Itt olvashatja el, hogyan hallgathatja meg a Spotify alkalmazást, nincs root és 100% működik!

Kiderült, hogy van egy egyszerű módja a Spotify meghallgatásának az alkalmazás letöltése nélkül. Mégpedig csak a hivatalos weboldal használatával!

Hol hallgatja általában a kedvenc dalait? Dal letöltő webhely vagy dal streaming alkalmazás? Ha a streaming zenei alkalmazást választja, akkor biztosan sokan használjátok a Spotify-t?

Lusta a Spotify használatára, mert az alkalmazás mérete nagy, és emészti a memóriáját, amely tartalmazza ezeket a játékokat? Csak nyugodj meg srácok! Az ApkVenue-nak van megoldása!

Az ApkVenue ezúttal titkos tippeket mond el arról, hogyan lehet további alkalmazás nélkül lejátszani a dalokat a Spotify-on! Kíváncsi? Addig olvassa el, amíg be nem fejeződik srácok!

  • A Spotify 25 legjobb művésze, melyik álláspont a fiatal Lex?
  • 5 módszer, amellyel a lehető legtöbbet kihozhatja a Spotify-ból, amit talán nem is ismer!
  • 7 legjobb videojáték-filmzene, amely elérhető a Spotify-on!

Hogyan lehet hallgatni a Spotify alkalmazást

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

Csak akkor kell megnyitnia a Spotify hivatalos webhelyét, hogy az alkalmazás nélkül is hallgathassa a Spotify alkalmazást.

A Spotify alkalmazás nélküli meghallgatásának lépései

  • Első lépésként nyissa meg az open.spotify.com webhelyet

Megnyithatja az oldalt nyitott.foltosítani akár a mobiltelefonján, akár asztali laptopján vagy számítógépén keresztül.

  • A második lépés, regisztráljon vagy jelentkezzen be a Spotify-fiókjába.

A szokásos módon jelentkezzen be, vagy regisztrálja a spotify-fiókját. A Spotify-fiókját a Facebook-fiókján keresztül is regisztrálhatja.

  • A harmadik lépésben keresse meg a lejátszani kívánt dalt.

Itt maradsz böngészés vagy keresse meg a lejátszani kívánt dalt a Spotify weben.

Kérlek, emlékezz srácok! mindig különbség van a Spotify prémium és az ingyenes között! Tartalmazza a dalok korlátozott választékát és az ugró gombot!

  • Megjegyzés: megteheti minimalizálniböngésző hogy továbbra is hallgathasson dalokat a Spotify webről.

Annak ellenére, hogy még mindig nem tudja felvenni a dalszövegeket a Spotify-ban vagy létrehozni egy lejátszási listát a Spotify-ban, ha nem iratkozik fel a Premium-ra, ez a módszer mégis megmentheti a belső memóriáját. srácok

A különbség a Spotify weboldalon keresztül történő hallgatása között

  • Az audiofájlok alacsonyabb bitrátával kerülnek továbbításra a Web Player segítségével, mint az asztali alkalmazás. Az ingyenes előfizetők 128 kbps-t kapnak a Weblejátszóból, de 160 kbps-t az asztali alkalmazásból. A prémium előfizetők 256 kbps-t kapnak a Weblejátszóról, de akár 320 kbps-t az asztali alkalmazásból.

  • A számítógépen vagy a fejhallgatón található médialejátszás vezérlői nem működnek a weblejátszóval.

  • Ha prémium előfizető vagy, offline állapotban nem tölthet le dalokat offline hallgatáshoz vagy a Spotify eléréséhez. Ehhez szüksége van a Spotify alkalmazásra

Ezek az ApkVenue hasznos tippjei a Spotify alkalmazás hallgatása nélküli meghallgatásáról, vagyis nem szükséges letölteni a Spotify APK-t a PlayStore-ból.

Ezek a tippek valóban hasznosak ahhoz, hogy a mobiltelefon memóriája megkönnyebbüljön?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is Zenetechnika vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found