3 módszer az internetkvóta PC-n történő megtakarításához akár 40% -ig

Eddig az a számítógép vagy számítógép, amelyet mindig használ az internet-hozzáféréshez, valóban pazarlóbbnak bizonyult az internetes kvóta felhasználásában az okostelefonokhoz képest.

A PC szót hallva már nem csodálkozhat, igaz? Igen, sok mindenre képes elektronikus eszközként a PC hírnevét nehéz elfelejteni, annak ellenére, hogy presztízsét felülmúlta az okostelefonok dominanciája. A PC-ket azonban a világon még mindig sok felhasználó használja, mind dokumentumkezeléshez, grafikai tervezéshez, szerencsejáték, vagy internet-hozzáférés. Az internetről beszélve természetesen azonnal emlékezni fog az internetkvóta megtakarítására. Igen, az előző cikkben olvashat arról is, hogyan lehet menteni a kvótát Androidon, de ezúttal megbeszéljük, hogyan menthetjük az internetes adatkvótát a PC-re.

Igen, eddig az a számítógép vagy számítógép, amelyet mindig internet-hozzáféréshez használ, bizonyítottan pazarlóbbnak bizonyult az internetes kvóta felhasználásában az okostelefonokhoz képest. Maga az oka a PC képernyőjének mérete, amely sokkal nagyobb, mint az okostelefon képernyője, így a PC mohóságra kényszeríti a weboldal tartalmának megnyitását. Ez természetesen nem tolerálható. Ennek az az oka, hogy ha így folytatja, akkor gyorsan elvékonyodik a pénztárca. Tehát, hogy ez ne fordulhasson elő, az egyetlen lehetőség az adatkvóta mentése. Tehát ezért a cikkünkben mindannyiuknak tippeket fogunk mondani az internetes kvóta megtakarításáról.

  • 7 módszer az internetes kvóta megtakarítására minden üzemeltető számára, a leghatékonyabb!
  • Így megtakaríthat 100 MB kvótát 1 teljes hónapra
  • Hogyan lehet megtakarítani az internetes kvótát, amikor a YouTube-ot Android-on közvetítjük

3 módszer az internetkvóta mentésére a számítógépen, akár 40%

1. Ne mutasson képet

Az első tipp az internetkvóta PC-n történő megtakarítására vonatkozik kép megjelenése. A képek olyanok, mint az internet díszítése. Jelenléte nélkül az internetes világ ízléstelennek tűnik. Ha azonban az internetes kvótája haldoklik és még nem fizetett be, akkor az a legjobb módja, hogy még hosszabb ideig élvezhesse az internetet, ha nem jelenít meg képeket a böngészőben, mert ez az egyik legjobb kvóta-megtakarítási módszer. Bár ez az internetes kvóta megtakarításának módja ettől kevésbé lesz valószínű az internetes élmény, de a saját hasznodra szolgál, és a pénztárcád nem téved, igaz? Végül is nem minden nap böngészsz képek nélkül. Hogyan teheti meg, a következő módszerekkel teheti meg:

  • Google Chrome: Beállítások >> Speciális beállítások megjelenítése >> Adatvédelem >> Tartalombeállítások >> Képek >> Ne jelenítsen meg képeket.
  • Mozilla Firefox: Írja be a "about: config" parancsot a címsorba >> Írja be a "permissions.default.image" >> Módosítsa az 1-es értéket 2-re.
  • UCBrowser: Általános >> Egyéb >> Adatvédelem >> Tartalombeállítások >> Képek >> Ne jelenítsen meg képeket, ne jelenítsen meg képeket.
  • Opera: Beállítások >> Weboldalak >> Kép >> Ne jelenítsen meg képeket

2. Telepítse a felhasználói ügynököt

Nem tetszik az első adatkvóta mentésének módja? Ne aggódjon, továbbra is kiválaszthatja a második kvóta-megtakarítási trükköt. Elég telepíteni harmadik féltől származó kiterjesztések a megfelelő böngészőkben, már érezheti az internetkvóta megtakarításának érzését anélkül, hogy aggódna a kvóta elfogyása miatt. Igen, a User Agent egy olyan kiterjesztés, amely olyan funkciókat kínál, amelyek megváltoztatják a meglátogatott webhelyek megjelenését más módokra, például Chrome, Firefox, Opera, Safari böngésző módokra. Mindegyik módban csak az opera vagy az opera mini módot választja, mert az minimalista méretben jeleníti meg a webhelyet, amely automatikusan megtakarítja az internetes adatkvóta használatát.

  • Google Chrome és Uc böngésző: Töltse le innen
  • Opera: Töltse le innen
  • Firefox: Töltse le innen

3. Változtassa meg böngészőjét az Opera Mini alkalmazással

Az Opera különbözik az Opera Minitől. Maga a különbség az Operában van, amely főleg a PC-k, míg az Opera Mini a mobil eszközök számára. Az adatkvóta megtakarítása érdekében telepítenie és használnia kell az Opera Mini böngészőt egy számítógépen, más néven egy számítógépen, ha internethez szeretne hozzáférni.

Első pillantásra ez lehetetlennek tűnt. Valójában megteheti, mindaddig, amíg használatával történik szoftver MicroEmulator nevű kiegészítés. Emulátor szoftver Ez a feladat Java típusú alkalmazások (*. Jar) futtatása, amely magában foglalja az Opera Mini Java verzióját.

  • Töltse le a Java programot PC-re (ha még nem rendelkezik vele)
  • Töltse le az Opera Mini Java verzióját
  • Töltse le a MicroEmulator for Windows alkalmazást

Telepítse a Java-t a számítógépére. Ezt követően nyissa ki MicroEmulator és válaszd Nyissa meg a MIDlet fájlt, majd nyissa meg az Opera mini alkalmazásfájl Java verzióját, amelyet korábban letöltöttek. Ha igen, ez így lesz:

Ezek azok a különféle trükkök, amelyeket elárulhatunk az internetkvóta PC-n történő megtakarításáról. Annak ellenére, hogy triviálisnak tűnik, ezt a trükköt hatékonyan kezelik a PC-k, számítógépek, laptopok vagy notebookok pazarló internetkvótájának problémájának leküzdésében.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found