letöltés állatátkelés: pocket camp android apk

Szeretné ingyen letölteni az Animal Crossing Pocket Campet? Nagyon helyes, az ApkVenue biztosította az Animal Crossing Pocket Camp APK-t, ingyenes az Ön számára!

Szeretne letölteni Állatok mehetnek át? Szeretne játszani, de nem találja meg a Play Áruházban? Akkor mi van, ha nincs meg a Play Áruházban?

Ha ezt a játékot a Play Áruházban keresi, akkor nehéz lehet megtalálni. A legújabb sorozatnak köszönhetően Állatok átkelése: Új horizont csak a Nintendo Switch konzolhoz érhető el.

Maga a játék mobil változata, az Animal Crossing Pocket Camp szintén nem lépett be Indonéziába, így az indonéziai Android-felhasználók számára kissé nehéz lesz ezt az egy játékot játszani.

De nyugodj meg, az ApkVenue-nak van Animal Crossing APK játék amelyet ingyen letölthet, és az ApkVenue már megpróbálta, és a játék meg is teszi Nagyon jó!

Töltse le az Animal Crossing Pocket Camp játékot

A Nintendo Switch konzolos játékosainak ismerniük kell a játéksorozatot Állatok mehetnek át mert nagyon sok variáció létezik ennek a játéknak a címében.

Android és iOS eszközökhöz vannak játékok Állatátkelés: Zsebtábor ami vonzó alternatívát jelenthet azok számára, akiket érdekel franchise ez a játék.

Ez a játék egy szimulációs műfaj, és a Nintendo fejlesztette ki. Az Animal Crossing minden korosztály számára alkalmas, a szüleidtől kezdve a kis unokahúgokig.

Az Animal Crossing Android letöltése után különféle dolgokat végezhet benne, például házakat építhet, régiségeket gyűjthet és még sok minden mást.

Minimális vadjellemzők Állatátkelés: Zsebtábor

Ez az Animal Crossing Pocket Camp APK játék elérhető Android és iOS felhasználók számára. Az Android felhasználók számára ez legalább szükséges OS 4.4 vagy későbbi.

Szüksége van minimális RAM-ra is 1,5 GB annak érdekében, hogy ezt a játékot zökkenőmentesen lehessen játszani. Tárolásmaga kb 150 MB.

IOS-felhasználók számára akkor játszhatja le ezt a mobiltelefont, ha eszköze már használja iOS 9.0 vagy későbbi.

A játék minimális specifikációi kissé nehezek a többi Android-játékhoz képest, de ez összehasonlítható az Ön által tapasztalt játékélménnyel.

Animal Crossing Game Download Link: Pocket Camp APK

Ez a játék 3D-s grafikával rendelkezik, amely nagyon kellemes a szemnek, banda! A mozgásvezérlők is nagyon simaak, nagyon jól kezelhetők.

Ezért ennek a játéknak az APK fájlmérete is meglehetősen nagy. A játék megnyitásakor még mindig újra le kell töltenie a fájlokat.

Ennek ellenére az ApkVenue szerint ez a játék nagyon megéri megpróbálni. Kíváncsi? Csak töltse le a játékot Állatátkelés: Zsebtábor APK ez alatt!

Nintendo szimulációs játékok LETÖLTÉS

Ha befejezte a letöltési folyamatot, akkor a szokásos módon telepítheti. Győződjön meg róla, hogy megadta a hozzáférést, hogy mobiltelefonja telepíthesse a Play Áruházon kívülről érkező alkalmazásokat.

Játszma, meccs Állatátkelés: Zsebtábor egy ingyenesen játszható játék. De vannak olyan elemek, amelyek megvásárolhatók Levéljegyek.

Animal Crossing játék jellemzői: Pocket Camp

Ez a játék annyira addiktívvá teszi, hogy a játékosok társadalmi szimulációban élik meg az életet az állatok által lakott világban.

Az RPG játékokhoz hasonlóan az avatart tetszés szerint elkészítheti, és csak olyan tevékenységeket végezhet, amelyek tetszik.

Sokkal több olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket felfedezhet az Animal Crossing Android játék letöltését követően, garantáltan otthonosan érezheti magát mobiltelefonjával. A játék legérdekesebb főbb jellemzői:

1. Tábor dekoráció és bútorok készítése

Ez nem csak egy avatar, te is a kemping díszítése hogy te laksz. Tudod, hogy néz ki aranyos vagy sportos.

Össze kell gyűjteni az olyan anyagokat, mint a fa és a pamut, hogy bútorokat készítsen a tábor megjelenésének javítása érdekében.

A sátorból indulva függőágy más néven függőágy, a kandallót ízlésének megfelelően állíthatja be. Akár kávézót is készíthet szabadtéri a menő!

Itt tetszés szerint bővítheti azt az épületet, amelyben él, hozzáadhat annyi érdekes díszt, amennyit csak akar, és ellátogathat mások táboraiba is.

2. Segítség az állatoknak

Ebben a játékvilágban a lakók emberi testű állatok. Hasonló a legendás anime Dragon Ball, bandához! Több mint 100 egyedi személyiségű állat létezik.

Minden állat biztosítja küldetés különleges hogy jöjjön a táborába. Feladata a teljesítés küldetés a.

Egyesek halakat, gyümölcsöket, rovarokat vagy egyéb feladatokat keresnek. Ne aggódjon, jutalmat kap, ha sikeresen teljesíti a kérést.

Az Animal Crossing Mobile játék állatai szintén különböző helyeken vannak elszórva. Megkeresheti őket, hogy megtudják a kérésüket.

Nos, ezeknek az állatoknak is van valamilyen barátsági szintjük. Minél magasabb a szint, annál könnyebb lesz meghívni őket, hogy jöjjenek el a táborodba.

Minél több állat érkezik a táborodba, annál ünnepibb lesz a tábor hangulata.

Ha összefoglaljuk, akkor játékok Állatátkelés: Zsebtábor egy játék, amellyel felfedezheti, találkozhat barátaival és tárgyakat gyűjthet álmai táborának felépítéséhez.

Sőt, ennek a játéknak az átlagon felüli grafikus kijelzője van, ami miatt úgy érezzük, mintha a Nintendo Switch konzolon játszanánk.

Van még olyan Nintendo játék, amelyet szívesen játszana a telefonján? Ne felejtsen el írni a megjegyzések rovatba, OK!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found