Mit?! Ez a 7 szellem pokemon embernek bizonyult

Ezen szellem pokemonok egy része valójában emberi szellemekből áll. Érdekel az egyes szellem pokemon típusok eredetének története? Itt a történet ..

A Pokemon világában kiderül, hogy nemcsak állatokat lehet használni Pokemonként. Számos más elem is említhető pokemon néven, amelyek közül az egyik szellem. Van példa magára a pokemonra Kísérteties.

A szellem pokemonok egy része valójában emberi szellemekből áll. Érdekel az egyes szellem pokemon típusok eredetének története? Itt a történet ..

  • Minden idők 15 legkelendőbb és legkelendőbb Pokemon-játékai, akik trénerként szeretnének lenni!
  • Remek, legendás Pokemon, amelyet a Niantic hivatalosan kiadott!
  • A Poke Monster, a legújabb Pokemon játék, amely kész versenyezni a Pokemon GO-val

7 Ezek a Ghost Pokemon kiderül, hogy emberi

1. Halld

Hall a Gastly evolúciója, amelynek vörös szemei ​​és sötét lilás teste van. Ennek a Pokemonnak is van beceneve Árnyék Pokemon és igazán gonosz pillantást vetett. Azt mondják, hogy Gengar korábban próbálkozó ember volt barátokat keres kaland az életének elvételével.

2. Yamask

Ennek a Pokemonnak van egy szellemformája, amely emberi arcú maszkot hordoz. Ennek a Pokemonnak nagy vörös szemei ​​is vannak, szomorú arccal. Azt a maszkot mondja Yamask Ez emberi arc miközben még élt, és ezek a szemek jelezték sírásukat.

3. Drifloon

Ha olyan alakja van, mint egy lufi, ne értsen félre, hogy ez a Pokemon hátborzongató. Testének lila színe van, két vékony karja van, amelynek szív alakú hegye van. Drifloon egy formája emberi szellemek és Pokemon, és gonosz szándékaik vannak.

4. Froslass

Froslass egy Pokemon, amelyből fejlődik Női horkolás. Maga a Snorunt csak akkor válhat szellemtípusgá, ha a Froslass használatával kifejlődik Hajnal Kő. Alakja nő alakja, kimonóban, és szellemre épül yuki-onna ami a hóasszony szelleme Japánból. A pletykák szerint a Froslass a férfiak lelkét is megeszi energiájukként.

5. Honedges

Ez a Pokemon kard alakú, a feje a markolatán van. Honedge az emberi szellemből jött létre, amely a kardot tárolja és birtokolja. A honedge-ek elnyelik az élet emberi oldalát, amikor megérintik őket, ezért a legjobb, ha nem kerülünk közel ehhez a Pokemonhoz.

6. Phantump

Phantump ez egy szellem és fű típusú Pokemon. Alakja olyan alakú, mint egy rönk, olyan arccal, mint egy maszk. Ez a Pokemon a gyermek szelleme akik az erdőben halnak meg, és ha igaz, hogy egy kisgyerek hiányzik az erdőben, kiderülhet, hogy Phantump.

7. Spiritomb

Azt mondják, hogy ennek a szellem típusú Pokemonnak nincs fizikai formája, és az úgynevezett kőből fakad Páratlan Keystone. Ennek a Pokemonnak spirál alakú szemei ​​vannak, és ** 108 lélek ** kombinációjából áll össze. Egyetlen lélek önmagában is sok bajt okozhat, kérjük, számolja ki maga, hogy mekkora problémát okoz az ilyen típusú Pokemon.

Biztosan senki sem gondolta volna, hogy a Pokemon általában arról híres, hogy aranyos és imádnivaló, de vannak Pokemonok, amelyek hátborzongatóak is, nem? Ahelyett, hogy kíváncsi lennél a fenti Pokemon típusokra, próbáld ki magad is a Pokemon-t töltse le itt.

Játékok RoadRice LETÖLTÉS

Transzparens: Getwallpapers


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found