Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen áthelyezni az alkalmazásokat az SD-kártyára!

Az Android belső memóriája megtelt? Csak nyugodj meg! Az alkalmazások és játékok áthelyezése a belső memóriából az SD-kártyára így történik. Lehet root / további alkalmazások nélkül!

Az alkalmazások SD-kártyára való áthelyezése valóban kötelező az Ön számára, különösen akkor, ha nagy grafikájú Android-játékokat szeretne letölteni, amelyek természetesen sok memóriát foglalnak el.

Jelenleg az alkalmazások áthelyezéséhez SD kártya anélkül is megtehető gyökeresedés először mobiltelefonokat használtak, a jelenlegi Android operációs rendszer nagyobb rugalmasságot kínál.

Azok számára, akik ezúttal az ApkVenue cikkével álltak meg, mert a mobiltelefon memóriája megtelt, az ApkVenue megosztja az alkalmazás legegyszerűbb módját a memóriakártyára.

Az ApkVenue által ezúttal megosztott módszer nem igényel külön alkalmazást, nagyon könnyen követhető, és ami a legfontosabb, garantáltan 100% -osan működik!

Az alkalmazások áthelyezése SD-kártyára további alkalmazások nélkül

Ebben a kísérletben az ApkVenue megmutatja, hogyan lehet az alkalmazást áthelyezni az Xiaomi mobiltelefon SD-kártyájára. Az alkalmazások áthelyezése a Xiaomi SD kártyára gyökér nélkül ezt más márkájú mobiltelefonokon is meg kell tenni.

Ha mobiltelefonja a legújabb Asus, a legújabb Samsung vagy akár az OPPO, akkor ezt a módszert használhatja.

Használhatja ezt a trükköt arra is, hogy a játékadatokat root nélkül továbbítsa az SD-kártyára, így nagyobb rugalmasságot kínál a játékok mobiltelefonra történő telepítéséhez.

Két lépést kell tennie annak érdekében, hogy a mobiltelefonján lévő alkalmazás áthelyezhető legyen a külső memóriába. Itt vannak a lépések:

1. szakasz: Készítse elő a memóriakártyát, mielőtt az alkalmazást áthelyezné az SD-kártyára

Valójában a Google már most lehetőséget nyújt az alkalmazások adatainak SD-kártyára történő áthelyezésére további alkalmazások igénylése nélkül.

Csak, csak így csak az Android Marshmallow verziótól kezdve és annál magasabb verziótól kezdve végezhető el, és ehhez valóban tiszta memóriakártyára van szükség.

Tehát valójában nincs szükség semmilyen alkalmazásra az alkalmazás mico SD-re való áthelyezéséhez, ha Androidod már Marshmallow verzióval rendelkezik, de először meg kell formáznod a memóriakártyát.

Győződjön meg arról, hogy okostelefonjának Micro SD-je van, amely készen áll az alkalmazás áthelyezésére, és a rendszer képes felismerni ezt a memóriakártyát.

Első fázis Az alkalmazások áthelyezése SD-kártyára: Lépjen be a Beállítások menübe

Ez az első szakasz az előkészítés szakasza annak ellenőrzésére, hogy az Ön által használt memóriakártya alkalmas-e a belső memóriára.

Ebben a szakaszban az Ön által használt mobiltelefon-rendszer érzékeli a használt memóriakártya alkalmasságát.

Ha ebben a szakaszban nem sikerül, akkor nem folytathatja az alkalmazás áthelyezését SD kártya, és szükséges használni SD kártya Egyéb. Itt vannak a teljes lépések.

1. Lépjen a "Tárolás" oldalra

Lépjen be a menübe Beállítások majd válassza ki Tárolás

2. Válassza ki a használt SD-kártyát

Győződjön meg arról, hogy a mobiltelefon beolvassa a memóriakártyát. Ezután kattintson a használt SD kártya opcióra.

3. Kattintson a hármas vonal ikonra (burger)

Ezután válassza ki a háromsoros logót az SD kártya menüjének jobb felső sarkában.

4. Válassza a 'Tárolás után' menüt, és formázza az SD-kártyát

válassza Beállítások mentése, akkor készen áll az SD-kártya formázására.

Ha eddig nem talál semmilyen problémát, és a használt memóriakártyát problémamentesen észleli, ami azt jelenti, hogy a használt memóriakártya kompatibilis a rendszerrel.

A formázási szakaszban továbbléphet a játék SD-kártyára helyezésének következő lépésére.

Innen már csak néhány lépés van hátra az alkalmazások SD-kártyára történő áthelyezéséhez.

Második szakasz: A memóriakártya formázása belső tárhelyként

Miután a memóriakártya készen áll a belső memóriára való használatra, itt az ideje néhány rövid lépéssel alkalmazni az alkalmazások memóriakártyára helyezését.

Óvatosan kell betartania ezeket a lépéseket, hogy a memóriakártya cseréjénél ne történjen hiba.

Az alábbiakban bemutatjuk a teljes lépéseket attól kezdve, hogyan lehet egy alkalmazást memóriába vinni a haladó fázisban, további alkalmazások segítsége nélkül. Kérjük, kövesse jól az egyes utasításokat.

1. Válassza az 'SD CARD FORMAT' lehetőséget

A beállítások mentése ablak megnyílása után válassza ki SD KÁRTYA FORMÁTUMA

2. Válassza a „Formázás belsőnek” lehetőséget

Győződjön meg róla, hogy választotta Belső formátum és várja meg a formázási folyamat befejezését.

3. Várjon, és hagyja befejezni a formázási folyamatot

Ne távolítsa el az SD-kártyát, és ne állítsa alaphelyzetbe a mobiltelefont, amíg a formázási folyamat folyamatban van.

4. Válassza a „Tartalom áthelyezése később” lehetőséget

A formázási folyamat befejezése után KELL választania Tartalom áthelyezése később ha nem ezt a menüt választja, akkor az összes alkalmazás automatikusan a memóriakártyára vált.

Kész

A megfelelő módon végrehajtott összes lépés után a mobiltelefon memóriája sokkal különbözni fog, mivel megvalósította az alkalmazás áthelyezésének módját erre a memóriakártyára.

Ügyeljen arra a képre, amelyet az ApkVenue fent tartalmaz, a játéksorban egyértelmű, hogy milyen a különbség a memóriakártya belső formázása előtt és után.

Miután az alkalmazás SD kártyára történő áthelyezése megtörtént, most már csak a kívánt alkalmazás áthelyezése marad.

2. szakasz: Helyezze az alkalmazást a memóriakártyára

Nos, a következő lépés a korábban a belső memóriában tárolt alkalmazások áthelyezése a külső memóriába.

Az alkalmazás áthelyezése az SD-kártya második szakaszába szintén nagyon egyszerű, mert a memóriakártyát korábban belső memóriaként formázta.

Minden további nélkül itt találhatja az alkalmazások SD-kártyára történő áthelyezésének lépéseit.

Az alkalmazások SD-kártyára helyezésének lépései

Az alábbi lépéseket alkalmazva áthelyezheti az alkalmazást a memóriakártyára, ahogy kívánja, és az ApkVenue csak 1 alkalmazást adott átadásra.

Az alkalmazás áthelyezéséhez kövesse részletesen ezeket a lépéseket SD kártya.

1. Nyissa meg a mobiltelefon „Beállítások” menüjét

Lépjen be a Beállítások menübe, majd válassza az alkalmazás / alkalmazás menüt a mobilján.

2. Válassza ki az áthelyezni kívánt alkalmazást / játékot

Válassza ki azt az Android alkalmazást vagy játékot, amelyet külső memóriába szeretne áthelyezni.

3. Válassza a 'Change' menüt

Válassza a menüt Felett hogy az alkalmazás a külső memóriába költözhessen.

4. Módosítsa a tárolási beállításokat SD-kártyára

Ezután válassza ki tárhely megváltoztatása az SD-kártyán a tiéd.

5. Helyezze az alkalmazást

válassza Mozgatni és várja meg az adatátviteli folyamat befejezését!

Most a nehéz alkalmazás vagy játék már megtalálható a memóriakártyán, és már nem kell aggódnia, ha tele van a mobiltelefon memóriája.

Ezeket a lépéseket felhasználhatja arra is, hogy áthelyezze a játékadatokat SD kártya gyökér nélkül.

Megjegyzésként: NEM MINDEN PÁLYÁZATOT VAGY JÁTÉKOT nem lehet áthelyezni a memóriakártyára így, de valószínű, hogy az Ön által telepített játékok ide költözhetnek.

Az alkalmazások áthelyezése SD-kártyára további alkalmazásokkal

Ha a fenti lépések kifejezetten azok számára szólnak, akik az alkalmazásokat további alkalmazások segítsége nélkül szeretnék áthelyezni az SD-kártyára, akkor alternatívaként kihasználhatja a harmadik féltől származó alkalmazásokat is.

Jelenleg rengeteg alkalmazás van az SD-kártya ek alkalmazásának áthelyezéséhez, de a legtöbbjüknek először gyökerezett mobiltelefonra van szüksége ahhoz, hogy használni tudja.

Nos, ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet az SD-kártyát áthelyezni egy úgynevezett alkalmazás segítségével Link2SD.

Ez az alkalmazás nem igényel root hozzáférést, de ha mégis megteszi, további funkciókat kap. A kíváncsiság helyett itt vannak a lépések.

1. Töltse le a Link2SD alkalmazást

Letölti és telepíti a Link2SD alkalmazást androidos okostelefonjára. Ezután nyissa meg az alkalmazást a telepítési folyamat befejezése után.

Alkalmazások produktivitása Bent Akpinar LETÖLTÉS

2. Válassza ki az áthelyezni kívánt alkalmazást

Kiválaszthatja, melyik alkalmazást szeretné áthelyezni az SD-kártyára.

3. Helyezze az alkalmazást

Ezt követően csak annyit kell tennie, hogy a gombot kiválasztva áthelyezi az alkalmazást az SD-kártyára 'Áthelyezés SD-kártyára' majd válassza ki 'RENDBEN'.

Sikeresen áthelyezte az alkalmazást az SD-kártyára. Nemcsak alkalmazások, hanem a Link2SD segítségével nehéz játékokat is áthelyezhet az SD-kártyára.

Élvezheti az OBB összekapcsolási funkcióját is, így nem kell fáradoznia, hogy kitalálja, hogyan lehet root nélkül továbbítani az OBB-t SD-kártyára.

Így helyezhette át az alkalmazásokat gyökér nélküli SD-kártyára, amelyet nagyon egyszerűen megtehet.

Hogyan, a mobiltelefon memóriája elkészült megkönnyebbült megint igaz? Több szabad memóriával a mobiltelefonja érzékenyebb lesz használatakor.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Naufal.