egyszerű bemutató, hogyan kell rajzolni anime kezdőknek

Ki akar tudni rajzolni anime-t? A tanulni vágyók számára itt van egy oktatóanyag anime rajzolásához, amely könnyű a kezdők számára.

Anime rajz huhnehéz megbocsátást kérni! Rengeteg technikát kell megtenni, kezdve a testmozgások vázlatától egészen az apró részletek megadásáig. Unalmas, ha egy testet rajzolsz, még a szemed sem tudod megcsinálni!

Igaz ez?

Lehet, hogy az oktatóanyagok, amelyeket olvas, nem kezdőknek szólnak. Nyugodj meg, Jaka már sikerült hogyan rajzoljunk anime kezdőknek neked. Az ApkVenue biztos abban, hogy ha elolvassa ezt a cikket, amíg elkészül, akkor garantáltan azonnal meg is lesz!

  • 75+ Legjobb Cool Anime Képek 2020, Alkalmas háttérképek!
  • Minden idők 20+ minden idők legjobb és legújabb animéje 2021-ben, meg kell nézni!
  • 10 legviccesebb offline anime játék, 2018 internet nélkül!

Oktatóanyag Hogyan rajzoljunk japán animét kezdőknek

Tehát nem omdo, Az ApkVenue, aki még soha nem rajzolt animét, kipróbálja, srácok. Az eredmények nem túl jók, de legalábbis azt bizonyítja, hogy te is tudsz!

Jaka szeretni fogja hogyan rajzolhatjuk az animet lépésről lépésre. Például az ApkVenue megadja, hogyan rajzoljon női anime-t, hogy a fiúk kövessék őket!

Fotóforrás: youtube.com

Btw, ha reggel megpróbálja kipróbálni ezt az oktatóanyagot, mindenképpen riasztásra van szüksége. Tehát van egy írás egy anime témájú riasztó alkalmazásról, csak nyissa meg itt!

Ezenkívül az ApkVenue azt tanácsolja, hogy gyakorlás közben használjon ceruzát!

Anime rajzolása (fej)

Először is gyakorolni kell különféle arcdíszek rajzolása. Ez a rész azért fontos, mert a karakter arckifejezését az arc jeleníti meg, ezért szorgalmas gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy gördülékenyen meg tudd rajzolni.

Inspirációhoz talán letöltheti az alábbi anime témájú háttérképeket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. lépés: Élrajzolási gyakorlat

Az első dolog, amire szüksége lehet anime karakter rajzolása előtt, az az gyakorolja a szem készítését.

Először elkezdheti kipróbálni a szem külsejét egy vonal használatával. Kövesse a korábban készített vonalakat, de csak a tetejét és az oldalát.

2. lépés: Szemminta rajz gyakorlása

Most, ha a szemkeretek elkészültek, többeket is készíthet szemminta kívánságai szerint.

Az 1., 2. és 4. szem normális szem, a 3. és 5. szem felfelé néző szem, a 6. szem pedig a meglepetés kifejezésére használt szem.

3. lépés: Gyakorold mindkét szem rajzolását

Miután folyékonyan felhívta az egyik szemét, itt az ideje rajzold meg a párost. Meg kell választani, a készíteni kívánt karakter egyenes vagy kissé megdöntött.

Ha a fej egyenes, akkor a szemeknek azonos méretűeknek kell lenniük, de ha a fej megdől, akkor a szemeket kissé vékonyabbá tegyük, amelyek távolabb vannak a nézőponttól.

4. lépés: Más arcrészek rajzolása

Ha elégedett vagy a szem készítésével, a következő lépés az rajzoljon még egy részt az arcból, például a szájból és az orrból.

Ugyanannak a szemnek más jelentése lehet, mint a száj rajzolása. Ezért győződjön meg arról, hogy amit kifejezni szeretne, szájon keresztül rajzolódik ki.

Ne felejtsd el megrajzolni az arc körvonalait, hogy az anime megjelenjen.

Anime rajzolása (test és fej vázlata)

Hogyan, sikerült simán megrajzolni az arcot? Itt az ideje továbblépni a következő szakaszba, mégpedig rajzoljon vázlatot a testről.

Ez a vázlat képezi majd az alapját annak, ahogyan a karaktered mozogni fog, akár állva, akár ülve.

5. lépés (A test felvázolása)

Oké, az arcproblémának vége, itt az ideje, hogy áttérjünk a következő szakaszra, mégpedig a test rajzolása. Először vázlatot kell készítenie, hogyan akarja mozgatni a karakterét.

A női karakterek esetében általában olyan lábak vannak, amelyek hosszabbak, mint a normál embereké. Ezenkívül a vállak kisebbek és közelebb vannak a fejhez, mint a férfiak.

6. lépés (a fej megrajzolása)

Miután befejezte a test vázlatát, ideje kipróbálni a gyakorlat eredményeit húzza meg a fejét. Az a fej kör, amelyet korábban felhívtál, a te útmutatónk.

Hajlítsa meg a vonalakat az áll létrehozásához. Rajzoljon görbe vonalakat is az arc rajzolásához az álltól a fej tetejéig és az arc bal oldalától jobbra.

7. lépés (a szemek rajzolása)

Itt az ideje egy kicsit részletesebbnek lenni! Rajzolja a sokszor gyakorolt ​​szemeket egy vízszintes, görbe vonalról. Ne feledje, hogy a szemtől távolabb lévő szem vékonyabb.

Először szeretne pihenni? Nagyon jó anime nézés közben, itt az ApkVenue megadja az ajánlási linket!

8. lépés (Egyéb arcrészek rajzolása)

Adjon meg néhány részletet az arcról, például az orr és a száj, hogy megmutassa, milyen kifejezést szeretne megjeleníteni.

Anime rajzolása (Test és haj rajzolása)

9. lépés (Testvonal létrehozása)

Először félretettük a fej problémáját, most még mindig a test felé fordulunk. A korábban elkészített vázlatvázlat segítségével rajzolja meg a test oldalait.

Női karakterek esetében, mint a példában, csukló és láb kisebb mint férfi karakterek. A nyakra és a vállakra is nagyon oda kell figyelni, hogy a karakter ne olyan legyen, mint egy férfi karakter.

Következik a derék. Egy anime női karakter elengedhetetlen testgörbe. A csípődnek szélesebbnek kell lennie, mint a vállad.

Ez a lépés az egyik legfontosabb lépés, ezért óvatosnak kell lennie a rajzoláskor.

10. lépés (Hajrajzolás)

Rendben, kezdjünk hozzá további részleteket. Az első az rajz haj. A példában az ApkVenue hajmintákat adott modellekkel fülfarok.

Ez a hajvágás olyan frizura, amelyben az oldalsó haj a fül elé esik, amíg el nem éri az állát. Húzza a hajat a fej görbült oldalairól, és adjon hozzá néhány frufruot a szem fölé.

11. lépés (a haj részleteinek hozzáadása)

Ezután megrajzolhatja az alkatrészeket póni farok-övé. Készítsen egyfajta zsemlét a fej hátsó részén, majd húzza az oldalára a hajat, mintha a haj fújna a szélben.

Hogyan rajzoljunk Anime-t (Ruházat és Végső)

Oké, ideje beírni az utolsó részt, mégpedig adja meg a végső részleteket és természetesen írja le a ruhadarabokat karakterünk számára.

12. lépés (Ruházat rajzolása)

A fej kész, most itt az ideje designer ruhák. Bármelyik modellt rajzolhat, de itt Jaka iskolai egyenruhát visel.

Jaka egy laza egyenruhát tervezett, hogy ne sértse meg az iskolai szabályokat, ezért a ruhák és az elkészített vázlatvonalak között kis távolságra volt szükség. Nyakához Jaka V-stílusú gallért használ.

13. lépés (a ruhák részletezése)

Adjon hozzá néhányat egységes részletek, például csíkok az egyenruha szélén és a nyakkendő. Ne feledje, hogy az egyenruha nem kétdimenziós tárgy, ezért az Ön által létrehozott egységes képnek úgy kell kinéznie, mintha a karaktere viselné, nem csak beillesztette.

14. lépés (a fenék rajzolása)

Fejezd be a főnököt, itt az ideje beosztottak rajzolása. Mivel a témát a szél fújta, tegye a szoknyát kissé bolyhossá.

Kezdheti úgy, hogy először a közepét rajzolja meg, hogy a szoknya mérete szimmetrikus legyen. Minél messzebb van az élig, annál magasabb a szoknya körvonala.

15. lépés (utolsó)

A karaktered már majdnem kész! Rajzoljon meg minden megmaradt részletet, például zoknit, cipőt és természetesen az ujjait.

Ellenőrizze az arcát is, mert Jaka nem mondta neki, hogy rajzolja meg a szemöldökét és a fülét, amelyek a frufru mögött rejtőznek.

Hogyan, könnyű, nem a fenti útmutató az anime rajzolásához kezdőknek? Jaka tud, főleg te. A fenti lépéseket az ApkVenue vette hellokids.com. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah