a szafarin kívül itt van az 5 legjobb böngésző az iphone-hoz

Alternatív Safari böngészőt keres? Íme az ajánlott 5 böngésző a legjobb iPhone-hoz, amelyet kipróbálhat.

Szafari, böngésző elérhető Apple alapértelmezett Mac és iOS eszközökön. Állítólag könnyedén működik, de nem minden iOS-felhasználó, különösen az iPhone elégedett ezzel a böngészővel. A Safari kissé bonyolult felhasználói felülettel rendelkezik, és a funkciók korlátozottan állnak rendelkezésre.

A Safari mellett sok alternatív böngészőt telepíthet az iPhone készülékére. Mint Az 5 legjobb böngésző az iPhone-hoz amelyet az ApkVenue megoszt, és telepítheti az App Store-on keresztül. Tehát milyen alternatív böngészők vannak a Safari mellett, amelyeket használhat?

  • Íme 5 ok, amiért az iPhone 5C 2017-ben még használható
  • Soha ne jailbreakelj egy iPhone-t! Itt van 5 veszély az iPhone Jailbreak mögött

Itt van az iPhone 5 legjobb böngésző-alternatívája

Google Chrome

Az első iPhone böngésző alternatívája az volt Króm. Ez a Google által készített webböngésző rendelkezik felület egyszerű, hogy jobban összpontosítson szörfözés közben, és jobb keresési funkciókkal rendelkezik, mint a Safari. A legfontosabb, hogy a Chrome-ot is könnyű elkészíteni szinkronizálás könyvjelzők a régi böngészőből vagy Android okostelefonról.

Mozilla Firefox és Firefox Focus

Hosszú ideje itt vagyok, Mozilla Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek nem kevésbé teljesek, az egyik az összes modul jelszavainak, előzményeinek és könyvjelzőinek szinkronizálása a Mozilla-fiók bejelentkezésével. Az iOS verzióban a Mozilla készen áll az összes adat biztonságára is, mert integrálva van a TouchID-be. N

nem csak, hogy a Mozillának is vannak szolgáltatásai Firefox Focus, privát böngésző hirdetésblokkoló képességekkel, és megszünteti az összes hozzáférhető digitális nyomot.

Opera Mini

Egy másik alternatíva az Opera Mini. Ez a böngésző megnevezett tömörítési módot kínál Opera Turbo ami gazdaságosabbá és hasznosabbá teszi az internetkvóta használatát, ha lassú internetes hálózatokon böngészik. Az Opera-fiókkal való szinkronizálási funkcióval a böngészőt sötét üzemmód, QR-szkenner és blokkoló hirdetések is kísérik.

Delfin

Egyéb opciók; Delfin, hűvös felhasználói felületet kínál témákkal, amelyeket megváltoztathat, és olyan gesztusokkal rendelkezik, amelyek más élményt nyújtanak a böngészés közben. A Dolphin böngésző számos beépített funkcióval rendelkezik, mint pl éjszakai mód, QR szkenner és a TouchID-hoz integrálva a fokozott biztonság érdekében.

Puffin webböngésző

Az utolsó alternatíva az Lundák, egy felhőalapú webböngésző, amely betöltési sebességet kínál, és felhőalapú szerverekről tölthető le, fájlonként legfeljebb 1 GB kapacitással. Ez az iPhone böngésző azok számára is ideális, akik rajonganak érte filmek streamingje a funkcióknak köszönhetően Színházi mód és megtakaríthat a kvóta használatán, mert képes ötször tömöríteni az adatokat.

Ezek a böngésző ajánlásai a legjobb iPhone-okról, amelyeket a Safari alternatívájaként tehet meg. Ha kipróbálta, ne felejtse el megosztani a megjegyzés oszlopban, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found