hogyan lehet megváltoztatni az androidos okostelefon megjelenését, hogy olyan legyen, mint egy számítógép

Ismeri a Microsoft Continuumot? Nos, most az Android is rendelkezhet hasonló funkcióval. Nem csak, hogy az asztali kijelzőt is használhatja egy androidos okostelefonon!

Ha hallgat a technológiai fejlődésre, akkor biztosan használta a funkciókat Folytonosság amelyet a Microsoft tavaly év végén mutatott be, igaz? A Continuum egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a Windows 10 eszközök működését egy második képernyőn keresztül. Ez még nem minden, sőt működtethetjük is billentyűzet és egér.

Android-felhasználó vagy és szeretnéd megtapasztalni a Continuumot? A JalanTikus egy módja annak, hogy megváltoztassa az Android okostelefon megjelenését, hogy olyan legyen, mint egy számítógép.

  • Régi ujjlenyomat, Változtassuk meg az időt és a dátumot az okostelefon zárolásához!
  • Hogyan lehet megváltoztatni az Android megjelenését, mint az iPhone iOS 9 és iOS 8
  • Hogyan lehet a YouTube-nézeteket anyagtervre váltani

Változtassuk androidos okostelefonunkat úgy, hogy tetszene egy asztali számítógépnek!

A Continuum klassz. Tőkével perifériák pontosabban, ha a Windows Phone-t a monitorhoz csatlakoztatja, a Windows Phone kijelzője azonnal a monitorra vált. Teljesen futtathatja a funkcióit egy nagyobb képernyőn. Annak érdekében, hogy ne legyünk kíváncsiak, nézzük meg a következő Continuum videót.

Szóval, mi van, ha hasonló funkciót szeretne kipróbálni egy Android okostelefonon? Igen tudsz.

Andromium OS, Android okostelefonját asztali kijelzővé alakítja

Annak érdekében, hogy megváltoztathassa az Android okostelefon megjelenését a kijelzőn asztalon, csak egy alkalmazásra van szüksége Andromium OS. Ez nem operációs rendszer, hanem Android alkalmazás. Töltse le az Andromium OS alkalmazást androidos okostelefonodhoz. Ja, ne felejtsd el letölteni az Andromium Launcher alkalmazást is.

Andromium Inc. asztali fejlesztő alkalmazások LETÖLTÉS
  • Az Andromium OS fontos szerepet játszik abban, hogy az okostelefon kijelzője megjelenjen a másodlagos képernyőn, amikor csatlakozik HDMI vagy Chromecast.
  • Míg Andromium Launcher hasznos, hogy képet kapjon arról, hogyan néz ki az Andromium, amikor csatlakozik asztalon. Röviden, az Andromium Launcher az Ön Androidját asztali megjelenítővé alakítja.
  • Megtalálhatod Indítsa el a Windows rendszert, tálcán, csinálni parancsikon legyen, mint a asztalon.
  • Még a megjelenés is Értesítési sáv külön is készült Gyors beállítás Egyéb.

Hűvös, igaz? Első pillantásra megjelenése a Remix OS kijelzőre emlékeztet minket. Gimana, készen állsz a változásra Az Android úgy néz ki, mint egy asztali számítógép az Andromium Launcherrel?

  • Töltse le az Andromium Launcher alkalmazást a Google Play Áruházból

Eközben, ha az Android-ot módban szeretné megjeleníteni asztalon, szükséged van billentyűzet és egér külső, valamint Chromecast vagy HDMI kábel. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found