7 dota 2 hős, akik a legalkalmasabbak a kezdők számára

Nos, számodra a DotA 2 kezdőknek ezúttal az ApkVenue összefoglalt néhány hősöt, amelyek valóban alkalmasak a DotA 2 újoncok számára. Mire gondolok? Íme 7 DotA 2 hős újoncoknak.

A DotA 2 a MOBA műfaj játék amely az utóbbi években egyre népszerűbb. Azon kívül, hogy továbbfejlesztett grafika és hozzáadott karakterek amelyet gyakran hősként emlegetünk, DOTA 2 izgalmas játékélményt is kínál, függetlenül a játék során szerzett győzelmektől és veszteségektől.

Természetesen minden alkalommal lesz egy sor új ember, akik érdeklődnek a DotA 2 játékában, nevezetesen azok, akiket kezdőknek hívnak újonc. Nos, neked DotA 2 kezdők, ezúttal az ApkVenue összefoglalt néhányat Hős, aki igazán alkalmas a DotA 2 kezdőre. Melyek azok a hősök, akiket az ApkVenue jelent? Íme 7 DotA 2 hős újoncoknak.

  • Annak ellenére, hogy lány, a DotA 2 6 hőse nagyon halálos
  • A gyilkosság a természet része! Íme 5 szörnyű történet a gyilkosokról a DotA 2-ben
  • A DotA 2 9 hős képességeitől tartják a legjobban a játékosok, melyik a ULTIMATE?

7 Hero DotA 2, amely a kezdők számára a legalkalmasabb

1. Szent harcos

Fotó: anoncraft.com

Szent Harcos hős típus Erő amelynek megvannak a maga előnyei a támadási távolság szempontjából. Ha az Erő típusú hősök többsége használja közelharci támadás, akkor ez az egy hős nagy hatótávolságú támadásokat használ, ha együtt használják őket készségÉgő lándzsa nagyon alkalmas az ellenfél HP használatára, miközben közel marad torony. Emellett ez a hős is rendelkezik a Heal készséggel arra az esetre, ha haldoklik, valamint készségek Life Break ami 50% -kal csökkentheti az ellenség vérét.

2. Sárkánylovag

Fotó: steamcommunity.com

sárkány lovag egy újabb hős, amely alkalmas újoncok számára. Ez a hős készségekkel rendelkezik Lélegezz tüzet mint támadási készség, készség Sárkányvér ami miatt ezt az egy hősöt nem könnyű megölni, ügyesség Kábítás menekülni vagy megtámadni az ellenséget, valamint készségeket Elder Dragon Form ami növeli a mozgás sebességét, a támadást és a védekezést.

3. Lidérckirály

Fotó: steamcommunity.com

Azok számára újoncok számára, akik félnek a hősöd halálától, próbáld meg használni Lidérckirály. Skill Vámpirikus Aura ennek a hősnek a vagyona megnő túlélhetőség amikor a csatatéren van, kábítsa meg a készségeket és készségeket Reinkarnáció amely lehetővé teszi, hogy újra élj, természetesen háborús helyzetben kissé megnyugtathatja az újoncot.

4. Lopakodó bérgyilkos

Fotó: anoncraft.com

Egy másik hős, amely szintén alkalmas újoncok számára Lopakodó bérgyilkos. Ez a hős készségekkel rendelkezik Füst képernyő ami az ellenség támadását eredményezi hiányzik amikor megtámad, hogy legyen ideje támadni vagy elmenekülni. Ettől eltekintve képességek Köpeny és tőr ennek a hősnek a tulajdonosa láthatatlanná teszi, így biztonságosan megteheti mezőgazdasági és mentes a hirtelen támadásoktól (hacsak az ellenség nem használja Az igaz látás gyöngyszeme és Őrszem).

5. Törpe mesterlövész

Fotó: deviantart.net

Még mindig fél a csatába kerüléstől? Igen, közben maradhat a torony közelében tolóvonal hős felhasználásával Törpe mesterlövész. Ez a hős meglehetősen könnyen használható újoncok számára, mert a hős megtámadásának távolsága nagyon messze van, így továbbra is a tornya közelében gazdálkodhat megtámadják az ellenséges tornyot elég biztonságos távolságból. Nehéz megölni vagy félni harcolni? Csak használja Meggyilkolni hogy távolról megölje az ellenségeket.

6. Zsivány lovag

Fotó: anoncraft.com

Zsivány lovag az egyik hős kár a legtöbb a DotA 2. Ez a hős képességek tekintetében meglehetősen teljes mert védelmi és támadó képességekkel rendelkezik. Használhatja ki Vihar Bolt hogy megvédje önmagát vagy támadjon és Csatakiáltást mint védelmi és menekülési készség. Mi van a támadó képességekkel? Nyugi, van Isten ereje ami 150% -kal növeli a károkat.

7. Ax

Fotó: dotageeks.com

Nos, ha újoncok olyan hősöt akarnak használni, akit nagyon nehéz meghalni, akkor megpróbálhatja Fejsze. Ez az egy hős vitathatatlanul hős, aki képességeinek köszönhetően túlélhető Helix számláló hogy ellensúlyozza az ellenfél támadását és Berserker Call Melyik lesz hozzá páncél közületek nagy számban. Ha meg akarsz ölni, használhatod Pengének megdöntése amely lehetővé teszi azonnali ölés amikor az ellenség haldoklik.

Ez volt a 7 DotA 2 hős, akik alkalmasak a kezdők kipróbálására, remélhetőleg hasznosak és szórakoztatóak lesznek. Maga Jaka először játszotta a DotA 2-t (DotA), a használat mellett döntött Szent Harcos és Zsivány Lovag, mi van az első hősöddel, amikor újonc voltál? Nyugodtan hagyhat nyomokat a megjegyzés oszlopban is Ossza meg barátainak igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found