2 hatékony módszer az elfelejtett üzemanyag-jelszavak visszaállítására

Gyakran elfelejtette BBM jelszavát, és nem tud bejelentkezni? Anélkül, hogy új BBM fiókot kellene létrehoznia, a következőképpen állíthatja vissza az elfelejtett BBM jelszót.

BlackBerry Messenger (BBM) eredetileg kizárólag BlackBerry eszközökhöz érhető el, mostantól Android és iOS rendszeren is elérhető. Az alkalmazás első elindítása óta csevegés Ez azonnal népszerű az okostelefon-felhasználók körében. Hogyan vagy sem? A BBM-nek köszönhetően nem telefonszám-információkat kell cserélnie, hanem a BBM PIN-kódjait csevegés.

Az Ön személyes adatainak biztonsága mögött azonban a BBM felhasználóinak rendelkezniük kell ilyennel BlackBerry azonosító (BBID) és Jelszó különleges. Nem ritkán egyes felhasználók gyakran elfelejtik Jelszó BBM.

 • Két BBM-fiók használata egy Android-ban
 • Tippek a BBM-hez Androidon, hogy ne pazarolja a memóriát és a RAM-ot
 • Hogyan cseveghetünk a BBM-mel anélkül, hogy meghívnánk a BBM PIN-kódját

Hogyan lehet legyőzni az elfelejtett BBM jelszót

JalanTikus biztos, hogy sok fiókkal kell rendelkezned, amelyek használják email és Jelszó jobb? Olyan sok van, lehetséges, hogy elfelejtette a használt jelszót. Jól, Elfelejtette már a BBM jelszavát? Ha igen, akkor JalanTikusnak van megoldása itt neked.

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

1. E-mailben

Az elfeledett BBM visszaadásához Jelszó, néhány felhasználó új BBM számla létrehozása mellett dönt. Annak ellenére, hogy új BBM-fiókot nem hozunk létre, könnyen visszaadhatjuk, nevezetesen segítségkéréssel Földi szeder közvetlenül. Hogyan kell?

 • Ha elfelejti Jelszó A BBM, amikor megpróbálja megadni az e-mailt, automatikusan meghiúsul, amikor Bejelentkezés. Ne-Bezárás, de kérjük kattintson Elfelejtette a jelszavát.

 • Még mindig ugyanazzal az e-mail címmel írja be a meglévő kódot. Ezután kattintson a gombra Beküldés.

 • Kérjük, nyissa meg a társított e-mailt. Ezután keressen e-mailt a BlackBerry-től. Ott kattintasz linkMódosítsa a BlackBerry ID jelszavát.

 • betenni Jelszó Az új BBM.

Könnyű, igaz? Így már nem kell bajlódnia egy új BBM-fiók létrehozásával. Csak annyit kell megjegyezned, hogy e-mail és Jelszó az Ön által használt BBID-fiókból.

2. Mobilszámon keresztül

Tudta, hogy a BBM legújabb verziója lehetővé teszi, hogy csak a mobiltelefonszámát használva regisztrálja a BBM-et? Azok számára, akik lusták használni az e-mail fiókot, mert gyakran elfelejtik, célszerű mobiltelefonszámot használni médiumként a BBM-fiók azonosításához. Tehát ha elfelejted, akkor könnyű lesz visszatérni Jelszó Az elfelejtett BBM.

 • Ha korábban létrehozott egy BBM-fiókot a mobiltelefon száma segítségével, de elfelejtette Jelszó, milyen egyszerű visszaküldeni. Az e-mail módszerhez hasonlóan kattintson a gombra Elfelejtette a jelszavát.

 • Írja be mobilszámát. Igen, ne felejtsd el beállítani az országkódot a beküldött mobiltelefon számnak megfelelően!

 • Ezután írja be a meglévő kódot, és Beküldés. Ezután kap egy SMS-t ellenőrző kód formájában.

 • Írja be a kapott ellenőrző SMS-kódot, majd kérjük, hozza létre Jelszó új. Kész oké.

Hogyan, most állítsd vissza az elfelejtett BBM számlát Jelszó ez egyre könnyebb, igaz? Most már nem kell félnie a BBM-kapcsolatok elvesztésétől, mert elfelejtette Jelszó BBM. Elég Jelszó visszaállítása BBM, a BBM-számládon szereplő összes adat biztonságban lesz.