7 androidos alkalmazás a legújabb internet-kapcsolat felgyorsításához

Minél előbb, annál jobban járunk el a kibertérben.

Ebben a pillanatban az internetre minden szempontból szükség van. Arra is utal internet sebessége hogy használjuk. Minél előbb, annál jobban járunk el a kibertérben.

Az internet sebességének megvitatása gyakran veszekedés a lakosság körében Indonézia. Mivel Indonéziában az átlagos internetsebesség viszonylag lassú. Ezért ezúttal az ApkVenue megosztja 7 Android-alkalmazás felgyorsítja az internetkapcsolatot. A következő az áttekintés.

  • Az internet sebessége Amerikában és Indonéziában eltérő? Ez az OK
  • INGYENES! Ez hogyan növelheti az internet sebességét akár 500 Mbps-ig
  • 100% TÖKÉLETES! Így növelheti az internet sebességét a modulján

7 Android-alkalmazás felgyorsítja az internetkapcsolatot

1. Internet Booster & Optimizer

Ez az alkalmazás célja a felhasználók internetes böngészési élményének javítása. Ez az alkalmazás megteszi parancsok és optimalizációk sora amely a böngészési tevékenységet prioritássá teszi az Android rendszeren, és biztosítja, hogy az eredmények gyorsabbá tegyék az internetkapcsolatot és az eszközforrásokat a zökkenőmentes böngészés érdekében.

Néhány szolgáltatás magában foglalja a másodlagos folyamatok szüneteltetését, a RAM-memória tisztítását, a gyorsítótár-memória tisztítását és a minőség javítását ping.

Alkalmazások segédprogramjai BoostingTools LETÖLTÉS

2. Internet gyorsabb 2X

Még mindig ragaszkodott az internet sebességéhez lassú igazán? Próbálja ki az alkalmazást Internet gyorsabb 2X. Ez az alkalmazás használja egyedi szkript hogy növelje az internet sebességét az okostelefonon.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás javítja a jel vételét is. Ez az alkalmazás olyan telefonokon is használható, amelyek még nincsenek bekapcsolva gyökér, de a maximális eredmény elérése érdekében ajánlott olyan mobiltelefont használni, amelyben már van ilyen hozzáférési jogok gyökér.

Marvin Apps Software Töltse le az alkalmazásokat

3. Ingyenes Internet Speed ​​Booster

Ingyenes internet sebességfokozó egy nagyon jó alkalmazás az internetkapcsolatok felgyorsítására az Android rendszeren. Ha lassú az internet sebessége mobil vagy WiFi hálózaton keresztül, akkor ez az alkalmazás tökéletesen használható.

Ezzel az alkalmazással az internet sebessége 40%-80% a használt eszköztől függően. Egyéb funkciók is lehetnek tiszta DNS gyorsítótár és növelje a késést.

Alkalmazás-segédprogramok Mandy Apps LETÖLTÉS

4. Internet sebességfokozó 3G / 4G

Olyan területen ragadt, amely csak jelet kap Él? Használat Internet sebességfokozó 3G / 4G, egy alkalmazás, amely egyenértékű nagy sebességgel növeli az internetet 3G vagy 4G.

Körül 30%-40% gyorsabb internetes élményt kap. Egyéb funkciókat fejlesztettek sebesség folyam és gyorsan szörfözhet a weboldalakon. Ez stabilizálhatja a kapott jelet is.

Töltse le a Krrish Utilities Apps alkalmazást

5. Internet sebességfokozó

Ez kifejezetten azok számára szól, akik nagyon lassú WiFi sebességgel ragadtak. Alkalmazás Internet sebességfokozó segíthet a probléma megoldásában.

Funkciója meglehetősen egyszerű, megszabadul a háttérben futó összes alkalmazástól és megakadályozza a folyamatot mások használják a kapcsolatot, amíg mi vagyunk böngészés. Ennek eredményeként felgyorsíthatja az internetkapcsolatot.

Miikapps Apps Utilities LETÖLTÉS

6. Gyorsítsa fel

Mert ez egy híd, ahogyan tudunk kombájn második internet sebessége mobil és WiFi kapcsolat.

Gyorsítsa minőségi rendezéssel szabályozza a kapcsolat használatát. Ha a WiFi minősége gyenge, akkor a Speedify azonnal átváltja a kapcsolatot mobilra, és mindig képes maradni online.

Apps Networking Connectify Inc. LETÖLTÉS

7. Hálózati sebességfokozó

Az utolsó az alkalmazás Hálózati sebességfokozó. Ez az alkalmazás felgyorsítja az internetkapcsolatot 25% nak nek 50%.

Egyszerűen, ez az alkalmazás beolvassa az internetet használó összes háttéralkalmazást, majd letiltja mindegyiket.

TNSoft Töltse le az alkalmazások segédprogramjait

Ez az 7 Android-alkalmazás felgyorsítja az internetkapcsolatot. Remélhetőleg ez hasznos, és ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found