Az 5 legizgalmasabb varázs-témájú android játék, és internet nélkül is játszható

5 androidos játék egy boszorkány témájával

Mostantól különféle játékok érhetők el okostelefonAndroid. A hétköznapitól kezdve a rendkívüliig. Rengeteg egyedi játék van az Androidon, az egyik az játékok a varázslat témájára. Az ilyen játékok általában a lehetetlent követelik meg tőlünk.

A varázslatról beszélve valóban nem szabadul meg az ijesztő szavak elől. Azok a misztikus dolgok, mint a varázslat, ha esetleg találkozunk a játék világában a valóságban nem olyan ijesztő, mint a varázslat. De ennek ellenére a játékok világában a mágiát is figyelembe vették valami misztikus. Egy ilyen témájú játék természetesen saját benyomást kelt. Hogyan néznek ki az ilyen játékok? Kíváncsiság helyett jobb, ha megnézed az alábbi véleményeket!

  • Soha ne vásároljon! Ez az 5 fizetett Android-játék csak KZL-t hoz létre
  • Ez az 5 legjobb Android RPG kalandjáték nem fog megbetegedni!
  • 16 furcsa játék furcsa címmel (eredeti Indonéziában!) (1. rész)

Töltse le! Ez 5 offline Android-játék a legizgalmasabb boszorkány témákkal

1. Varázsiskolák

Varázsiskolák egy varázsló témájú RPG játék. A játék karakterének szerepe az iskola főmágusa. Ez a játék nagyon szórakoztató játék. Nem csak itt varázsiskola irányítása, de sok olyan lény és mágia van, amelyekkel küzdenie kell. Igen, természetesen azzal, hogy harcolok velük. Van egy épület, és az épület később használható erősítse a varázslatot Ön. Harc közben varázslat segítségével támadhat, és a védekezéshez is különleges mód szükséges, természetesen a varázslatok segítségével ami létezik. Annak ellenére, hogy az ingyenes nem olyan nagyszerű, a játékok garantáltan elkapnak!

2. Beszélő Boszorkány

Beszélő Boszorkány szintén az egyik legjobb és szórakoztató varázsló játék, de kissé eltér az előző játéktól. Mert ezek a játékok általában kevesek vicces, de mégis szórakoztató! Számos választási lehetőséget fog kapni a boszorkány. Lesznek gonosz mágusok, akik támadnak, és neked kell segítenie őket elűzni. Te is gyűjtsön érméket ami minden bizonnyal nagyon hasznos.

3. Tündérföld rejtett tárgy játék A mese világa

Tündérföld rejtett tárgy játék A mese világa egy varázsló játék, amelyet ki kell próbálni. Ez a játék meghívja Önt kaland, valami nehezen megtalálható dolog keresése rejtett álnév. Több szintet biztosít és titokzatos helyeket tár fel. A rejtett tárgyak megtalálásához használnia kell jellemvarázslás. Mentsd meg a helyet a gonosz boszorkányok támadásaitól, rejtvényeket oldj meg kirakós játék, és még sok más.

4. Fantasy Sim

A negyedik egy játék, amely meghívja Önt egy fantasy királyság felépítésére. A játékban Fantasy Sim Esélye lesz a varázsvilágban. Van néhány dolog, amit itt tenned kell főhadiszállás, védőfalak, palota építése. Ezenkívül számos kihívással kell szembenézni, például szörnyekkel és szellemekkel. A legfontosabb küldetése az pusztítson el minden ellenséget létezik és uralja a varázsvilágot, hogy javítsa karakterének képességeit, kihasználhatja a játék egyes erőforrásait, amelyeket később felhasználni fognak összefűzve a dolgokat.

5. Varázslók és sárkányok

Varázslók és sárkányok egy bűvész játék, amely meglehetősen egyszerű, de saját benyomást kelt. A játék módja meglehetősen egyszerű. Csak muszáj elkapni és összegyűjteni a sárkányokat használja a varázslatát. De nem csak a sárkányokat kell gyűjteni, hanem a nagy szilárdságú sárkányokat is. Emellett te is tudsz készítsen egy különleges bájitalt amelyek felhasználásával megkönnyítik a küldetés végrehajtását.

Ez az 5 boszorkány témájú Android játék. Annak ellenére, hogy a megjelenés szempontjából a fenti 5 játék még mindig meglehetősen egyszerű, legalább képesek kezelni az unalmunkat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found