a Baidu böngésző néhány előnye, amelyet tudnia kell

Számos előnyt kínál ez a böngésző, de sajnos ez a kínai böngésző kevésbé népszerű, mint versenytársai.

Baidu böngésző (korábban Baidu Spark Browser) egy webalapú böngésző Króm, akárcsak a Google Chrome. Számos előnyt kínál ez a böngésző, de sajnos ez a kínai böngésző kevésbé népszerű, mint versenytársai.

Megjelenésében a Baidu előnye a Chrome böngésző. De a különbség az, hogy mind az asztali, mind a mobil verzióban a Baidu népszerű webhelyeket kínál a felhasználók számára, hogy közvetlenül elérhessék őket. Íme néhány előnye annak a böngészőnek, amely olyan logóval rendelkezik, mint a Saturnus bolygó rózsaszín gyűrűvel:

  • Baidu Android böngésző, könnyű funkciós böngésző
  • Baidu a legnagyobb Android alkalmazás-fejlesztők sorában áll
  • Baidu PC gyorsabban, gyorsan növelheti a PC teljesítményét

A Baidu Browser előnyei, amelyeket tudnia kell

1. Beépített letöltéskezelő

A Baidu Browser kezelőfelülete beépített Facebook és WhatsApp, közösségi média alkalmazások és csevegés legnépszerűbb, valamint a Media Download. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen telepítenie más letöltéskezelő alkalmazásokat, például a YouTube-ra és a streaming platform videó- online Egyéb.

2. Ismerős felület, mint a Chrome, cserélhető bőrökkel

Ha hűséges Chrome-felhasználó vagy, akkor biztosan ismeri a Baidu Browser által kínált megjelenést, beleértve a funkciókat Menüsor a gyakran látogatott URL-ek mentéséhez. De a különbség az, hogy a Baidu Browser szolgáltatásokat nyújt bőr amely különféle témaopciókkal módosítható testreszabási témákra.

3. Pillanatkép közvetlenül a böngészőből

Ha olyan böngészőben használja, mint a Chrome vagy az UC Browser, akkor használnia kell parancsikon/parancsikon CTRL + PrintScreen, jellemzők képernyőképek belül a Baidu Browser szállít képernyőfelvétel közvetlenül a felületen, a opcióval egész oldal vagy vidék.

4. Kiválaszthatja a kívánt helyi tárhelyet

Videók, zene, képek, dokumentumok vagy más típusú fájlok letöltésekor a Baidu mindig megkérdezi, hová szeretné menteni őket. A Chrome-tól eltérően minden letöltésünk a következőre fog menni: Helyi áruház letöltések.

5. Van egy visszajelzési szolgáltatás

A számítógépén a Baidu böngésző tapasztal baj? Csak írja be panaszát a közeli Visszajelzés menübe bőr téma.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found