7 kamera a világ legfurcsább kivitelével, némelyik puska formájában van!

Valamennyi kamera hasonló funkciókkal rendelkezik. A gyártók termékeik eladásának egyik módja az, ha innovációt hajtanak végre a formatervezés területén.

Az ókorban a kamera volt az egyik olyan tárgy, amelyet utazáskor magával kell vinni. Ma is. Ez a tendencia azonban az egyre kifinomultabb okostelefonos kamerák miatt kezd eltolódni.

Nem csak egy kameragyártó van, banda. Versenyezniük kell az innovációban, hogy termékeik képesek legyenek kiáll a piacon, és váljon a legjobb termékké.

Az egyik újítás, hogy egyedi és eltérő kameratervet készítsen. A remény az, hogy a fogyasztók emlékezni fognak termékeikre.

7 kamera a világ legfurcsább kivitelével

A mai kameratechnika hosszú utat tett meg a kamerák korszakától Obscura. Az egyes kamerák tulajdonában lévő technológia különleges formát igényel, hogy összhangban legyen a rendelkezésükre álló jellemzőkkel.

Az ApkVenue mesél neked a gépfegyverekből álló háborús kameráktól a 16 objektíves kamerákig 7 kamera a világ legfurcsább kivitelével.

1. Apple Quicktake 100

Apple Quicktake 100 az első és utolsó digitális fényképezőgép, amelyet valaha az iPhone gyártó cég készített, alma, banda.

Ennek az egy kamerának a kialakítása meglehetősen egyedi, mert jobban hasonlít projektorra, mint kamerára. Ez a kamera 32 fénykép készítésére képes, 0,08 MP felbontással és 640 x 480 pixel mérettel.

Az Apple Quicktake 100 1994-ben jelent meg, de az értékesítés 1997-ben, nem sokkal azután, hogy Steve Jobs visszatért az Apple-hez, leállt.

2. Lytro fénymező kamera

Lytro fénymező kamera egy könnyű fényképezőgép, nagyon egyedi tervezésű, bandával.

Téglalap alakú és kis mérete miatt a fényképezőgép alkalmas arra, hogy a nadrág zsebébe tegye.

Ez a Lytro által készített fényképezőgép nemcsak formája, más egyedi képességekkel is rendelkezik. Ez a kamera képes újrafókuszálni a képet, annak ellenére, hogy Ön elkészítette a fényképet.

A későbbi kiadásokban ezek a kamerák megváltoztatták felbontásuk mértékét megapixel Lesz megarays.

Ezáltal a kamera 0 mm-től a végtelenig képes fókuszálni.

3. Konishoruko Rokuoh-Sha 89-es típus

Nos, itt van a legegyedibb kialakítású kamera, amelyet az ApkVenue valaha látott, bandáként. Csak nézze meg azt a formát, amely hasonlít egy géppuskára. Nagyon egyedi, huh!

Konishoruko Rokuoh-Sha 89-es típus a második világháború korában Japán készítette és edzéseken használta.

Ez a fegyver alakú kamera felcsatolható a vadászgépen meglévő géppuska helyettesítésére.

Ennek a kamerának az a célja, hogy figyelje a pilóta pontosságát a célba lövés során. Leszállás után a rögzített képeket szakértők elemezték értékelés céljából. Hú, jó huh, banda.

4. Zenit Photosniper

Van még egy egyedi tervezésű kamera, amely fegyvernek, bandának tűnik. Zenit Photosniper olyan kamera, amely kameraként funkcionál a csatatéren.

Ez a fényképezőgép-modell nagyon népszerűvé vált, amikor azt felhasználta Nyikita Kruscsev, a Szovjetunió politikusa azokban a napokban Hidegháború vagy a hidegháború.

Ahogy a neve is mutatja, ennek a fényképezőgépnek van egy objektívje gyújtótávolság ami nagyon hosszú, így nagyon távoli tárgyakat fényképezhet. Mint egy igazi mesterlövész, igen!

5. L16 fény

Fény L16 egy nagyon egyedi kamera, mert egyszerre 16 kameramodult használ test-övé. A kamera elején található lencsék száma valójában rossz benyomást kelt.

A 16 kameramodul ebben a kamerában több nagyfelbontású fotó rögzítésére szolgál különféle formában gyújtótávolság.

Az összes egyszerre készített fényképet egyetlen 52 megapixeles felbontású fotóvá egyesítik, amelyet később fókuszban szerkeszthet.

Bár furcsa, ez a kamera nagyon kifinomult, banda.

6. Barkácsolás F Konstruktor Lomográfia

Ez az egyetlen kamera egyedülálló koncepcióval rendelkezik. Vásárláskor Lomography Constructor F csináld magad, nem kapsz teljes formájú kamerát, banda.

Először ezt a kamerát kell összeszerelnie a megadott utasítások szerint. Tehát ne feledje a gyerekkori játékokat, mint például Tamiya igen, banda?

A rajz eredménye azonban normális. Bizonyos elégedettség azonban akkor van, ha fényképeket készít egy saját maga által összeállított kamerával.

7. Barbie Videogirl

Barbie Videogirl a legfurcsább típusú fényképezőgép, amelyet ApkVenue valaha látott, banda. Hogy ne, ez a kamera egy barbie baba formájában van, amellyel a gyerekek általában játszanak.

A barbie baba által viselt nyaklánc lencseként funkcionál, míg a baba hátán egy LCD képernyő található az eredmények megtekintéséhez.

Ez a kamera legfeljebb 25 perces videók rögzítésére alkalmas. Ezenkívül csatlakoztathatja ezt a kamerát a számítógéphez szerkesztés vagy mentés céljából.

Ez volt Jaka cikke 7 kamera a legfurcsább kivitelben valaha. Mit gondol a fenti furcsa fényképezőgép-kialakításokról?

Írja meg válaszát a megjegyzések oszlopba, igen. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Tervezés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found