ingyenes! Íme 10 legjobb android és ios akciójáték 2017

Az Android és az iOS platformon található sok játék közül az egyik legnépszerűbb műfaj az akció műfaj, amely különféle izgalmakat kínál a versenyektől, a harcoktól stb.

A játékok számos tényező, például a játékmenet és a grafika miatt az egyik legnépszerűbb szórakozási mód. Évről évre a mára nagy iparággá vált játék gyorsan növekszik. Jelenleg a játékipar is beindult az Android és az iOS platformokra, amelyek valóban nagyon nagy és ígéretes felhasználókkal rendelkező platformok.

A sok játék közül felület Az Android és az iOS, az egyik legnépszerűbb műfaj az akció műfaj, amely különféle izgalmakat kínál a versenyektől, a harcoktól stb. Nos, itt van néhány játékok a legjobb akcióműfajokkal, amelyeket ingyen játszhatsz az Android és az iOS platformokon. Gyere, nézd meg.

  • 10 legjobb játék 2017-ből
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

INGYENES! Itt van a 10 legjobb Android és iOS akciójáték 2017

1. Harcra kovácsolt transzformátorok

Fotó: onlinefanatic.com

Harcra kovácsolt transzformátorok a legújabb sorozat franchise játékok Transzfomerek megjelent mobil platformokra. Itt vagy, hogy játszd a karaktereket Optimus Prime hogy megmentse a Transzfomerek gonosz úré.

Ez a játék egy 3D harci rendszert használ, ahol különféle kombókat hajthat végre, beleértve az átadást járművé kár a nagyobbik. Ezen felül, amikor legyőz egy ellenséget, az ellenség csatlakozik hozzád.

2. Elveszett a harmóniában

Fotó: lostinharmony.com

Ha alkalmi játékra van szüksége, akkor kipróbálhatja a játékot Elveszett a harmóniában ez. Játékmenet a játék meglehetősen egyszerű, mert csak deszkával kell korcsolyázni gördeszka miközben elkerüli az útjában álló különféle akadályokat, és üldözi azokat a járműveket is, amelyek nagyon gyorsan áthaladnak olyan magas hullámokig, amelyek készen állnak az ön fulladására.

3. Aszfalt Xtreme

Fotó: asphaltxtreme.com

Asphalt Xtreme az egyik legjobb versenyjáték, amelyet Android és iOS platformokon játszhatsz. Érezni fogja, milyen izgalmas versenyezni különféle kis autókkal, öt osztályba és hét kategóriába sorolva öt versenypályán, nevezetesen Gobiban (Mongólia), Phuketben (Thaiföld), a Nílus-völgyben (Egyiptom), Svalbardban (Norvégia) és Detroit (USA).

4. Warhammer 40000 Freeblade

Fotó: pcgamer.com

Warhammer 40000 Freeblade egy sci-fi témájú játék, ahol óriási robotpilótaként fogsz harcolni, és egyidejűleg számos feszült küldetést teljesíteni. Ebben a játékban személyre szabhatja karakterét is a különféle tárgyak használatával, amelyeket a futtatott küldetések során kap.

5. Szüksége van a sebességre nincs korlátozás

Fotó: play.google.com

Need for Speed ​​no Limits egy olyan versenyjáték, amely hűvös grafikákat és izgalmas versenyeket kínál. Akárcsak egy sorozat A sebesség szüksége Egyébként különböző küldetéseket hajthat végre, amelyek természetesen versenyzéssel járnak, és a küldetés teljesítése, valamint a verseny megnyerése után pénzt kap, amelyet fel lehet használni autója átalakítására, új autó vásárlására, és ne felejtse el, hogy meg is tudja csinálni. kinyit számos klassz autó.

6. Holt kiváltó

Fotó: play.google.com

Azok számára, akik cselekedni akarnak az agyat megenni szándékozó zombik megölése érdekében, Dead Trigger megfelelő játék lehet az Ön számára. Ebben a játékban számos zombi irtási küldetésben vesz részt, amelyek a kísérlet során tetőznek, hogy kiderítsék, ki okozta ezt a zombi járványt. Ebben a játékban kétféle pénznem létezik, nevezetesen készpénz és Arany amellyel fegyvereket és különféle egyéb felszereléseket vásárolhat.

7. NOVA 3 Örökség / Szabadság

Fotó: gamesreview.net

NOVA 3 Kiváló minőségű grafikával tapasztalható akció izgalmas, mert itt olyan katonákat fogsz játszani, akiknek nemes küldetésük van, hogy visszavegyék a földet a gonosz idegenektől. Természetesen az idegenek megölése nem könnyű, mert különféle idegenek léteznek, amelyek mindegyikének megvannak a maga gyengeségei, ezért különböző módszereket kell alkalmaznia az egyes idegenek megölésére.

8. Háborús robotok

Fotó: play.google.com

Háborús robotok egy sci-fi témájú harci játék, amelyet fejlesztett fejlesztő Orosz eredetű. Ez a játék egy 6 vs 6 harci rendszert használ, ahol automatikusan bejut egy Matchmaking rendszerű csapatba. 24 kifinomult robotot választhat, amelyek több mint 20 fegyvertípussal kombinálhatók, hogy később erősebb fegyvereket állítsanak elő, és számos mini teljesítésével további nyereményeket kapjon.

9. Igazságtalanság 2

Fotó: injustice.com

Neked a szuperhős témák, játékok szerelmesei Igazságtalanság 2 egy olyan játék, amely kielégíti a szívedet. Ez az egy játék egy az egyben harci játékrendszert használ, az előző verzió új funkcióinak hozzáadásával, nevezetesen Fogaskerék rendszer.

Ez a szolgáltatás hasonlít egy szolgáltatáshoz Cseppsebesség-tételek online játékokban, ahol a játékosoknak lehetőségük van különféle jelmezeket és felszereléseket szerezni a szereplők számára. A jelmezek és a felszerelés is növeli a karakter státuszát. A karakterek számához ez a játék egy kezdeti 28 karaktert mutat be, további 10 karakterrel, amelyeket a DLC segítségével lehet megszerezni.

10. Vainglory

Fotó: play.google.com

Hencegés egy MOBA játék, amelynek rendszere hasonló DOTA 2 és legendák Ligája. A játékosok csatlakoznak egy csapathoz, hogy kiválasztott hősök segítségével legyőzzék az ellenfél csapatát, akik mindegyike különleges képességekkel rendelkezik. Természetesen az ellenséges csapat legyőzése nem könnyű, mert előbb meg kell semmisíteni az ellenfél épületét, és meg kell ölni az ellenfél hősét.

Ez volt az A 10 legjobb akciójáték Android és iOS eszközökhöz, remélhetőleg hasznos, sok szerencsét és boldog játékot. Ha ajánlásokra van szüksége, először kipróbálhatja az Injustice 2, a NOVA 3 és a Vainglory játékokat, hogy érezze az igazi izgalmat.

találkozunk és győződjön meg róla, hogy nyomokat hagy a megjegyzés oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found