10 offline szerkesztő által választott játékok PC-re és Androidra

Ebben a cikkben az ApkVenue 10 offline szerkesztő által választott játékra vonatkozó ajánlásokat oszt meg, amelyeket internetkapcsolat, banda nélkül is élvezhet.

Bandák, biztosan érezted az internet nevű jelenséget?

Akár az optikai kábelhálózat megszakadását okozó kábelfeltárás miatt, akár azért, mert a helyi internetszolgáltatóval van probléma, az ApkVenue biztos abban, hogy Ön tapasztalta ezt.

A döglött internet mindenképp feldühít, igaz? Nem csinálhat Netflix-et, nem dolgozhat otthon, és biztosan nem fogja tudni játszani a DotA 2-t barátaival.

Ténylegesen támaszkodhat lekötés de ping és késleltetés számít az online játékokban. Nem is beszélve az adatcsomag problémájáról, amelyet sokat kell használni.

Ezért, banda, jó ötlet, hogy több olyan játékot készítsen elő, amelyet offline szerkesztő választott ki, és amelyeket akkor is játszhatsz, ha internetedet katasztrófa sújtja.

Az offline szerkesztő által választott játék Steamhez

Azok számára, akik szorgalmasan követik a videojátékok iparát, ezt most már tudni fogják a csata királyi műfaj és a MOBA (Többjátékos Online Battle Arena) fölényben van.

Ennek ellenére az egyjátékos offline játék még mindig nincs érintés nélkül, tudod, és még mindig sok új offline játékot élvezhetsz.

Tehát itt az ApkVenue meg akar osztani néhány játékot, amelyet egy egyedülálló offline szerkesztő választott ki, és amelyeket megkóstolhat egy kicsit. Kíváncsi? Csak olvassa el, banda!

1. 428 Shibuya tülekedés

Az offline szerkesztő első választott játéka 428 Shibuya tülekedés, egy látványregényes játék, Tokióban, Shibuya területén, Japánban.

Itt 5 különböző karaktert fogsz irányítani az emberrablás történetének megoldására, és az egyik karakterrel hozott döntések hatással lesznek a másikra.

Ha még mindig kétségei vannak, a japán Famitsu magazin a 40/40-es pontszámot adta ehhez a 2018-as offline játékhoz. Tehát a minőség már nem kérdéses, banda!

Részlet428: Shibuya tülekedés
FejlesztőSpike Chunsoft
KiadóSpike Chunsoft
Kiadási dátum2018. szeptember 5
ÁrRp.209.999 (Steam)
Játékok letöltése

2. Fallout 4

A játékban nyitott világ Ez az RPG, te játszod a szerepet túlélő a Vault 111-től, a bunker amely védelmet nyújt a nukleáris támadások és a sugárzás ellen.

Nagy területe és választási lehetőségei küldetés bőséges, garantáltan órákat fog tölteni Amerika romjaiban, ami ennek a játéknak a háttere.

Ki készítette a játékot akció offline ez egyedülálló a vegyes beállításokkal. Annak ellenére, hogy a 23. században játszódott, a Fallout esztétikai és filmzene az 1940-es évekből.

RészletFallout 4
FejlesztőBethesda Game Studios
KiadóBethesda Softworks
Kiadási dátum2015. november 10
ÁrRp.400,000 (Steam)
Játékok letöltése

3. Városok: Skylines

A név alapján kitalálhatja, hogy a Cities: Skylines egy szimulátor játék, amely megköveteli, hogy építsen és kezeljen egy várost.

Azok számára, akik gyakran panaszkodnak a forgalmi dugókra, ki kell próbálniuk ezt a játékot, bandát, hogy tudjátok, milyen nehéz, hogy megtervezzünk egy forgalmi dugóktól mentes várost.

Kérjük, figyeljen, banda, ennek az offline szerkesztőnek a játékválasztása kissé nehéz, mert sok mindenre figyelnie kell, hogy az Ön által tervezett város sikeres lehessen.

Azok számára, akik békésebb játékra vágynak, kipróbálhatja a következő ajánlást.

RészletVárosok: Skylines
FejlesztőColossal Order Ltd.
KiadóParadox Interactive
Kiadási dátum2015. március 10
ÁrRp.199.999 (Steam)
Játékok letöltése

4. Csillagvölgy

Azok számára, akik beléptek a PS1 generációba, tudnotok kell, igaz, a Szüreti Holdat? PC-hez van egy utód neve Stardew Valley.

A Harvest Moonhoz hasonlóan a Stardew Valley is egy játék gazdálkodási szimuláció ahol egy farmot irányít, amíg igazán meg nem unja.

Természetesen a Stardew Valley befogadja azokat is, akik keresni akarnak waifu vagy manó mert ebben a játékban is van kapcsolati rendszer.

Ez a játék is nagyon könnyű, tudod, banda, mert a Stardew Valley használja művészeti stílus 16 bites, mint a Super Nintendo napjaiban.

RészletStardew Valley
FejlesztőConcernedApe
KiadóConcernedApe
Kiadási dátum2016. február 27
ÁrRp. 115 999 (Steam)
Szimulációs játékok letöltése

5. XCOM 2

Az XCOM 2-ben az 51-es körzet minionjainak felszámolására elit csoport XCOM nevű parancsnokaként játszik.

Minden csapatod, aki visszatért Isten oldalára, nem fog tudni visszatérni, ezért itt mindig óvatosnak kell lenned a következő lépéseid meghatározásában.

A csatatéren kívül az XCOM 2 elemekkel is rendelkezik erőforrás menedzsment a bázis gondozása szempontjából.

Parancsnokként döntéseket kell hoznia az erőforrások felhasználásáról és arról, hogy mely területeken szeretne segíteni.

RészletXCOM 2
FejlesztőFiraxis játékok
Kiadó2K játékok
Kiadási dátum2016. február 5
ÁrRp.589.000 (Steam)
Játékok letöltése

Az offline szerkesztő választott játéka Androidra

Azok számára, akik Androidon játszanak, ne csüggedjenek, bandák! Az ApkVenue számos ajánlást is tartalmaz a legjobb offline szerkesztő választott játékokhoz.

Legyen szó minőség és mennyiség kérdéséről, A Play Áruház ne is veszítsen. A következő játékok garantáltan elfoglaltak lesznek, még akkor is, ha az internet nem működik.

1. Alto Odüsszeája

Az Alto kalandjának folytatása, Alto Odüsszeiája egy olyan játék, ahol szerepet játszik snowboardos egy sivatagi tájon.

A legtöbb játéktól eltérően végtelen futó más, a legjobb offline játék 2018 nyugodt légkört áraszt minimalista művészeti stílusban, és gyönyörű zene kíséri.

RészletAlto Odüsszeiája
FejlesztőNoodlecake Studios Inc.
Kiadási dátum2018. július 25
ÁrIngyenes (Play Áruház)
Noodlecake Studios Inc Arcade játékok LETÖLTÉS

2. Életvonal

Életvonal egy játék szöveges interaktív, ahol menteni kell Taylor, egy űrhajós rekedt a világűrben.

Ebben a játékban egy sor szöveges üzenetet fog kapni Taylortól, és a választ, amelyet választania kell, meghatározza Taylor sorsát.

Az offline szerkesztő által választott játék nagyon egyedi, mert a kapott szöveg az valós idő, így várnia kell egy ideig, hogy Taylor további válaszokat halljon.

RészletÉletvonal
Fejlesztő3 perces játékok
Kiadási dátum2015. június 10
Ár13 000 Rp (Play Áruház)
Játékok letöltése

3. Firenze

El tudsz képzelni egy bandát, egy vizuális regényt, amelyet egyetlen szó nélkül mesélnek el? Jól, Firenze ez a játék.

Itt játssza a szerepet Florence Yeoh romantikus élete savainak érzésében Krish.

Annak ellenére, hogy ez egy kicsit rövid, ennek az offline szerkesztőnek a játékválasztásával sikerült Jaka néhány barátját elsírnia, ezért készítsen elő egy szövetdobozt, amikor játszik.

Ha olyan élményt keres, amely valóban egyedülálló az Android-on, le kell töltenie ezt az offline játékot, banda!

RészletFirenze
FejlesztőAnnapurna Interactive
Kiadási dátum2018. március 5
Ár40 000 IDR (Play Store)
Játékok letöltése

4. Uralkodik: Trónok játéka

Lehet, hogy a Westeros szárazföld történetének vége, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen meg kellene szöknünk Trónok harca, banda!

Azok számára, akiknek még mindig hiányzik a Stark család, kipróbálhatják Uralkodik: Trónok játéka, a spin-off sorozatának Uralkodik a beállítások használatával Trónok harca.

Ebben a 2018-as legjobb offline androidos játékban az egyik karakterként játszol szerepet Trónok harca és döntéseket hoz, amelyek befolyásolni fogják Hét királyság.

RészletUralkodik: Trónok játéka
FejlesztőDevolverDigital
Kiadási dátum2018. október 18
Ár57 000 rp (Play Áruház)
Játékok letöltése

5. Plague Inc.

Nos, ez az offline szerkesztő számára választott játék, amely alkalmas azok számára, akiknek szükségük van az életre. Ebben a játékban az a feladata, hogy az apokalipszist okozza a vírus terjesztésével.

Az egyedi ötletektől eltekintve ennek a játéknak nagyon mély stratégiai játékmenete is van, így mindenképpen élvezheti Plague Inc. és kövesse a szórakoztató történetet.

RészletPlague Inc.
FejlesztőNdemic Creations
Kiadási dátum2012. október 4
ÁrIngyenes (Play Áruház)
Szimulációs játékok LETÖLTHETŐ miniclip.com

Nos, ez az ajánlás a játék offline szerkesztőjének választására az ApkVenue bandától. Jaka azért választotta a fenti 10 játékot, mert Jaka szerint mindegyik más-más élményt nyújt.

Az ApkVenue biztos, annak ellenére, hogy ízlése eltér, a fenti 10 játék közül találhat megfelelő választást.

Ne aggódjon, az ApkVenue fent említett játékai mind kiváló minőségűek, így nem kell többé fáradnia a szórakozás keresésével, ha internete meghal.

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found