hogyan lehet minden androidra telepíteni a xiaomi miui témát

Szeretné megtapasztalni a MIU könnyű teljesítményét és friss megjelenését, de nincs Xiaomi okostelefonja? Tehát van olyan módszer, amely telepíti a Xiaomi MIUI témát az összes Android okostelefonra.

Xiaomi amely néven ismert Kínából származó Apple sikeresen bővítette a globális piacot. A Xiaomi sikere nemcsak luxus specifikációkkal rendelkező olcsó okostelefonokat kínál, de nem választható el a friss megjelenéstől és a könnyű MIUI-teljesítménytől.

Szeretne tapasztalatokat szerezni a MIUI használatáról, de nincs Xiaomi okostelefonja? Nyugi, JalanTikus van hogyan telepíthetem a Xiaomi témát bármely Android-ra.

  • A Xiaomi elindítja a MIUI 7 globális verzióját
  • Xiaomi Mi Pad Review: Nagy teljesítmény a MIUI 6-tal
  • A Xiaomi Redmi 2 áttekintése: Legyen lenyűgözőbb a MIUI 6 és 4G támogatással

Expression Free Xiaomi MIUI témákkal

A könnyű megjelenésen és teljesítményen kívül a MIUI kiemelkedő a benne rejlő téma jellemzőinek köszönhetően. Az okostelefon kijelzőjén szabadon kifejezheti magát. A MIUI segítségével minden nap új külsőt érezhet.

A MIUI használata bármilyen Android-on

Ahhoz, hogy az összes Androidra telepíthesse a Xiaomi MIUI témát, ennek feltétele az okostelefon Android Lollipop-nak kell lennie és már gyökér. Még nem tudom, hogyan gyökér Android? A következő cikkeket olvashatja:

  • Hogyan lehet tudni, hogy az Android gyökerezik-e vagy sem
  • Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül
  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül

Ha az Android már voltgyökér, kérjük, töltse le az alkalmazást MiHome tól től link amit Jaka adott. De nem telepítés akárcsak a szokásos apk!

Alkalmazások termelékenysége Az XDA fejlesztői letölthetik

Ahhoz, hogy a MiHome-ot használhassa az Android-on, a mappába kell helyeznie a letöltött MiHome apk-t rendszer / alkalmazás. Használja az alkalmazást ES File Explorer vagy Root Explorer csinálni.

Alkalmazások termelékenysége ES APP Group LETÖLTÉS Moof Games Limited Apps fejlesztői eszközök LETÖLTÉS

Az áthelyezés után kattintson és tartsa lenyomva az apk fájlt, majd keressen rá Tulajdonságok. Itt változás _engedély_a lénye rw-r - r--. Kép megtekintése!

Ezután telepítse a módosított MiHome apk alkalmazást engedélykorábban. Kész.

A MiHome és a Mi Launcher közötti különbség

A MIUI nagyon klassz, sokan szeretnék használni. Az egyik az Mi Launcher amelyet a MIUI ihletett. A Mi Launcherrel ellentétben különféle MIUI funkciókat futtathat, például Mi Talk, belépett a Xiaomi Theme Store, vásárlás Mi Store, használatával Mi Wallet, és még többet a MiHome-on.

Nikao Productivity Apps LETÖLTÉS

Még egy funkció is gesztus és alkalmazások elrejtése is tökéletesen ment. Ne felejtse el, testreszabhatja a MiHome témát ízlése szerint.

Nos, így kell telepíteni a Xiaomi MIUI témát az összes androidra. Érdekli a MiHome kipróbálása, hogy megtapasztalhassa a MIUI használatát az Androidon? Amíg az Androidod vangyökér és az Android Lollipop használatával kipróbálhatja.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found