőségeket kínál, 16 GB, 64 GB, legfeljebb 256 GB. Minél nagyobb a belső memória, annál drágább.

Annak érdekében, hogy olcsó legyen, de továbbra is képes legyen használni az iPhone-t, sokan vásárolnak egy 16 GB-os iPhone-t. Ennek eredményeként nehézségeik vannak számos alkalmazás telepítésével és az adatok mentésével. Szóval, hogyan lehet memóriát spórolni a 16 GB-os iPhone-on?

  • Könnyű módszerek a WiFi-kapcsolat automatikus áthelyezésére iPhone-on
  • Játékok Android-on Van egy iPhone 7 és millió rúpia? Itt van, hogyan!
  • Az iPhone stílusú 3D Touch használata az összes androidos gyökér nélkül

Az iPhone 16 GB-os memória mentése

Azoknak, akik szeretik a fényképeket, szelfi és videofelvételt készíteni, természetesen 16 GB memória nem lesz elég. Plusz a sok közösségi média alkalmazás és alkalmazás csevegés. Akkor miért nem telepít játékokat az iPhone készülékére? Tehát csak telepítse és mentse ezt, mentse az iPhone 16GB memóriáját a következő módokon:

1. Törölje a Fotókat, használja a Cloud Storage Service szolgáltatást

Nem tagadható, az iPhone kamera valóban jó. Tehát ne csodálkozzon, ha nagyon szeret fényképeket készíteni az iPhone készülékén. Ennek eredményeként a belső memória gyorsan megtelik fényképekkel. Nem hiszek? Csak ellenőrizze a menüt Beállítások - Általános - Tárhely és iCloud-használat - Tárhely kezelése, akkor nézze meg, mi foglalja el a legtöbb memóriát.

A megoldás, törölje a fel nem használt fotókat (ne képernyőképeket). Ezt követően ne felejtse el ellenőrizni a mappát Nemrégiben törölve, és törölje az ott lévő fel nem használt fotókat. Ha nagyon szereted a fényképeket, érdemes használni a szolgáltatást iCloud Drive vagy a Google Fotók segítségével mentheti el a 16 GB-os iPhone-pillanatképeket.

A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

2. Legalább telepítse az alkalmazást

Már tudod, hogy az iPhone belső memóriája csak 16 GB, nem akarsz mohó lenni ezen alkalmazások telepítésével kapcsolatban. Alapvetően minden új alkalmazásnak ugyanaz a funkciója, mint a többi meglévő alkalmazásnak, csak eltérő felhasználói felület és kiegészítő funkciók vannak. Tehát legalább telepítsen olyan alkalmazásokat, amelyek hasonló funkciókkal rendelkeznek az iPhone többi alkalmazásához.

3. Szorgalmasan tisztítsa meg az alkalmazás adatait

- kiáltott fel csevegés barátaival és post ez és ez a közösségi médiában valójában 16 GB memóriát okozhat az iPhone-on, tudod! Ennek oka, hogy sok adatot és gyorsítótárat tárol az okostelefon. A megoldás érdekében kérjük, próbálja meg megtisztítani az iPhone készülékére telepített alkalmazások mindegyikét. A trükk, lépjen be a menübe Beállítások - Általános - Tárolás és iCloud használat, majd kattintson az eltávolítani kívánt alkalmazásra Dokumentum és adatok-övé.

4. Mondj nemet a Játékokra

Ha mégis csak 16 GB belső memóriával rendelkező iPhone-t használ, akkor célszerű egyáltalán nem telepíteni a játékokat. De még akkor is, ha makacs vagy és játszani akarsz, csak telepítsd a gyakran játszott játékokat. Ne minden alkalommal, amikor új játékot kap, brutálisan meg szeretné kóstolni, amíg az iPhone memóriájától nem lesz rövid.

5. Szórakozásra van szüksége? Csak közvetítés

A szupergyors 4G LTE internet korszakának új korszaknak kell lennie abban, hogy sok mindenben élvezze, beleértve az okostelefonok szórakozását is. Ha korábban a zenehallgatást és a videók megtekintését mindig úgy töltötték le, hogy megemlegessék a memóriát, akkor most jó ötlet az egész világon lenni folyam így az iPhone 16 GB-os belső memóriája továbbra is megkönnyebbül.

Sok alkalmazás folyam elérhető az App Store-ban. Mert folyam zene, megpróbálhatod Apple Music vagy Spotify és JOOX. De emlékezz, folyam igen, ne töltse le. Még akkor is, ha kénytelen, csak olyan zenéket töltsön le, amelyek valóban tetszenek. És ha szereted nézni, közvetítsd a Netflix-en vagy a iFlix segíthet megmenteni iPhone belső memóriáját.

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS Apple Inc Video & Audio Apps LETÖLTÉS Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

6. Vásároljon csak iPhone-ra használható Flashdrive-ot

Az Android-felhasználók ismerik az USB OTG kifejezést. Nos, ez az USB OTG elérhető iPhone-ra is. Tehát, ha nem akarja, hogy a belső memória gyorsan fogyjon anélkül, hogy újra és újra törölnie kellene ezt-azt, egyszerűen próbálja meg használni cserélhető eszköz speciális szuper USB villám. Sajnos az ár cserélhető eszköz ez meglehetősen drága, ezért előbb spórolni kell.

Nos, azok számára, akiknek van egy 16 GB-os iPhone, most már nem kell aggódniuk a teljes memória miatt. A fent említett lépések végrehajtásával biztosan megkönnyebbül az iPhone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found