7 legjobb Android-alkalmazás, amelyet nem talál a Google Playen

Néhány olyan alkalmazás, amely nincs a Play Áruházban, talán még soha nem hallott a névről, de olyan funkciókkal és még új funkciókkal rendelkezik, amelyeket a Google Play Áruház egyetlen alkalmazásában sem talál.

Tulajdonos Android bizonyára már nagyon jól értenek nem arról Google Play Áruház, ahol az alkalmazásokat, játékokat és számos más fájlt letölthet ingyen vagy fizethet. A Google Play Store valóban egy alkalmazásbolt, amely ma szinte az összes Android-ot irányítja, természetesen ez szorosan kapcsolódik az Android operációs rendszerhez, és a Google Play Store a Google által gyártott termék. De próbáltad már másutt letölteni az APK-t? A legjobb Android-alkalmazások közül, amelyek nincsenek a Play Áruházban, talán még soha nem hallottál a névről, de új funkciókkal és funkciókkal rendelkeznek, amelyeket a Google Play Áruház egyetlen alkalmazásában sem találsz. Melyek ezek?

7 legjobb Android-alkalmazás

1. AdAway

Ki ne érezné magát az okostelefonján folyamatosan megjelenő hirdetéseknél? AdAway egy olyan alkalmazás, amely bezárja az okostelefonján megjelenő összes hirdetést. Tehát nincs több, hogy a böngészés, helytelen, nyomás kifejezés helyett ehelyett kattintson egy hirdetésre. Az AdAway használatához Android-eszközének be kell kapcsolniagyökér első. tudsz letöltés AdAway Jalan Patkányon. Alkalmazások termelékenysége AdAway LETÖLTÉS

2. Tubemate YouTube Downloader

Tubemate YouTube letöltő, amint a neve is mutatja, kitalálhatja, mi a funkciója ennek a legjobb Android-alkalmazásnak? A Tubemate YouTube Downloader funkciók természetesen a kívánt videók letöltését a YouTube-ról. tudsz letöltés Tubemate YouTube Downloader Jalan Patkányon. Apps Downloader & Plugin Tubemate LETÖLTÉS

3. Alázatos csomag

Humble Bundle egy olyan alkalmazás, amely sok játékot kínál alacsony áron. A Humble Bundle játékai nem akármilyen játékok, hanem előkelő és népszerű játékok a Google Play Áruházban. A Humble Bundle promócióval is rendelkezik, ahol egy csomagban népszerű játékokat és számos más játékot tartalmaz, amelyek ára alacsony. A Humble Bundle használatához először rendelkeznie kell egy Humble Bundle fiókkal.

  • Könnyű módszerek az Android-játékok feltörésére a Lucky Patcher használatával, saját felelősségére!
  • Töltse le az Xposed Framework Installer alkalmazást és az Androidra történő telepítést

4. Videoder

Videoder egy olyan alkalmazás, amely hasonló a Tubemate YouTube Downloader programhoz, ugyanazzal a funkcióval, nevezetesen videók letöltésével a YouTube-ról. A YouTube videók letöltéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy futtatja a Videoder alkalmazást, és megtalálja a kívánt videót. A Videoder használatával Youtube-videókat akár 1080p felbontású YouTube-videókhoz is letölthet.

A Videoder telepítésének módja:

5. Xmodgames

A COC-rajongóknak ez az alkalmazás határozottan nem idegen, Xmodgames. Az Xmodgames feladata, hogy MOD-t biztosítson néhány játékhoz. Az Xmodgames alkalmas azoknak az Android-játékosoknak, akik új funkciókat akarnak kipróbálni, támadni próbálnak bázis, vagy hozzon létre bázis a CoC-ban a legerősebb. Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ xmodgames

6. Szerencsés javító

Azoknak, akik szeretik csapkod játékok kezdődnek teljes arany szintig, vagy bármi mással, amit csak tud használni Szerencsés Patcher mint a legjobb Android alkalmazás üzleti célokra csapkod. Bár nem minden játék vagy alkalmazás lehetcsapkod használja a Lucky Patcher alkalmazást, de az androidos játékok és alkalmazások többsége lehetcsapkod a Lucky Patcher segítségével. Itt töltheti le a Lucky Patchert, és természetesen muszájgyökér először az Androidoddal, hogy használhasd a Lucky Patchert.

7. Xposed telepítő

Xposed Installer egy olyan Android alkalmazás, amely az APK eltávolítása nélkül képes módosítani az APK-t, és ROM-módosításokra is használható. Az Xposed Installer alkalmazást a JalanTikus oldalról töltheti le.

Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS

Van további ajánlása a kedvenc APK-jaival kapcsolatban, amelyek nincsenek a Google Play Áruházban?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found