Itt található az elsősegély a hibásan működő érintőképernyőn

Az érintőképernyő az okostelefon legfontosabb része. Ha a képernyőt nem lehet használni, akkor az okostelefon sem fog megfelelően működni. Az alábbiakban bemutatunk néhány módot, amikor az okostelefon érintőképernyője nem az

Érintőképernyő vagy érintőkijelző az okostelefon legfontosabb része. Ha ez a rész nem működik, akkor az okostelefon természetesen nem fog normálisan működni. Érintőkijelző nagyon népszerű a mai kütyü-korszakban, mert nagyon egyszerű, praktikus és könnyebben használható.

Mivel érintőkijelző az a rész, amely leggyakrabban közvetlen kapcsolatban áll a felhasználóval, természetesen rengeteg probléma fog felmerülni. Nem ritka az okostelefonoknál érintőkijelző lassú reakció, pontatlan vagy egyáltalán nem reagál.

Természetesen ennek a problémának számos oka van. Ennek oka lehet egy belső probléma, nevezetesen a szoftver maga az okostelefon vagy a probléma hardver. Akkor hogyan lehet megoldani érintőkijelző ez nem működik? Íme néhány tipp elsősegélynyújtás érintőkijelző ami nem működik.

  • Hogyan kell vigyázni az érintőképernyős mobiltelefonra
  • 3 Tény az IMEI-ről, amelyek ritkán ismertek Nem csak blokkolja a HP BM-t!

Problémák megoldása okostelefon érintőképernyőn

Annak érdekében, hogy elsősegélyt nyújthasson olyan okostelefonon, amelynek képernyője nem tud megfelelően reagálni, íme néhány módszer, amellyel könnyedén gyakorolhatja maga.

Indítsa újra az eszközt

Az első módszer, amelyet legkönnyebb megtenni, az újrakezd az eszközön. Természetesen a meghibásodott érintőképernyő oka lehet egy kis probléma az okostelefon belső részén. Ennek kijavításához egy pillanatra kikapcsolhatja az okostelefont, majd újra bekapcsolhatja. Szükség esetén néhány percre vegye ki az akkumulátort a készülékből.

Kalibrálja az eszköz képernyőt

A probléma mellett hardver, a nem működő érintőképernyő oka lehet a helytelen képernyőbeállítás is. Ezért elvégezheti a képernyő kalibrálását a beállítások menüben.

Tiszta RAM

A RAM tényező lehet az érintőképernyő elakadásában. A túlságosan tele lévő RAM természetesen zavarja az okostelefon teljesítményét, így nem tud a szokásos módon futni. Célszerű ellenőrizni a RAM használatát abban az időben. Ezen felül telepíthet víruskeresőt is, hogy a RAM védve legyen a támadásoktól rosszindulatú ami károsíthatja a készüléket.

Távolítsa el a külső memóriát

A RAM a RAM-on kívül a használt külső memóriában is rejlik. Természetesen ez a probléma akkor jelentkezik, ha a memória fertőzött rosszindulatú. Ezért először meg kell próbálnia kihúzni a külső memóriát és megtisztítani.

Törölje a felesleges alkalmazásokat

A felhasznált alkalmazások száma szintén hatással van az eszköz érintőképernyőjének teljesítményére. Jelenleg szabadon telepíthetünk alkalmazásokat, amelyek elérhetőek a Play Áruházban, de korlátoznia kell ezen alkalmazások számát, mert a túl sok alkalmazás lassíthatja az okostelefon teljesítményét és okozhat hiba.

Tiszta képernyő

Ez nem csak probléma szoftver, előfordulhat, hogy a képernyőn por vagy más szennyeződés miatt probléma merül fel. Az izzadás általában az egyik oka. Ezért megpróbálja tisztítani az okostelefon képernyőjét ruhával vagy szemüveges tisztítóval.

Tehát ezek voltak az okostelefon érintőképernyős problémájának megoldási lépései. Talán más trükköket is megoszthat az alábbi megjegyzések kitöltésével. Remélem, hogy segít: D


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found