Tekintse át a Logitech mk275 & m330 terméket, tegye szabaddá az életet nyakkendők nélkül!

Már ismeri a Logitech-et mint olyan márkát, amely különféle perifériákat kínál PC-khez és laptopokhoz. Most egyes termékek, mint például a Logitech MK275 és a Logitech M330, valóban szabadon élhetnek kapcsolatok nélkül!

Az utolsó évfolyam hallgatóinak nagyon unatkozniuk kell a szakdolgozat felülvizsgálatának nevével.

Biztosan még problémásabb leszel, főleg az asztalon lévő rendetlen egérrel és billentyűzetkábelekkel, igaz?

Tehát nem kell aggódni! Azoknak, akiknek korlátozott a költségvetésük, több is van vezeték nélküli egér és billentyűzet választása amely minden kapcsolat nélkül szabaddá teheti a hallgatói életet.

  • Hogyan lehet az Android-ból számítógépes egeret és billentyűzetet vagy laptopot csinálni
  • 15 nagyszerű billentyűzet alkalmazás Androidra, a csevegés még szórakoztatóbb!
  • Ne csak szeresd a szívedet, ez 18 szívhangulatjel-jelentés, amelyeket tudnod kell

A Logitech vezeték nélküli egér és billentyűzet sorai #Kötelezetté teszik az életét!

Ezúttal az ApkVenue két perifériát kapott, mégpedig Logitech MK275 és Logitech M330 mindkettő vezeték nélküli kialakítású, amely még jobbá teszi az életét # Ingyenes kapcsolatok nélkül!

Itt vásárolhatja meg a Logitech MK275-et és a Logitech M330-at

Megfizethető költségvetéssel természetesen mindkettő nagyon alkalmas azok számára, akiknek vékony zsebük van, például diákoknak vagy egyetemistáknak.

Mielőtt megvásárolná, először ellenőrizzük a Logitech MK275 és a Logitech M330 áttekintése lenti JalanTikusból. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Tekintse át a Logitech MK275 csomagot, vezeték nélküli egérhez és billentyűzethez!

Először is Logitech MK275 amely egy vezeték nélküli egér és billentyűzet csomagja egy értékesítési csomagban, amely minden bizonnyal megbízható mindennapi használatra.

Valójában az egér és a billentyűzet egyaránt szabványos kialakítású a Logitech termékeket, amelyeket irodai használatra használnak srácok.

Maga a Logitech K275 billentyűzet hordozza Teljes méretű kivitel a saját számgombjával a jobb oldalon. Eközben az M185 egér is szabványos, alternatív gombok hozzáadása nélkül, mint általában a játék egerek.

Még az értékesítési csomagban is azonnal kap 2 AAA elemet a billentyűzethez és 1 AA elemet a már telepített egérhez.

A kapcsolat érdekében van egy vevő is, amelyet az egér alá helyeznek.

Akkor milyen a felhasználói élmény? Azt hiszem, számos különbség van, amely önmagában is értékesítési pont lesz.

A Logitech K275 billentyűzet tetején található 8 gyorsbillentyű amely 2 részre oszlik.

A bal oldalon találhatók a Lejátszás / Szünet, a Némítás, a Hangerő csökkentése és a Hangerő növelése gombok multimédia célokra.

Míg jobb oldalon a funkció összetettebb. A Kezdőlap gomb az alapértelmezett böngészőhöz, a Mail az alapértelmezett e-mail alkalmazáshoz, BE az alvó állapotú számítógép és a Számológép be- és kikapcsolásához.

A jelzőlámpáknál csak a CapsLock jelző található, amely a Be / Ki kapcsoló mellett található srácok.

Érez Használata meglehetősen kényelmes, ahol a billentyűzet terhelése nem túl nagy, ha bárhová el akarja vinni. Sőt, ennek az egérnek és a billentyűzetnek is van széles hatótávolság akár 10 méter tudod.

Közben a Logitech M185 egér maga meglehetősen szokásos funkciókkal rendelkezik. De az aggodalomra ad okot, hogy a méret viszonylag kompakt, így néhány ember talán kissé kevésbé kényelmesen használja.

A mellékelt vezeték nélküli egér mérete kicsi, így azok, akiknek nagy a kezük, könnyen fájdalmasnak és fáradtnak érzik magukat a használatban.

Logitech M331 Silent Plus áttekintés azoknak, akik szeretik a csendet!

Aztán ott van Logitech M331 Silent Plus kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a csendet. Miért?

Mivel a vezeték nélküli egér tanúsítványt kapott től Elég Mark Ez a Silent Plus technológiával rendelkezik, amely akár 90 százalékkal is csökkenti a zaj mennyiségét, de kattanással, mint általában az egér.

Az értékesítési csomagban kap egy Logitech M331 egységet, 1 AAA elemet és USB vevőt a számítógép / laptop csatlakoztatásához.

Tervezése szerint a Logitech M331 Silent Plus egér kifejezetten a jobb kezet használók számára készült.

Sőt, ergonómiailag ez az egér használata nagyon kényelmes, és nem okoz fájdalmat, mert közepes méretű, így azok számára is alkalmas, akiknek nagy a kezük. hüvelykujj pihentetés.

Plusz van jelzőfény tetején, ami azt jelzi, hogy az egér csatlakoztatva van-e a laptophoz. Tényleg praktikus, igaz?

Tehát ez egy kis áttekintés az ApkVenue-ról a Logitech vezeték nélküli egéréről és billentyűzetéről. Az árról nem kell aggódnia!

A dolog magában az árban van, meg lehet szerezni Logitech MK275 átmeneti tartománya Rp. 275 - 300 ezer Logitech M330 150-180 ezer IDR. Érdekel?

Olvassa el a cikkeket is Logitech vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found