10 legjobb ingyenes titkosító szoftver pc / laptophoz

A számítógép védelme érdekében szükséged van egy titkosító szoftverre, amely biztonságossá teszi az adataidat. Itt található a legjobb ingyenes szoftverek listája.

Itt az idő titkosítja a fájlokat és mappákat a Windows PC-n. Számítógépén sok személyes adatnak kell lennie. Nos, nem akarja, hogy mások hozzáférjenek az Ön személyes adataihoz az Ön engedélye nélkül? Hozzáférhetnek az adatokhoz, mert a Windows adatait nyíltan tárolják egy olyan meghajtón, amelyet nem titkosítottak vagy egyetlen titkosítási módszer sem védett.

Ezért bárki hozzáférhet személyes adataihoz és bizalmas információihoz. Visszaélhetnek az Ön személyes adataival is. Nos, a számítógép védelme érdekében néhányra van szükség szoftver Titkosítás aki meg fogja védeni az adatait. A TechViral jelentése szerint itt van a lista:

  • 25 olyan kameraalkalmazás, amely kifinomult DSLR-ként képes megváltoztatni az Android-ot
  • 6 Android-alkalmazás, amelyek optimalizálhatják az Android-teljesítményt
  • 10 legjobb torrentfájl-letöltési alkalmazás az Android 2016 rendszerhez

Legjobb titkosító szoftver Windows-hoz

1. AxCrypt

AxCrypt az egyik legjobb eszköz a számítógépen található összes fájl titkosításához. Az AxCrypt az szoftver Titkosítás nyílt forráskód vezető a Windows számára. Szoftver zökkenőmentesen integrálódik a Windows rendszerbe az egyes fájlok tömörítésére, titkosítására, visszafejtésére, küldésére és kezelésére. Szóval, próbáld ki szoftver ez nagyon jó a PC-n. Axantum Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS szoftver

2. DiskCryptor

DiskCryptor egy nyílt titkosítási megoldás, amely az összes lemezpartíció titkosítását kínálja, beleértve a rendszerpartíciót is. Valójában a nyitottság szöges ellentétben áll a jelenlegi helyzettel, ahol a legtöbb van szoftver a bizalmas adatok védelmére ténylegesen használt hasonló funkcióval.

3. VeraCrypt

Egy másik jó eszköz, amely titkosítja a privát fájlokat, VeraCrypt A rendszer titkosításához és particionálásához használt algoritmusok biztonságának növelése hatékonyan hat a támadások új fejlesztéseire nyers erő. Víruskereső és biztonsági alkalmazások Idrix LETÖLTÉS

4. Dekart Private Disk

Dekart védelmet nyújt a vírusok ellen, kémprogramokés trójaiak anélkül, hogy a számítógép lassabbá válna, mint az antivírusok. Bárhol elérheti adatait, még akkor is, ha nincs adminisztrátori joga.

5. 7-Zip

Már tud szoftver ez, igaz? Igen, szoftver általában fájlok tömörítésére használják, de nagyszerű eszköz az adatok titkosításához is. Val vel szoftver ezzel tömörítheti a fájlokat, és jelszóval is megvédheti őket. Tömörítési és biztonsági mentési alkalmazások 7-Zip.org LETÖLTÉS Tömörítési és biztonsági mentési alkalmazások 7-Zip.org LETÖLTÉS

6. Gpg4Win

Gpg4Win lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok és e-mailek küldését titkosítás és digitális aláírások segítségével. A titkosítás megvédi a tartalmat a nem kívánt olvasóktól. A digitális aláírás még arról is biztosít, hogy módosítatlan, és egy adott feladótól származik. Gpg4win támogatja a vonatkozó kriptográfiai szabványokat, az OpenPGP-t és az S / MIME-t (X.509), valamint a GnuPG for Windows hivatalos terjesztését.

7. Windows 10 eszköztitkosítás

Ez a Windows 10 beépített szolgáltatása. A meghajtó titkosításához Microsoft-fiókkal kell bejelentkeznie a Windows rendszerbe. A helyreállítási kulcs automatikusan feltöltődik a Microsoft szervereire. Nyisd ki Beállítás> Rendszer> Névjegy> Eszköz titkosítása.

8. BitLocker

BitLocker egy teljes lemezes titkosítási szolgáltatás, amely a Windows telepítőcsomagjában található. Úgy tervezték, hogy az egész kötet titkosításával biztosítsa az adatok védelmét. Vedd el, szoftver CBC módban használja az AES titkosítási algoritmust (Cipher Block láncolás) vagy XTS 128 vagy 256 bites. A CBC-t nem használják a teljes lemezre, csak az egyes lemezszektorokra külön-külön.

9. Synmantec meghajtótitkosítás

Synmantec meghajtótitkosítás egy szoftver Átlátszó meghajtótitkosítás laptopokhoz, asztali számítógépekhez és kivehető média. Szoftver ez megvédi a bizalmas adatokat az illetéktelen hozzáféréstől.

10. Rohos Mini Drive

Hozzon létre egy rejtett titkosítási partíciót a flash-en. Ha sok privát fájl van a flash-en, és titokban akarja tartani őket, akkor erős jelszóval és titkosítással védheti meg őket. Rohos Mini Drive.

Hogyan? A titkosító szoftver megvédte már a számítógépét? Azonnal védjen. Nem akarod, ha hirtelen megjelenik a különc fotód a közösségi médiában, vagy ha valaki terjeszti a titkos információidat?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found