Légy óvatos! Így lehet megkülönböztetni a valódi és a hamis PowerBankot!

Szeretne újra megvásárolni a Powerbank-ot? Legyen óvatos vásárlás előtt, mert a KW power bank mindenhol kering. Így lehet megkülönböztetni a valódi és a hamis powerbankot.

Az interneten továbbra is forró hírek vannak a Powerbank fedélzetre vonásának tilalmáról. Mindez egy kiemelkedő videó miatt van, ahol van powerbank, amely kigyulladt a repülőgép kabinjában.

Biztosan nagyon elszörnyed a hír hallatán. De részletesebb információkért olvassa el a robbanásveszély című cikket! A Powerbank nem képes repülni?

  • Robbanásveszély! A Powerbank nem tud repülni?
  • Itt van, hogyan kell gondoskodni egy Power Bankról, hogy ne károsítson gyorsan
  • A kifinomult mellett ez a 10 nagy akkumulátoros okostelefon egyben energiabank is lehet

Hogyan lehet megkülönböztetni a valódi és hamis Powerbank-t

Nos, azok számára, akik Powerbankot akarnak vásárolni, jó, hogy vásárlás előtt óvatosnak kell lennünk. Mert nyilván sokan vannak hamis powerbank és hamis a piacon tudja. Amellett, hogy kárt okoz Önnek, a hamis és hamis bankok vásárlása veszélyezteti a biztonságát is.

Akkor, hogy a fenébe hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti és a hamis powerbankot vagy hamis? Gyerünk, azonnal megbeszéljük.

1. Ésszerűtlen kapacitás

Az idők fejlődésével természetesen a powerbank-gyártók az egyre kifinomultabb technológiával rendelkező power bankokat is létrehozzák, például maga a powerbank akkumulátorának kapacitása. Azonban mindeddig egyetlen power bank kapacitása sem haladja meg a 30 000 mAh-t.

Ezért, ha olyan eladót lát, aki max 200 000 mAh, jobb, ha nem hiszem el, hogy ez egy igazi powerbank. Ha van ilyen kapacitás, akkor az nem power bank, hanem száraz elem, srácok.

2. Az árak túl olcsóak

Kit ne csábítanának olyan áruk, amelyeknek alacsony az ára? De az akkumulátorral kapcsolatos ügyekben soha ne vacakoljon srácok. Mivel az akkumulátor meglehetősen veszélyes és robbanást okozhat.

Ha olyan powerbank árakat talál, amelyeknek van nagy kapacitású, de az ára nagyon olcsó, jobb, ha előbb gyanítod. Ha az eladó nem hivatalos üzlet, akkor inkább törölje vásárlási szándékát.

3. Powerbank súlya

Ezenkívül a powerbank mérésével is tesztelheti. Ha a megvásárolni kívánt árambank nagy kapacitású, de súlya nagyon kicsi, akkor gyanúsnak kell lennie az árambankkal szemben.

Logikus, hogy minél nagyobb az energiabank kapacitása, annál több akkumulátorra lesz szüksége az energiabanknak. Tehát, minél több elemet használ, ez azt jelenti annál nehezebb a powerbank is a.

4. Powerbank anyagok

Bizonyára az eredeti Powerbank jó minőségű lesz, mintha a legjobb anyagokból készülne. Ha az elektromos bank műanyagból készül, akkor azt olyan műanyagból kell készíteni, amely nem könnyen törhető el, és ha a tápbank alumíniumból készült, akkor ellenállónak kell lennie a korrózióval, és nem kell könnyen korrodálódnia.

Ezenkívül a márka emblémáját fényesen és jó nyomtatási minőséggel is kinyomtatják. Annak érdekében, hogy a logó ne legyen könnyen elhalványul, és ne is koptasson.

5. Garancia és vélemények

A hivatalos üzletekben vásárolt áruknak hivatalos garanciával kell rendelkezniük az powerbank eladójától. Tehát vásárláskor feltétlenül kérdezze meg, mi az a Powerbank hivatalos garanciával rendelkezik az eladótól vagy sem.

Ha azonban online vásárolja a Powerbank szolgáltatást, érdemes először ellenőriznie a termék felülvizsgálatát. Ha sokan panaszkodnak a Powerbankra, jobb, ha csak lemondják a vásárlást.

Nos, ott van 5 módszer a valódi és a hamis powerbank megkülönböztetésére vagy hamis. Célszerű elkerülni a hamis vagy hamis bankok vásárlását srácok. Mert az okostelefon veszélyeztetése mellett a hamis Powerbank sem garantálja a biztonságát. Magáról a hamis powerbank veszélyeiről JalanTikus egy másik alkalomkor megvitatja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found