23 legjobb zenelejátszó alkalmazás 2018 (android és pc)

Az ApkVenue ajánlásokat kínál a legjobb és legújabb 2018-as zenelejátszó alkalmazásokhoz mind az Android, mind a PC / Laptop számára. Ingyenes letöltési link is található benne!

Szeretsz hallgatni a legújabb dangdut dalokra, vagy szereted a K-Pop zenét? Szinte nem tud élni dal nélkül, de játékos a zenéd csúnya és recseg?

Bármilyen zenét is választ, ingyenes! A zene egyetemes nyelv!

Ha zenelejátszó alkalmazást keres, ez tökéletes!

Az ApkVenue rendelkezik ezzel, ajánlások a legjobb zenelejátszó alkalmazáshoz 2018-ban! Jó alkalmazás Androidra és PC-re!

Van online zenelejátszó alkalmazás, ill folyam ami megint slágerek tényleg mindenki használja!

Offline zenelejátszó alkalmazás

Valójában az ApkVenue nem azt jelenti, hogy megtiltaná az alapértelmezett alkalmazás zenehallgatását.

Mivel azonban a zenehallgatás stressz idején megnyugtathatja a szívedet és az elmédet, biztosan szeretnéd látni a zenelejátszó alkalmazás megjelenését egy bájosnak tűnő androidos okostelefonon is.

Ezért az ApkVenue számos referencia lehetőséget kínál a legjobb zenelejátszó alkalmazás számára az Önéhez hasonló Android-felhasználók számára.

1. Fonográf

Zene lejátszásához androidos okostelefonján, Fonográf jó zenelejátszó alkalmazás lehet.

Ez azért van, mert a fonográf anyagburkolattal van ellátva, és nagyon sima és kellemes a kezelőfelülete.

Ebben az alkalmazásban az elsődleges színt és az akcentus színét is megváltoztathatja kedved szerint, így idealizmusodnak és karakterednek megfelelően elkészítheted az Android legjobb zenelejátszó alkalmazását. Nagy!

Apps Videók és hangok Karim Abou Zeid LETÖLTÉS

2. Pulsar zenelejátszó

Pulsar Music Player alapján is létrehozták Anyagtervezés. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a zene tallózását az elérhető mappák, albumok, műfajok vagy akár előadók szerint.

Ezenkívül ez a zenelejátszó alkalmazás számos egyéb érdekes funkciót is tartalmaz, beleértve a közvetlen támogatást is last.fm, grafikák letöltése automatikusan különféle témák kerülnek bemutatásra intelligens lejátszási lista.

Az ApkVenue szerint ez az egyik legjobb Android offline zenelejátszó alkalmazás.

Alkalmazások Videó és audio autóhírek LETÖLTÉS

3. Shuttle zenelejátszó

Talán ez az alkalmazás lesz a legjobban kinéző, legjobban kinéző zenelejátszó alkalmazás az Android okostelefonon.

Mivel, Shuttle zenelejátszó számos érdekes funkcióval rendelkezik, például a bemutatással 6 sávos hangszínszabályzó a minőség javítása érdekében basszus, rés nélküli lejátszás

Ezen felül van egy olyan funkció, hogy a zene ne álljon meg dalcserénél, támogatásnál last.fm, és egészen biztosan az ébresztő óra.

Mit kérdezel még? Siess Letöltéssrácok!

SimpleCity Video & Audio Apps LETÖLTÉS

Egyéb offline zenelejátszó alkalmazások ~

4. Musixmatch

Musixmatch egyszer volt "2015 legjobb alkalmazása"a Google Play Áruházban. A zene hallgatása mellett megtekintheti az itt bemutatott szövegeket is.

A Musixmatch szinkronizálva van az alkalmazással is folyam más zene, mint Spotify, Zenél és így tovább. Ha látni szeretné a dalszövegeket, de elfelejtette a címét, később könnyen be lehet írni a szöveg egy részét TENG! Keresse meg a megtalálni kívánt dalt. Remek, igaz?

Alkalmazások Videó és audio musiXmatch LETÖLTÉS

5. jetAudio Music Player + EQ

jetAudio Music Player + EQ egy ingyenes zenelejátszó, amely rendelkezik funkciókkal kiegyenlítő 10 ig a zenekar, amely lehetővé teszi különféle hangeffektek keverését.

Ez az Android zenelejátszó alkalmazás is támogatja bővítmények mint például a Crystalizer, az AM3D Audio Enchancer és a Bongiovi DPS is. Ban ben CNET.com, a jetAudio értékalkalmazássá válik Letöltés legmagasabb tabletták. Használta?

SimpleCity Video & Audio Apps LETÖLTÉS

6. MixZing zenelejátszó

Ha rádiócsatornákat szeretne hallgatni zenelejátszó alkalmazással a legjobb Android-okostelefonján, akkor használja MixZing zenelejátszó.

Ezzel az alkalmazással lehetősége lesz hozzáférni a főbb rádióállomásokhoz, hogy meghallgassa őket. Ettől eltekintve a MixZing lehetővé teszi dalok műfaj szerinti keresését is.

Igen, ez az alkalmazás dalszövegeket is megjeleníthet és jeleníthet meg grafikus hangszínszabályzó érdekes dolgokat, így nem fog unatkozni a telefon nézegetése a MixZing használata közben.

Apps Video & Audio MixZing LETÖLTÉS

7. Poweramp zenelejátszó

Ezenkívül az az alkalmazás, amely elbűvölő felülettel képes lejátszani a zenét Poweramp zenelejátszó. Ez az alkalmazás képes olyan audio formátumok lejátszására, mint .MP3, .MP4 / MP4A, beleértve az .ALAC, .OGG, .WMA, .FLAC, .WAV, .KERA, .WV, .TTA, .MPC és .AIFF fájlokat is. Ön is kezelheti basszus és tripla kívánságai szerint.

Egyéb funkciók közé tartozik a támogatás rés nélküli lejátszás, visszajátszás nyereség, zenét játszhat mappákból, testreszabható vizuális témák stb.

Apps Video & Audio Max MP LETÖLTÉS

8. PlayerPro zenelejátszó

PlayerPro zenelejátszó kategorizálja a zenét album, előadó, zeneszerző, műfaj, dal, lejátszási lista fel a mappáig. Ezen kívül videókat is lejátszhat, vagy akár videókat kereshet ezen az alkalmazáson keresztül.

Ha unja, hogy látja a kezelőfelületét, az Android legjobb zenelejátszó alkalmazása lehetővé teszi, hogy megváltoztassa annak telepítésével Bőr elérhető itt.

Sajnos ez az alkalmazás csak a próbaidőszak 10 napján élvezhető, a többit fizetnie kell 55 000 IDR.

Apps Videók és hangok Karim Abou Zeid LETÖLTÉS

9. n7player zenelejátszó

Ez az Android-eszközökhöz készült zenelejátszó meglehetősen intuitív a zene böngészése során.

A zenelejátszó nevű alkalmazás n7player zenelejátszó tökéletes azok számára, akik nem szeretik a bonyolultságot, mert az alkalmazás egy másik felületen jelenik meg felhasználóbarát.

Itt készíthet egyéni hangszínszabályzó előbeállítások önmagad, így profiként is létrehozhatsz a zenei világban. Az n7player is kapcsolódik ToasterCast,

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit külső eszközön keresztül hallgassa Chromecast, AirPlay, és még DLNA.

Töltse le a Reactle Video & Audio Apps alkalmazást

10. Rakétás

Rocket Player emellett az egyik legimpozánsabb zenelejátszó alkalmazás az Android számára. Több mint harminc különböző témája lesz.

Emellett nem akarja, hogy felülmúlják a többiek, a Rocket Player is biztosítja ébresztő óra, videók lejátszásának támogatása, támogatás scrobling, választási lehetőség Köteg hogy egyszerre több dalt válasszon ki, és megjelenítse a szövegeket.

Az ApkVenue biztos abban, hogy nem fog csalódni ebben az egy alkalmazásban. Siessen és töltse le!

SimpleCity Video & Audio Apps LETÖLTÉS

11. CÉL

CÉL váljon az Android okostelefonhoz létrehozott zenelejátszók egyikévé. Az itt lejátszható audio formátumok: .APE, .MPGA, .MP3, .WAV, .OGG, .UMX, .MOD, .MO3, .IT, .S3M, .MTM, .XM, .AAC, .FLAC, .MP4, .MP4A, .M4B, .MPC, .WV, .OPUS, .DFF, .DSF és .TTA. Az AIMP képes arra is, hogy többcsatornás hang.

Ettől eltekintve még sok olyan funkció létezik, amelyek biztosan nem fogják megbánni Letöltés CÉL.

CÉLJA LETÖLTHETŐ Video- és audioalkalmazásokat

12. doubleTwist zenelejátszó

doubleTwist zenelejátszó egy alkalmazás anti-mainstream elérhető Androidon. Ennek oka, hogy ez az alkalmazás egy másik érdekes alkalmazás azok számára, akik nem használják iTunes.

USB-kábellel szinkronizálhatja a zenét Android-okostelefonjával Mac-jéről vagy PC-jéről.

Ezután letöltheti azt a lemezborítót is, amely legálisan megfelel a zenei adatoknak, így amikor megnyitja ezt a zenelejátszó alkalmazást, elegánsnak tűnik.

Apps Videók és audio Sky Map Devs LETÖLTÉS

13. Laya zenelejátszó

Laya Music Player a legjobb Android zenelejátszó alkalmazás, amely egyszerű és könnyen használható. Kereshet zenét album, előadó és dal szerint is.

A hangformátum-támogatás meglehetősen sok, beleértve az .MP3, .AAC, .AMR, .FLAC, .MIDI, .VORBIS és .PCM fájlokat.

Különösen azok számára, akik szeretik a zenét a teljesítmény mellett basszus elképesztő módon a Laya Music Player biztosítja a Bass Boost funkciót és a 3D Surround Virtualizert is. Nem sok mást kipróbálni ezt az alkalmazást?

Apps Video & Audio MixZing LETÖLTÉS

Online zenelejátszó alkalmazás

1. Lávazene

Az ApkVenue által ajánlott első online zenelejátszó alkalmazás a Lava Music!

Sokan nem tudják, hogy ez az online zenelejátszó valóban teljes, és egyesíti a többi alkalmazásban található összes funkciót.

Megváltoztathatja a háttérképet, és a lejátszott dal minden szövegét is láthatja. Ráadásul most ingyen élvezheti a Lava-t anélkül, hogy bármit is fizetne!

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. JOOX

Ha unod a zenét a készüléken, JOOX készít folyam ingyenes zene.

Ez a funkció nem önkényes, folyam kiváló minőségű srácok. Sőt, soha nem fogja zavarni a bosszantó hirdetések, ha VIP vagy.

További öröm, hogy ez az alkalmazás a zenei adatokat belső vagy külső memóriából is betöltheti.import első.

Tencent Mobility Limited Töltse le a videó és hangalkalmazásokat

3. Spotify

A Spotify a legjobb Android zenei streaming alkalmazás, amelyet egy svéd vállalat birtokol.

A Spotify 2008-ban indult, és több mint 70 nyelvet támogat. A Spotify-nak kétféle streamingje van, nevezetesen a Free és a Premium típusú.

Természetesen a Premium típus több olyan funkciót támogat, mint például a megnövekedett hangminőség, valamint offline lejátszási funkciókat is.

Amellett, hogy Android / iOS eszközökön használható, a Spotify alkalmazható asztali számítógépekhez, például PC-hez vagy laptophoz is.

Manapság valószínűleg a Spotify-t használja zenehallgatásra.

Egyéb online zenelejátszó alkalmazások ~

4. Apple Music

Apple Music egy olyan alkalmazás, amely letölthető Android okostelefonokra és iPhone készülékekre.

Ez az alkalmazás akkor használható, ha unja az Android világát, és élvezni szeretné az iOS felületet Android-eszközén.

Az Apple Music katalógusban több mint harmincmillió dalt is lejátszhat.

Sajnos ez az egy szolgáltatás csak három hónapig érezhető ingyen, a többit fizetnie kell érte. Egyesek szerint az Apple Music zenei minősége jobb, mint mások.

Apple Inc Video & Audio Apps LETÖLTÉS

5.SoundCloud

A SoundCloud egy ingyenes zenehallgatási alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy népszerűsítsék vagy terjesszék dalaikat.

A SoundCloud valójában szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a YouTube, de inkább a zene felé irányul.

Tehát a SoundCloud felhasználói feltölthetik saját dalaikat, hogy a többi felhasználó meghallgassa a feltöltött dalokat.

A SoundCloud számos feltölthető dalformátummal rendelkezik, például WAV, FLAC, MP3, AAC, WMA.

SoundCloud LETÖLTÉS Videó és audio alkalmazások

PC Music Player alkalmazás

1. Winamp

Ez az egyik leglegendásabb zenelejátszó.

Állítólag Winamp fogja Gyere vissza friss megjelenéssel, koncepcióval és új funkciókkal.

Az egyik dolog, ami miatt a Winamp sok embernek tetszik felhasználói felület ami érdekes.

A témát, színt megváltoztathatja kiegyenlítő dalokat hallgatni.

Nullsoft Video & Audio Apps LETÖLTÉS

2. Groove Music

Ez a Windows 10 PC zenelejátszó alkalmazás, amely hivatalos és feltétlenül telepítve van.

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, az ApkVenue nagyon szereti ezt az alkalmazást.

A kijelző be van kapcsolva küzdenek mert nem hasonlít a Windows Media Player-re!

Különböző hangfájlokat játszhat le ebben az alkalmazásban!

Alapértelmezett zenelejátszó alkalmazásként a Groove Music erősen ajánlott!

3. VLC

Annak ellenére, hogy a videók lejátszására szolgáló alkalmazásként híres, a VLC valójában dalokat is hallgathat!

Szinte minden médiafájl, beleértve a zenefájlokat is, könnyedén lejátszható a PC-n.

Azok számára, akik nem szokták használni a VLC-t dalok hallgatásához, próbálkozzanak egyszer-egyszer a VLC-vel a zenehallgatáshoz!

Alkalmazások Videó és hang Töltse le a VideoLAN.org oldalt

Egyéb PC-zenelejátszó alkalmazások ~

4. JetAudio

Az ApkVenue szerint a JetAudio felhasználói felületének megjelenése kifinomultabb és modernebb változatban olyan, mint a Winamp.

Szinte az összes pézsmafájl lejátszható ebben a zenelejátszó alkalmazásban!

Közülök melyik használja a JetAudio-t laptopján vagy PC-jén?

SimpleCity Video & Audio Apps LETÖLTÉS

5. GOM Audio

Ki ne ismerné a GOM Playert? Csakúgy, mint a VLC, a GOM Player testvér alkalmazásban is hallgathat dalokat!

Az ApkVenue szerint a megjelenés vagy a felhasználói felület is hűvösebb, mint a GOM Player, ami egyszerűnek tűnik.

Nem rossz, azok számára, akik ismerik az UI GOM lejátszót, egyszerűen használhatja ezt az alkalmazást!

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ezek voltak az ajánlások a legjobb 2018-as zenelejátszó alkalmazásra Androidra és PC-re egyaránt!

Tehát melyik alkalmazás a kedvenc dalok hallgatásához?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Zene alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Naufal.