7 legkísértetiesebb és legmegkapóbb kuntilanak horrorfilm

Unatkozik, és fel akarja tölteni az adrenalint a Kuntilanak című horrorfilm megtekintésével? Íme néhány legborzasztóbb kuntilanak film. Ne nézz egyedül!

Nem csak cipő, smink, vagy ruhák, néhány szellem helyi. Például, mint Pocong, Genderuwo, Kuntilanak, Tuyul és még sok más.

Mivel ezek a szellemek valóban a közelben lehetnek, többet fog érezni érezamikor külföldön mérlegelő helyi szellemfilmeket néznek. Sőt, Kuntilanakról azt írják le, hogy jellegzetesen nevet.

Nos, ha bármire kíváncsi a Kuntilanak film a legszörnyűbb, nem kell tovább késlekedni. A következőkben Jaka összefoglalta különféle filmjeit.

Julie Estelle Kuntilanak című filmje

Ki ne ismerné egy gyönyörű művész nevét Julie Estelle? Siker a romantikus filmekben való főszerepben Dealova (2005) és Alexandria (2005), Egy megragadóbb szerepre, nevezetesen egy horrorfilmre vált.

Három éven belül horrorfilmekben játszott Kuntilanak 1 nak nek Kuntilanak 3 rendezte Rizal Mantovani. A szellem szerepét nem Julie Estelle játssza Samantha, aki tehetséggel hívja kuntilanak.

1. Kuntilanak (2006)

Anyja halála után Samantha nagyon rosszul érezte magát. Gyakran rémálmai vannak. Ráadásul mostohaapja nagyon zavarta. Annak érdekében, hogy ne kerüljön nagyobb stresszbe, úgy döntött, hogy bérel egy panziót az egyeteme közelében. Ez a 3 szintes panzió egy temető és egy banánfa mellett található.

Ez a Kuntilanak filmfeszültség akkor kezdődik, amikor Sam belép a panzióba. Elkábította a nagy tükör a kivitelezéssel szüret. A panzió anyja elmondta, a tükör a panziót birtokló család öröksége.

Az oda való beszállás óta Sam gyakran furcsa eseményeket élt át. Valójában öntudatlanul énekli a Lingsir Wengi dalt. Mi történt valójában Sammel?

2. Kuntilanak 2 (2007)

Az előző film történetét folytatva, a Kuntilanak 2 című filmben Sam úgy döntött, hogy új helyre költözik. Ezúttal egy lakó házában bérelt szobát. Amikor új helyre költözik, Sam egy nagy tükröt hoz a régi panzióból.

Amikor belépett a házba, ahol lakott, Samet melegen üdvözölték. A ház kisgyermekei azonban valójában félnek Sam jelenlététől. A kisfiú úgy érezte, hogy Samot hátborzongató lény követi.

3. Kuntilanak 3 (2008)

Az utolsó Kuntilanak-film, amelyet Julie Estelle játszott, nem kevésbé feszült, mint az első vagy a második. A történet azzal kezdődik, hogy Sam egy erdőbe utazik, hogy találkozzon egy nagymamával, akiről úgy gondolják, hogy elvesztette a kuntilanak megidézésének képességét.

Az erdő felé tartva találkozott a Komodo SAR csapat egyik csoportjával. Ők Darwin, Asti, Herman és Eltra. Az erdőben az a céljuk, hogy megtalálják a néhány nappal ezelőtt eltűnt barátaikat, Stellát és Rimsont.

Sam végül elment a csoporttal. Érkezésükkor sátrat készítenek és pihenésre készülnek, de furcsa dolgok kezdenek történni.

Még arra is volt idejük, hogy meghallják az éjszaka síró csecsemő hangját. Nappal az erdőben járva sűrű köddel is szembesültek. Mi történt velük valójában? Sam elveszítheti képességeit? Tehát nézze meg ezt a Kuntilanak-filmek sorozatát, amelyet Julie Estelle alakított!

Egyéb filmek a Kuntilanakról

A Julie Estelle főszereplésével készült Kuntilanak filmen kívül vannak további horrorfilmek is a Kuntilanakról, amelyek nem kevésbé félelmetesek és izgalmasak. Itt van a lista:

4. Keranda Kuntilanak (2011)

Azok számára, akik vígjáték műfajokkal vegyes kuntilanak filmeket szeretnének nézni, Keranda Kuntilanak opcióként használható.

A történet azzal a panzióval kezdődik, ahol Abby és Ikke éltek, ami kezdetben békés volt. Minden este valami furcsa történt kettejükkel. Ijesztő dolgokat tapasztalnak nemcsak a panzió lakói, az emberek, akik gyakran ott megállnak.

Egy napig Abby nővére (Tasya * eljön és a panzióban lakik. Meglát egy hosszú hajú nőt, aki terhes. Ki ez a nő? Vajon ő a furcsa eset forrása Abby és Ikke panziójában? "

5. Kuntilanak 1 (2018)

A 2018-ban sugárzott kuntilanak film összefoglalója arról mesél Dona néniÖt árva nevelőanyja.

Mivel külföldre akart menni, unokaöccsére bízta öt nevelő gyermekét, Lydia. Horror események kezdtek bekövetkezni, miután az öt gyerek egy régi tükröt talált a pincében.

Gyakran látják, hogy a tükörből kijön egy hosszú, hátborzongató hajú nő alakja. Kuntilanak szellem az a nő? Hogyan menthetik meg magukat a folyamatosan zajló feszült eseményektől?

  1. Kuntilanak 2 (2019)

A kíváncsiskodók számára a Kuntilanak 2 (2019) című film főszereplője az Michelle Skornicki (Dinda) és Karina Suwandi (Karmila). Karmila meglátogatta Donna nénit, és azt állította, hogy egyik nevelő gyermeke, nevezetesen Dinda biológiai anyja.

Donna néni úgy érezte, valami nincs rendben Karmilával. Mert hosszú haja van és nagyon sima a beszéde. Dona néni nem hitt Karmila vallomásában, és megtiltotta, hogy találkozzon Dindával.

Kíváncsiságból Dinda végül Karmilához ment. Ahhoz, hogy Karmila házához jusson, Dindának, néhány barátja kíséretében, sötét és magányos dzsungelben kellett átmennie. És gyakran furcsa események történnek.

Mi történt, miután Dinda megérkezett anyja házához? Igaz, hogy Karmila Dinda biológiai anyja? Ha kíváncsi a következő történetre, streamelheti vagy letöltheti a Kuntilanak 2 filmet.

7. Mangkujiwo (2020)

Ha a legújabb kuntilanak filmeket keresi 2020-ban, Mangkujiwo az ő választása. A film története két nagy figurával kezdődik, nevezetesen Brotoseno és Tjokro Kusumo viszályokba keveredett.

Amit harcoltak, az nem más volt, mint a hatalom. A viszály Tjokro győzelmével zárult. Elfogadhatatlannak érezte magát, és Broto bosszút állt a hordozott babán keresztül Kanthi, a nő Tjokro impregnált. Kanthit megbékélték, mert azzal vádolták, hogy ördög gyermekével terhes.

Tehetetlennek érezve Kanthi öngyilkos lett. A babát azonban Broto megmentette. Ezután Kanthi szelleme belement az ikertükörbe, amely tanúja volt Broto bűncselekményének.

Ez a 7 legborzasztóbb Kuntilanak-filmcím. Az összes cím közül melyiket fogja megnézni? Vagy esetleg meg akarja nézni mindet? Ossza meg válaszod a megjegyzések oszlopban, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found