hogyan kell kezelni a "http url not found" Indosat sárga fájlt

Sárga Indosat csomag felhasználó vagy, és tapasztaltál-e már olyan problémákat, amelyek miatt nem tudsz internetezni? Így kezelheti az Indosat hálózaton nem található http url-t.

Sárga internetes csomag az Indosat napi csomagszolgáltatásainak egyike. Ez a csomag alacsony árakat kínál bőséges kvótákkal. 1500 IDR áron lehet kap 1 GB kvótát amely 24 órán keresztül érvényes az összes hálózaton.

Kiderült azonban, hogy sok felhasználónak vannak problémái a sárga internetes csomag használatakor. A probléma az, hogy nem tud hozzáférni az internethez, és megjelenik A http URL nem található. Nyugi, az ApkVenue itt tudja a megoldást hogyan kell kezelni a http url nem található Indosat Yellow.

  • Indosat Internet Csomag árak 2021 márciusára, 2000 IDR-től kezdődően!
  • Hogyan lehet ellenőrizni a legújabb Indosat kvótát 2021-ben, a legegyszerűbb és legpraktikusabb!

Ez egy egyszerű módszer a HTTP URL leküzdésére, amely nem található az Indosat Yellow Internet Package-en

A http URL nem található Az Indosat valójában nagyon egyszerű srácok. Ez a probléma több ok miatt is felmerülhet. Ezért először meg kell erősítenünk néhány dolgot.

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy az internetkvóta továbbra is fennáll

Az Indosat Yellow Internet Package nem található http url leküzdésének első lépése internetes kvóta biztosítása még mindig létezünk. Ezt megteheti a MyIm3 alkalmazás megnyitásával. Az alkalmazás megnyitásakor láthatjuk, hogy mennyi a fennmaradó kvóta, és különféle egyéb információkat.

Apps Drivers & Smartphone LETÖLTÉS

Ha úgy találja, hogy elfogyott a kvótája, akkor először megvásárolhatja a Sárga Internet csomagot az alább látható kód elérésével a telefonos betárcsázáson keresztül. Ezt követően kap egy megerősítő SMS-t a 363-tól. Válaszolj OK erre: aktiválja az Indosat Yellow internetes csomagot.

2. lépés: Nyissa meg az Internetbeállításainkat

Ha kiderül az eredmény A kvóta továbbra is elérhető, és továbbra sem tudsz internetezni, akkor a következő lépés a sárga csomag http url nem található megoldásához nyissa meg az internet hálózati beállításait. A böngészés elmaradásának problémáját általában az okozza APN beállítások hogy megváltozott. Javításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  • Először nyissa meg a beállítások menüt androidos okostelefonján. Ezt követően válassza ki SIM és hálózatok. A következő a belépés APN menü.
  • Győződjön meg arról, hogy a pipa be van jelölve az opcióra ISAT WAP. A http url not found problémát általában az okozza, mert az APN beállítása szerepel ISAT BB INTERNET. A trükk az, hogy egyszerűen érintse meg és tegyen pipát opció ISAT WAP.
  • Ezt követően az utolsó lépés a nem található http URL leküzdésére indítsa újra az okostelefont a hálózati beállítások visszaállításához. A bekapcsolás után próbálja meg elérni a webhelyet egy böngészővel vagy más alkalmazások futtatásával.

Nos, ennyi volt srácok útmutató tippek hogyan lehet megoldani a nem talált Indosat http URL-t Jakából. Ha továbbra is többször tapasztalja ezt a problémát, próbálja meg kapcsolatba lépni az Indosat telefonos központtal. Hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is Indosat Internet vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found