hogyan lehet elrejteni a „ragacsos” fotókat az Instagramon anélkül, hogy azokat törölnénk

Tettél már fel fotókat az Instagramra? Még taknyos fotókat is közzétettek, és sok tetszésnyilvánítást kapott. Tehát, takarjuk el a ragacsos fotókat az Instagramon anélkül, hogy törölnénk őket!

A fényképek megosztására szolgáló médiától kezdve az Instagram funkciói teljesebbek. A videó közzétételi funkció kezdetétől üzenetek küldése, Instagram történetek, és még Élő történetek. Izgalmas, igaz?

Tettél már fel fotókat az Instagramra? Még taknyos fotókat is közzétettek, és sokat kaptak mint. Zavarban van, de kár törölni, nem? Tehát, takarjuk el a ragacsos fotókat az Instagramon anélkül, hogy törölnénk őket!

  • Hogyan lehet gyorsan törölni az összes Instagram-bejegyzést egyszerre
  • Hogyan lehet letölteni az összes Instagram-fotót Androidon egy kattintással
  • 2 egyszerű módszer az Instagram-videófotók feltöltésére a számítógépről

Fotók elrejtése az Instagram-on

Amellett, hogy képes csökkenteni a zavart, az Instagramon nem fontos fotók elrejtésével az Instagram-hírcsatornája rendezettebb és kényelmesebb lesz megnézni. A Instagram elrejtésének módjai a következők:

  • Neked muszáj frissítés az okostelefonon található Instagram alkalmazás legújabb verziójára. A probléma az, hogy a fénykép elrejtésének funkciója éppen megjelent az Instagram legújabb verziójában.
Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az Instagram-ot, majd menjen a fülreProfil Ön.
  • Válassza ki az elrejteni kívánt fényképeket, majd érintse meg a menüt választási lehetőség (három fekete pont) és válassza ki Archívum.
  • Voálá, automatikusan eltűnnek az archivált fotók vagy videók takarmány az Instagram-profilod.
  • Visszaadásához nyomja meg a gombot Archívum. Ezután válassza ki a fényképet, nyomja meg az Opciók gombot, majd válassza a lehetőséget Megjelenítés a profilon.

Mennyire könnyű elrejteni a fotókat az Instagram-on? Így nem kell törölnie a tapadós és felesleges fotókat, amelyek sokban vannak mint az Instagramon. Végül is, ha bármikor újra meg kell jelenítenie.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found