tippek az Android használatának figyelemmel kísérésére, például szakértői felhasználók

Tudta, hogy vannak olyan dolgok az Androidon, amelyeket csak a tapasztalt androidos felhasználók tudnak. Íme néhány tipp az Android használatának megfigyeléséhez, mint egy szakértő felhasználó.

Az Android használata végtelen, mindig vannak új és izgalmas dolgok. Ezért az ApkVenue mindig megpróbál olyan tippeket adni, amelyek jártasabbá tehetik Önt androidos eszközén. De tudod, vannak olyan dolgok az Androidon, amelyeket csak a tapasztalt androidos felhasználók tudnak. Íme néhány tipp az Android használatának a felhasználóhoz hasonló figyelemmel kísérésére szakértő.

  • ÓVAKODIK! Ön és a világ 1,4 milliárd Android-felhasználója veszélyben van a Stagefright VIRUS segítségével
  • 10 legjobb alkalmazás az akkumulátor használatának mentésére az Android telefonon
  • 5 kötelező játék az Ön számára alacsony szintű Android-felhasználók számára

Szakértőnek lenni vagy még mindig új Android-felhasználónak nem jelent problémát. A legfontosabb az, hogy tudod, hogyan használhatod Androidodat a mindennapi életed támogatására. De ha akarja, megteheti ezeket a lépéseket az Android maximális kihasználása érdekében.

3 dolog, amit a felhasználók megtehetnek Szakértő Android

1. Figyelje az Android rendszeren előforduló folyamatokat

Azok számára, akik hallgatják az Android fejlesztéseit, ismernie kell az Android 6.0 Marshmallow legújabb RAM-kezelő funkcióit. Valójában most élvezheti ezt a funkciót. Talán új felhasználók számára ez ismeretlen. De a felhasználók számára szakértő, gyakran használnia kell a RAM használatának figyelemmel kísérésére az Android készülékeken.

A trükk, belépsz a menübe Beállítások - Fejlesztői lehetőség. Ha még nem aktiválta a Fejlesztői beállításokat, kérjük, olvassa el, hogyan hozhatja létre a Fejlesztői beállításokat az Android rendszeren.

A Fejlesztői beállítások részben válassza a lehetőséget Folyamatstatisztika. Itt figyelemmel kísérheti, hogy a folyamat mennyi ideig fut, mennyi RAM-ot fogyaszt és hogyan teljesít a folyamat. Tudta ezt már?

2. Titkos kód használata

Ha felhasználó vagy szakértő Android, ismernie kell néhány titkos kódot, amelyek az Android készülékéről érhetők el. Új felhasználók számára csak a / * # 06 # kódot ismerheti, amelyet az Android IMEI-kód eléréséhez használnak. De tudta, hogy hozzáférhet más kódokhoz a telefon, az akkumulátor, a használati statisztikák és a WiFi információk megjelenítéséhez? Eltávolíthatja azt a menüt is, amely minden alkalommal megjelenik, amikor kikapcsolja az Android készülékét.

Íme néhány kód, amelyet az ApkVenue használ:

  • * # 06 # - IMEI

  • ##7594## - Távolítsa el a menüt, amely minden alkalommal megjelenik, amikor kikapcsolja az Android készülékét

  • ##4636## - Telefonos információk, akkumulátor, használati statisztikák és WiFi információk

  • ##7780## - Gyári beállítások visszaállítása

  • 27673855 # - Teljes törölje, beleértve firmware (Ne próbálkozzon, hacsak nem ismeri a kockázatokat!)

  • ##273283255663282##* - Biztonsági mentés az összes fotó és videó

  • ##1472365## - GPS teszt

  • ##1234## - Információkat jelenít meg firmware PDA eszközök és információk

A kód egy része valóban az Ön által használt Android típusától függ. Van más titkos kódja, amelyet általában az Android-on használ?

3. Figyelje valós időben a teljesítményt

A folyamatok figyelemmel kísérése és az Android titkos kódjainak megértése mellett a (4) bekezdés szakértő Az Android olyan támogató alkalmazásokat is használ, amelyekkel figyelemmel lehet kísérni az Android készülék működését valós idő. Bár alkalmazásokat használnak, ezek az alkalmazások az új felhasználók számára mindenképpen nem tartják fontosnak.

Figyelheti a letöltési sebességet és feltölteni a használt hálózatról Mini hálózati monitor vagy a DiskUsage segítségével figyelheti Android-tárterület-használatát. Az Android teljesítményének figyelemmel kísérésével valós idő, akkor tudni fogja, hogyan tarthatja Android készülékét a legjobb állapotban.

Ivan Volosjuk Termelékenységi alkalmazások. LETÖLTÉS

A három dolog közül korábban tettél már valamit? Ha mindig a fenti három dolgot végzed, akkor felhasználó vagy szakértő Android. Gratulálunk!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found