7 legjobb ingyenes játék (f2p) és 100% ingyenes!

Az F2P játékokat, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk, még mindig szórakoztató játék, bár ezek a legkevésbé sem kerülnek beléjük. Gyerünk, nézd meg a következő véleményeket.

F2P játék vagy Ingyenes játék egy olyan játék, amelynek játékába semmibe sem kerül. A játékosoknak csak le kell töltenie és telepítenie kell, regisztrálnia kell magát, és el kell kezdenie a játékot, anélkül, hogy heti vagy havi díjat számítanának fel P2P játékok vagy Fizetős játék.

Annak ellenére, hogy ingyen hangzik, hátránya, hogy az F2P játékokban nincs teljes tartalmú mint a P2P játékok, vagyis továbbra is vagyunk több tételért kell fizetnie akik ki akarják próbálni. Azonban az F2P játékok, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk még mindig szórakoztató játék bár ez nem kerül semmibe. Gyerünk, nézd meg a következő véleményeket.

  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!
  • Mobile Legends: Bang, DotA játék az Android HP RAM számára 1 GB alatt

7 legjobb ingyenes játék (F2P) és 100% INGYEN!

1. Team Fortress 2

Team Fortress 2 egyfajta MMO játék, mint egy játék Pont üres vagy Counter Strike. De az egyediség, annak ellenére, hogy még mindig vásárolhatunk drága kiegészítőket és fegyvereket, ez nem befolyásolja a játékos erejét, így a Team Fortress 2 erőrendszere kiegyensúlyozott, ill. egyensúly.

Ellentétben a többi MMO játékkal, például CS: GO vagy pont üres hol vagyunk hatalmas fegyvert vásárolhat annak érdekében, hogy kitűnjön a játékban. Érdekes módon a Team Fortress 2 rendszere van kereskedés, tehát a játékosok között fegyvert cserélhet vagy valódi pénzért eladni fegyvereket más játékosoknak.

2. League of Legends

legendák Ligája vagy gyakrabban LoL-nek hívják, ez egy MOBA játék, amelynek kombinációja RPG és RTS műfajok. A LoL játékban a játékosok különféle, növekvő szintekkel kerülnek kihívásra, ezen kívül a játékosnak is állítsa be a megfelelő stratégiát hogy ez tovább fejlődhessen. A LoL-ben háromféle játékmód létezik, nevezetesen PVP, CO-OP vs AI és Custom.

3. Hearthstone

Kandalló márványlapja van kártyajáték amely világkörülményeket vesz fel Warcraft. A Hearthstone jelenleg ingyen játszható számítógépes és mobil verziókban. Általánosságban elmondható, hogy a Hearthstone egy többjátékos online játék, ahol két játékos van felváltva egymással szemben kártyázás fedélzet hogy levegye ellenfelét. A játék egyedisége más kártyajátékokkal összehasonlítva, mivel rendszere van játékmenetkülönleges, vagyis minden kártyának szüksége van egy névre, hogy a nevek használata nagyon fontos legyen a játékban.

4. Soha nem telel

Soha télen egy F2P játék, amely megérdemli, hogy a figyelem középpontjában álljon. Bár az F2P játékok többsége mindig tárgyakra támaszkodik életben tartására, ez a helyzet különbözik ettől az egy játéktól. A Neverwinter vitathatatlanul képes F2P játékra támaszkodjon az egyediségre és a minőségre hogy a mai napig folytatódhasson.

Az egyik játék Dungeon & Dragons Ennek a legjobbnak vannak előnyei, és vitathatatlanul az egyik legjobb MMORPG, vagyis az egyik egyedisége az a képesség, hogy olyan karaktereket hozhat létre, amelyek a szint sokkal magasabb. A Neverwinternél szerepeket rendelhetünk hozzá munka ami nagyon meghatározó a csatában, akár egy vallást is választhatunk úgy, hogy annak állandó hatása legyen a harcban.

5. DC Univerzum Online

DC Univerzum Online egy MMORPG játék, amely lehetőséget ad arra, hogy hőssé vagy gazemberré váljon a DC Univerzumban, a kívánt erővel kiegészítve. A játékosok választhatnak egy személyt hős vagy gazember szuperhatalmakkal. Érdekel a játék? Gyere, csak játssz most.

6. DotA 2

A DotA 2 egy MOBA játék, amely a játék folytatása Warcraft 3: A káosz uralkodása és a Warcraft 3: A trón megdermedtje. A DotA 2-t két csapat játssza, mindegyik 5 játékosból áll. Minden csapatnak van egy főépülete Ősi.

Nos, minden csapatnak, amelyik meccset akar nyerni, meg kell tönkretegye a főépületet az ellenséghez tartozó. Itt van a játék szórakozása, ahol nekünk is muszáj stratégia áttörni az ellenség védekezését, miközben túléli az ellenséges támadásokat. Tehát minden játékos irányít egy hősöt, aki arra összpontosít, hogy hozzájáruljon az egyes csatákhoz.

7. Warframe

Warframe lehet a legjobb választás, ha játékokat szeretnél harmadik személy lövész vonzó freebies. A Warframe játék előnye a kiválasztott mód, amely a játék elején kiválasztható. Annak ellenére, hogy ingyenes, Warframe nem lehet lebecsülni és hiányzik a minőség. Mivel a Warframe egyedülálló, mint egy kihívást jelentő ingyenes harmadik személyű lövöldözős játék. Kíváncsi vagy a szórakozásra? Csak játsszon most.

Ott van 7 legjobb F2P vagy ingyenesen játszható játék és 100% ingyenes Jaka változata. Kipróbálta már az ApkVenue által tárgyalt játékok egyikét? Kérjük, ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found