éber! Itt megtudhatja, hogyan lehet feltörni a laptopot!

Honnan tudhatja, hogy feltörik-e számítógépét vagy laptopját? Terry Cutler YouTube-csatornájára megvan a válasz. Gyerünk, hallgassunk!

Hallottál már hackeléssel kapcsolatos esetről? Talán emlékszel az oldalra Jehu, Pornhub, vagy bármely más népszerű webhely, amelyet sikeresen feltörtek. Talán emlékezni fog a helyszín esetére is Telkomsel hogy a múltban feltörték. Természetesen ezek az oldalak veszteség egy bizonyos tett miatt hackerek a.

Próbáld meg elképzelni, ha a számítógéped vagy laptopod feltört valaki. Talán a hacker vette el fontos adatok vagy olyan dolgokat teszel, amelyek károsak rád. Biztosan azt akarja, hogy az adatai biztonságban maradjanak, igaz? De honnan tudja, hogy számítógépét vagy laptopját feltörik? Ban ben Terry Cutler YouTube-csatornája van válasz. Gyerünk, hallgassunk!

  • Ellenőrizze laptopját most! Itt megtudhatja, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti laptopokat a KW laptopokkal
  • 4 mítosz a laptopok töltésének veszélyéről egy másik laptop töltővel!
  • A laptop továbbra is töltődik anélkül, hogy kihúznák a konnektorból, veszélyes?

ÉBER! A következőképpen ismerheti meg, hogy feltörték a laptopját!

1. Eszköztárak gyorsindítása

A számítógép feltöréséhez egy hackernek bizonyos szoftvert kell telepítenie a számítógépére anélkül, hogy tudnád és a szoftver ikon bekapcsol gyorsindító eszköztárak . Ha jó víruskeresője van, értesítést fog kapni az illegális programok futtatásáról, ezért nagyon hasznos az Ön számára elűzni hogy a program.

De ha nincs értesítés, akkor ellenőriznie kell gyorsindító eszköztárak. Ha megtalálja ikon, amelyet nem ismersz, siessen, és végezzen keresést Google hogy megtudja, mi is az ikon valójában, vagy ha van barátja, aki ért az informatikához, talán megkérdezheti tőle.

2. Feladatkezelő

Amikor kinyitod Feladatkezelő majd kattintson a fülre Folyamatok. Figyelni CPU-használat, ha a számítógép vagy laptop nem a szoftvert futtatja, hanem be van kapcsolva CPU-használat magas százalékot mutat, vagyis valami gyanús fut.

3. Parancssor / CMD

Erre a magyarázatra részletesebben, videókat nézhet Terry Cutler csatornája. Itt van a videó.

Nos, ott van hogyan lehet megtudni, mikor feltörték a laptopot. Könnyű, igaz? Tehát, ha gyanítja, hogy feltörték a laptopját, csak használja a fenti módszereket. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found