hogyan kell használni a WhatsApp webet a pc-n és a mobiltelefonon

Hogyan használhatom a WA Webet számítógépen / laptopon? Kövesse a lépéseket, például beolvassa a WA QR-kódot a befejezéshez. Plusz tippek és trükkök a WA Weben történő csevegéshez

A WhatsApp Web vagy más néven WA Web használata ma már egyre népszerűbb, és az emberek nagy keresletre vannak. Különösen most, amikor a távolsági kommunikáció olyan kifinomult csevegőalkalmazásokra vált át, mint pl WhatsApp.

Tehát ne csodálkozzon, ha a WA Web vagy a WhatsApp Web lett a mindennapi életünk. De, tudod-e már, hogyan kell használni? WhatsApp Web könnyen, hatékonyan és szórakoztatóan?

Azoknak, akik még mindig zavartak a WhatsApp Web (WA Web) használata, ezúttal az ApkVenue teljes terjedelmében áttekinti az alábbi cikket. Gyere, lásd itt a magyarázatot!

Mi a WA Web, és mik az előnyei és hátrányai?

Ebben a cikkben az ApkVenue nem csak elmondja hogyan kell használni a WA webet, de részletesen elmagyarázza ezt a funkciót, valamint annak előnyeit és hátrányait.

Ismerje meg közelebbről a WhatsApp weboldalt

WA Web amely egyszerű megnevezése WhatsApp Web egy olyan szolgáltatás, amely megkönnyíti az alkalmazáshoz való hozzáférést csevegés ezt PC-n vagy laptopon keresztül.

Az alkalmazás letöltése nélkül közvetlenül használhatja a WhatsApp alkalmazást böngésző szoftver például egy laptopon Google Chrome vagy Mozilla Firefox.

Fotóforrás: whatsapp.com (A WhatsApp webszolgáltatást a laptopon vagy a PC-n lévő böngészőben található weblapon keresztül érheti el. WhatsApp.com.)

Ennek a különleges WhatsApp szolgáltatásnak a funkciója is meglehetősen elengedhetetlen, mint például a szokásos WhatsApp alkalmazás, például üzenetek, fájlok, képek, hang, videó, megosztási helyek és egyéb dolgok küldése.

A WhatsApp Web előnyei és hátrányai

Mielőtt rátérne a főbb vitapontokra, az ApkVenue először el akarja mondani a Web WA vagy a WhatsApp Web használatának előnyeit és hátrányait.

Annak ellenére, hogy gyakorlati benyomása van, a webhelyalapú szolgáltatásoknak számos előnye van a hátrányokkal szemben, amelyeket érezhet.

Íme néhány a WA Web előnyei és hátrányai amelyet az ApkVenue valaha is érzett magának:

A WhatsApp Web előnyei

 • A gépelés használata előnye billentyűzet, különösen a minimalizálásban gépelési hiba amikor üzeneteket küld.
 • Nincs szükség alkalmazás telepítésére, csak használja böngésző mint a Google Chrome (bár vannak opciók ügyfél Maga a WA Web).
 • Normálisan működik szöveges üzenetek, képek, videók, dokumentumok és mentett WhatsApp névjegyek küldésére és fogadására.
 • Küldésre használható matrica WhatsApp és animált GIF-ek.
 • Meg tud tenni Kijelentkezés távolról a fő WhatsApp alkalmazáson keresztül.

A WhatsApp Web hátrányai

 • A WhatsApp alkalmazással ellátott fő mobiltelefonnak mindig csatlakoznia kell az internet hálózathoz.
 • Csak a fő mobiltelefon kivételével egy eszközön használható, személyes WhatsApp-fiókkal.
 • Néhány funkció, például a hang- és videohívások, a WhatsApp állapotának feltöltése és a helyküldés nem használható.
 • Egynél több nem használható böngésző egyszerre. Ha megpróbálják böngésző akkor egy másik böngésző korábban bezárják.
 • A beállítások nem módosíthatók Letöltés média, így az összes elküldött fénykép és videó automatikusan letöltésre kerül.

A WhatsApp Web használata laptopokon, számítógépeken és mobiltelefonokon (Android és iOS)

Itt az ideje, hogy belekezdjünk a fő vitába, nevezetesen a WhatsApp Web (WA Web) egyszerű használatáról. Először is van hogyan nyitható meg a WhatsApp Web laptopon vagy PC-n mint általában munka céljából.

Vannak vélemények is hogyan nyitható meg a WhatsApp Web egy mobiltelefonon amely lehetővé teszi a WA megnyitását egyszerre 2 mobiltelefonon, tudod. Hogyan kell? Csak nézze meg az alábbi vitát.

1. A WA Web használata laptopon

Ahogy a neve is sugallja, a WhatsApp Web azoknak szól, akik közvetlenül a PC-n vagy laptopon keresztül szeretnék elérni a WhatsApp alkalmazást.

Így használhatja a WA Webet laptopon, amelyet néhány egyszerű lépésben megtehet az alábbiak szerint.

1. Nyissa meg a WhatsApp webhelyet

Először nyissa meg a WhatsApp webhelyet egy URL-oldallal web.whatsapp.com a laptopon.

2. Ügyeljen a beállításokra

Ezen az oldalon láthatja a WA Web aktiválásának lépéseit. Itt csak figyel QR-kód biztosítani.

Aktiválhatja az opciót is Maradj bejelentkezve ha a WA webet és automatikusan szeretné használni Belépés vissza, amikor kinyitja böngésző máskor banda.

3. Készítse elő a WhatsApp alkalmazást a mobiltelefonon

Váltson a WhatsApp alkalmazásra a mobiltelefonján. Itt csak koppintani kell három pont ikonra a jobb felső sarokban, és válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web.

4. Letapogatás QR-kód

Automatikusan a WhatsApp erre kéri letapogatás a QR-kódon, amely megjelenik a laptop képernyőjén.

Ha ez a lépés sikeres, akkor vissza fog irányítani a WhatsApp főképernyőjére. Megnézheti, hogy a WA Web aktív-e vagy sem értesítési sáv alábbiak szerint.

5. WA web a laptopokon működik!

Várjon néhány percet, amíg a laptopján lévő WA Web sikeresen megjelenik az alábbiak szerint. Most kezdheti csevegés itt, banda.

6. Kijelentkezés WA web a laptopon

Közben az utakért Kijelentkezés WA Web a laptopon, csak kattintania kell három pont ikonra a profil mellett, és válasszon egy lehetőséget Kijárat.

Vagy te is Kijelentkezés a WhatsApp alkalmazáson keresztül a mobiltelefonon egy kattintással három pont ikon> WhatsApp Web> Kijelentkezés az összes eszközről.

2. Hogyan kell használni a WhatsApp Web alkalmazást Android és iPhone telefonokon

Annak ellenére, hogy a WhatsApp Web valójában laptopon vagy PC-n való használatra készült, azt is felülmúlhatja, hogy Android és iPhone mobiltelefonokon is használható legyen.

Nem két WhatsApp fiókot használ ugyanazon a mobiltelefonon, hanem egy WhatsApp fiókot használ két különböző eszközön. Használható csapoláshoz is, itt!

1. Készítse elő a WA webet egy másik mobiltelefonra

Készítsen elő egy másik eszközt, amelyen aktiválni szeretné a WA webet. Akár Android mobiltelefonon, akár iPhone-on, csak meg kell nyitnia az alkalmazást Google Chrome. Ezután látogassa meg a WhatsApp weboldalt az URL-lel web.whatsapp.com.

Eleinte más volt a megjelenítés, mint a laptop és a PC módszereiben. De koppintással felülmúlhatja három pont ikon> Asztal webhelye aktív.

2. Letapogatás QR-kód

Miután aktiválta az Asztali webhely opciót, a mobiltelefon WA weboldala azonnal az leszFrissítés. A megjelenés az alábbiak szerint változik, amire csak oda kell figyelnie QR-kód és opciók Maradj bejelentkezve.

Csináld letapogatás QR-t a három pont ikon> WhatsApp Web elemre lépve a fő mobiltelefonon, amelyre a WhatsApp alkalmazás telepítve van.

3. WA Web Android vagy iOS mobiltelefonon!

Így néz ki a WA Web, amelyhez hozzáférhet a _browser alkalmazáson keresztül, különösen a Google Chrome-on.

Pszt ... Ezzel a módszerrel valóban megérintheti a barátja WhatsApp-ját, és el tudja olvasni az összes csevegést, amelyet küld és fogad!

4. Kijelentkezés WA Web a HP-n

Ha ki akar lépni a WA Webről a mobiltelefonján, koppintson a gombra három pont ikonra profil mellett, és válasszon egy lehetőséget Kijelentkezés.

Azon a mobiltelefonon, amelyre telepítve van a WhatsApp alkalmazás, szintén választ három pont ikon> WhatsApp Web> Kijelentkezés az összes eszközről.

A WhatsApp Web használata a WA feltörésére

Nem csak praktikusabbá teszi a csevegéseket, hanem kiderül, hogy Ön is használhatja a WhatsApp ezen praktikus funkcióját koppints mások WA-ra, tudod!

Hogyan lehet feltörni mások WhatsApp-ját, az is meglehetősen egyszerű, mert csak a saját mobiltelefon-tőkéjére és bátorságára van szüksége ahhoz, hogy kölcsönkérje a feltörni kívánt személy WhatsApp-ját.

Mik a lépések? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

1. Nyissa meg a böngészőt a mobiltelefonon

Nyissa meg a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján, majd kattintson a jobb oldali lehetőségre, és ellenőrizze Asztali webhely.

Ezután menjen a webhelyre web.whatsapp.com. Győződjön meg róla Az asztali webhely bekapcsol. Ha nem tudod, próbáld meg az előzmények és a gyorsítótár törlése először a böngészőben.

A WhatsApp fő weblapja megnyílik a mobiltelefonján a következővel: QR-kód.

2. Kölcsönvegye a megérinteni kívánt mobiltelefont

Kölcsönvegye a megérinteni kívánt személy mobiltelefonját, majd nyissa meg az alkalmazást WhatsApp a mobiltelefonon.

Kattintson a jobb felső sarokban található Menü gombra, majd válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web. Olvassa be a QR-kódot a mobiltelefonján a barátja mobiltelefonján található WhatsApp alkalmazás segítségével.

3. Kész

Kész! Mostantól figyelheti az összes csevegést, amely a barátja WhatsApp-jába vagy más emberekbe belép a saját mobiltelefonján, további alkalmazások nélkül.

Letöltés WhatsApp Web Client alkalmazás a legújabb Laptop 2020-hoz

Fotóforrás: whatsapp.com (Ahelyett, hogy a web.whatsapp.com megnyitásával kellene bajlódnia, itt letöltheti a WhatsApp webklienst!)

Azoknak, akik bonyolultnak érzik a nyitást böngésző mindig csevegés WhatsApp PC-n, te is Letöltés Legújabb WhatsApp Web változat asztali kliens Windows és MacOS esetén, tudod.

Itt vagy elég Letöltés WhatsApp webes PC-alkalmazás, amelyet a következő linken keresztül szerezhet be:

Alkalmazások termelékenysége WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Ezután csak annyit kell tennie, hogy ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint amelyeket az ApkVenue áttekintett a WA Web laptopon vagy PC-n történő használatával kapcsolatban! Nagyon könnyű, igaz?

WhatsApp webes tippek és trükkök, amelyeket ismernie kell

Hogy még izgalmasabbá tegye WA webes élményét, az ApkVenue 3 fontos tippet oszt meg, amelyeket ismernie kell. Nézd meg!

1. WA Web parancsikon

A WA Web használata már praktikus, de kiderült, hogy a WhatsApp Web funkcióit gyorsabban lehet használni. A válasz Parancsikon, banda.

Ennek a parancsikonnak a használatához mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerre több gombot nyom meg. Új csevegések létrehozásától, a csevegések archiválásától és még sok minden mástól.

De meg kell jegyezned, hogy ez a trükk csak akkor működik, ha a weboldal WhatsApp verzióját használja, huh! Nem használ böngészőt a hozzáféréshez.

Íme a parancsikonok:

 • Ctrl + N: Nyisson meg egy új csevegést

 • Ctrl + Shift + [: Nyissa meg az előző csevegést

 • Ctrl + Shift +]: Nyissa meg a következő csevegést

 • Ctrl + E: Archiválja a csevegést

 • Ctrl + Shift + M: A csevegés elnémítása (elnémítása)

 • Ctrl + Backspace: Törölje a csevegést

 • Ctrl + Shift + U: Azt jelzi, hogy az üzenetet nem olvasták el

 • Ctrl + Shift + N: Új csoport létrehozása

 • Ctrl + P: Nyissa meg az Állapot vagy a Profil elemet

 • Ctrl + Shift + '+': Nagyítja a kijelzőt

 • Ctrl + Shift + '-': Kicsinyít

2. Egyszerre 2 WhatsApp-fiók használata

Ha egynél több WhatsApp-számmal rendelkezik, akkor a WhatsApp Web-en is egyszerre jelentkezhet be ezekkel a fiókokkal. Itt vannak a lépések:

 1. Jelentkezzen be a WhatsApp Web webhelyre QR-beolvasással.

 2. A használt böngészőben nyomja meg a 'parancsikont'Ctrl + Shift + N' (Króm) vagy ”Ctrl + Shift + P' (Firefox) a képernyő megnyitásához Inkognitó.

 3. Jelentkezzen be újra a WhatsApp Web webhelyre a a másik WhatsApp-fiókot.

 4. 2 különböző böngészőt is használhat egyszerre 2 WhatsApp-fiókjának eléréséhez.

3. Hangulatjelek használata a WhatsApp weben

A csevegés kevésbé izgalmasnak tűnik használat nélkül hangulatjel. A WhatsApp Web emoji funkciót is biztosít, de a kívánt emoji megtalálása kissé nehéz.

Nos, kiderült, hogy van egy egyszerűbb módszer a hangulatjelek keresésére a WhatsApp Weben. Csakúgy, mint az első trükknél, használhat parancsikonokat is.

A trükk egy billentyűkombináció használata ':'a kívánt hangulatjel első 2 betűjével. Például mosolygó hangulatjeleket szeretne keresni, majd írja be a következőt:: sm' (mosoly). Könnyű, igaz?

Nos, ez volt a WhatsApp Web, más néven WA Web, használata, amelyet mind PC-n, mind laptopon vagy eszközön használhat okostelefon Android és iOS. Könnyű, igaz?

Most megteheti csevegés A WhatsApp közvetlenül a laptopon, anélkül, hogy oda-vissza kellene menni a mobiltelefon megnyitásához!

Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy lépést tarthasson az információkkal, tippekkel és trükkökkel, valamint a technológiával kapcsolatos hírekkel a JalanTikus.com, bandában.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.