Isten gg kell lennie! 5 tipp a vitéz aréna (aov) trükkök játékához

Az ApkVenue az Arena of Valor trükköket ad, hogy jó játékossá válhasson. Annak ellenére, hogy a verseny egyre keményebb, ez nem számít!

Miután hivatalosan megváltoztatta a nevet Mobile Arena Lesz Arena of Valor, úgy tűnik Tencent egyesíteni akarja a Mobile Arena játékosait a világ minden tájáról.

A Tencent új politikájával létrehozza Az Arena of Valor játékosai között egyre hevesebb a verseny, ami még nehezebbé teszi küzdelmét.

De nyugodj meg, ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet az Arena of Valor trükköiről, hogy istenré válj a játékban.

  • Baromi jó! Itt vannak a 100+ Arena of Valor (AOV) HD háttérképek
  • 5 dolog, ami a mobilarénát (a vitézség arénája) jobb, mint a mobil legendák
  • Mobile Legends VS VainGlory VS AOV, melyik a jobb?

5 trükk a Valor Main Arena-hoz (AoV)

Annak ellenére, hogy a verseny kemény, valójában a fő kulcs ahhoz, hogy istenné válj és okos legyél az Arena of Valor játékában türelem és időzítés a megfelelő a játék idején. De mindezek között számos dolog alkalmazható, hogy okosabbak legyünk játék közben.

Akarom tudni? A következő tippek az Arena of Valor trükköiről, hogy istenekké váljanak és továbbra is nyerjenek az Arena of Valor játékában.

1. Szintezés

Az első tipp az Arena of Valor játékához a Leveling. Szintezés egy olyan technika, amelyet a MOBA játékosai széles körben alkalmaznak, különösen az Arena of Valor. A trükk az, hogy szörnyeket ölnek meg az erdőben, és más módon is a szinted gyorsabban emelkedik mint az ellenség.

Így gyorsabban fog emelkedni a szinted és az erőd is készség Ön gyorsabban nyíljon meg. Magasabb szint mellett biztosan nagyobb lesz az ereje, mint az ellenfélé, és ezzel magával hoz könnyű elsajátítani a mérkőzést a Valor Arénában.

2. Ne támadj egyedül

Fotó forrása: Kép: naxtortech.net

A leggyakoribb hibák, amelyeket az Arena of Valor játékosok elkövetnek támadás egyedül az ellenség területére természetesen ez teszi zöldfülű játék közben. Ezért azok számára, akik istenekké akarnak válni, kezdje el most ezeket a Valor Arena trükköket alkalmazni együtt támadják meg az ellenfelet.

3. Válassza ki a Legjobb elem és az Arcana elemet

Fotó forrása: Kép: naxtortech.net

A következő tippek az Arena of Valor játékához az elemek és az Arcana kiválasztása. Az egyik befolyásolja a teljesítményedet az Arena of Valor játék során tételek és rúnák hogy használod. Téged megfelelő tárgyakat válasszon vagy vásároljon hogy játék közben használhassa, és telepítse a legjobb rúnákat. Ezzel lesz erősebbé tesz miközben a Valor Arénát játszotta.

4. Próbálja megerősíteni a csapatok közötti kapcsolatot

Fotó forrása: Kép: naxtortech.net

A játék és a csapat közötti jó kapcsolat a legfontosabb, hogy téged és csapatodat a játék istenévé tedd. De ha kaotikus a kapcsolata a csapattal, akkor az elrontja, amikor játszik.

Tehát ennek a Valor Aréna trükköknek a következtetése az, hogy kezdjen el kommunikálni más csapatokkal a csapat és Ön megjelenésének tökéletesítése érdekében.

5. Használja a Combo készséget a lehető legjobban

Fotó forrása: Kép: youtube.com

Az Arena of Valor utolsó trükkje a Combo készségek edzése. Combo készségek ami érdekes a látványos látványosságok mellett erősebbé teheti támadásait. Az ügyességi technikákat a Jalantikus hős útmutatójában láthatja.

Ez néhány tipp az Arena of Valor trükkökhez az ApkVenue-tól lett isten és tippek az Arena of Valor játékához. Hogyan? Kész vagy istenné váljon az Arena of Valor játékban? Ne felejtse el véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban hagyni. Remélhetőleg ez hasznos.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found