megnézte a 22 Jump Street (2014) filmet

Kíváncsi a 22 Jump Street (2014) akcióvígjáték megtekintésére? Itt ingyen megnézheted, tudod! (Teljes film)

Olyan sok film van a titkos rendőrökről. Ritkán fordul elő, hogy az azonos témájú film egyedi elemek beépítésével egy kis friss levegőt ad.

Jól, 22. ugrás utca vicces és szórakoztató műsort ad neked. Ebben a folytatásban Channing Tatum és Jonah Hill gólyának álcázva vissza akcióba.

Akárcsak az első film, a Jump Street 21, ezt az egy filmet továbbra is Phil Lord és Christoper Miller rendezi. Ha tetszik a 21 Jump Street, automatikusan imádni fogja ezt a filmet, bandát.

Szinopszis film 22. ugró utca (2014)

Jenko és Schmidt akik korábban középiskolásoknak álcázták magukat, most új diákoknak kell álcázniuk magukat egy egyetemen.

Megpróbálják kivizsgálni az új drogkereskedelmet az egyetemi környezetben.

A problémájuk nem csak az, mert a közelmúltban egy diáklány meghalt állítólagos kábítószer-túladagolás miatt.

Vizsgálatuk során meg kell próbálniuk beolvadni az egyetem többi gyerekébe. A sportos Jenko könnyen csatlakozik az egyetemi futballklubhoz.

Schmidt féltékenynek érzi Jenko új barátaival való szoros kapcsolatát. Scmidt gyanús Jenko új barátjával szemben is.

Jenko nem fogadta el, amikor barátját Schmidt kereskedőnek vádolta. Szoros kapcsolatuk, például a testvérek, megszakadás veszélyét fenyegeti

Hogyan folytatódik küldetésük a drogkereskedelem felszámolásában az egyetemen és egyúttal az árusok letartóztatásában? Nézd meg te magad, banda.

22 Jump Street Fun Facts (2014)

A többi filmhez hasonlóan a 22 Jump Street is érdekes dolgokkal rendelkezik, amelyeket fontos tudnia. Ki tudja, kíváncsibb lesz nézni ezt a vígjátékfilmet.

  • Wyatt Russel (Zook) állítólag nem volt hajlandó játszani a folytatásban éhezők viadala annak érdekében, hogy színészkedhessek a 22. Jump Street című filmben.

  • A jelenetben Tavaszi szünet Puerto Mexikóban van egy névadó étterem "Gringos Pendejos" amely úgy értelmezhető "Amerikai / fehér hülye".

  • Együtt ebédjelenetben, Mrs. Dickson mond "Straigh Outta Compton" amely egy rap csoport albumára utal NWA ami felveti a nevet jégkocka, színész Dickson kapitány.

  • Rapper dala Wiz Khalifa jogosult Dolgozz keményen Játssz keményen a gyógyszer neve után azonnal meghallgatták (MIÉRT) nak, nek hívják.

  • A filmben, Mercedes (Jillian Bell) mindig említsd meg a régi Schmidt (Jonah Hill) arcot. Valójában Jonah Hill csak 4 hónappal idősebb Jilliannél.

Nézd meg a 22. ugró utca filmet (2014)

Információ22. ugrás utca
Vélemények (véleményezők száma)7.0 (323,508)
Időtartam1 óra 52 perc
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Kiadási dátum2014. június 13
RendezőPhil Lord, Christopher Miller
JátékosChanning Tatum, Jonah Hill, Ice Cube

Miután átolvasta az összefoglalót, érdekes tényeket, és megnézte a Jump Street 22. film előzetesét, bizonyára kíváncsi erre a filmre.

Ne aggódjon, az ApkVenue készített egy linket az Ön számára nézd meg a 22 Jump Street (2014) filmet ez alatt.

>> Watch 22 Jump Street (2014) <<

Ez a szinopszis, érdekes tények, a 22 Jump Street (2014) film előzetesével együtt. Milyen filmeket kíván még nézni?

Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba, banda!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found