az éjszakai piac, a megfelelő megoldás olyan alkalmazások megtalálására, amelyek nincsenek a Play Áruházban

A JalanTikus ajánlásokat akar adni olyan alkalmazások letöltésére, amelyeket nem feltétlenül talál meg a Google Play Áruházban. Letöltheti a Pasar Malam alkalmazást, amely egy speciális hely az alkalmazások letöltésére, amelyek nem találhatók meg a Play Áruházban.

Gondjai vannak egy alkalmazás megszerzésével, mert az nem érhető el a Play Áruházban? Természetesen már tudja, hogyan kell telepíteni az APK-t közvetlenül az Android rendszerére. Ezt a módszert az Android-felhasználók gyakran használják olyan alkalmazások telepítéséhez, amelyeket a Play Áruházon kívülről töltenek le közvetlenül az Androidjukra.

A felhasználóknak azonban mindenekelőtt szükségük van egy helyre egy megbízható APK letöltéséhez. Ezúttal JalanTikus ajánlásokat szeretne adni olyan alkalmazások letöltésére, amelyeket nem feltétlenül talál meg a Google Play Áruházban. Letöltheti az alkalmazást Éjszakai piac, egy speciális hely az alkalmazások letöltésére, amelyek nem találhatók meg a Play Áruházban.

  • Ez az 5 fizetett alkalmazás INGYEN! Akar?
  • 10 legjobb ingyenes Android-alkalmazás 2016. április
  • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni

Éjszakai piac, a megfelelő megoldás a Play Áruházban nem szereplő alkalmazások megkeresésére

A Pasar Malam számos alkalmazást kínál, különösen olyan alkalmazásokat, amelyek nem találhatók meg a Google Play Áruházban, mint pl Xmodgames például. Még fizetős alkalmazásokat vagy játékokat is ingyen letölthet. Kíváncsi az Éjszakai piac használatának előnyeire?

1. Töltse le és telepítse a kívánt alkalmazást

Keresse meg az összes olyan alkalmazást, amely nem érhető el a Play Áruházban, mert az Éjszakai Piac nemcsak népszerű alkalmazásokat, hanem olyan alkalmazásokat is kínál, amelyek okokból nincsenek a Play Áruházban gyökér vagy alkalmazásbolt mások, akiknek problémái vannak a Google Play Áruház szabályaival, például az Xmodgames.

2. Nem nehéz megtalálni a weboldalon keresztül

Az Éjszakai piacon már nem kell a Google segítségével ellenőriznie azokat a webhelyeket, amelyek biztosítják a keresett alkalmazásokat vagy játékokat. Csak használja az Éjszakai piacot, és megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és játékokat.

3. Fizetett alkalmazások ingyenes beszerzése

Ez mindenképpen tetszik, igaz? Aki nem szereti az ingyenességeket. Az Éjszakai piacon számos fizetett alkalmazást találhat, amelyeket ingyenesen letölthet. Csak töltse le és telepítse a szokásos módon, és azonnal megszerezheti a kívánt fizetett alkalmazást.

4. Telepítse a legújabb verziót gyorsabban

Ahhoz képest meg kell küzdenie, hogy megtalálja frissítés az alkalmazásból, amelyet letöltött, és nem a Play Áruházból, természetesen könnyebb használni az Éjszakai piacot frissítés a te alkalmazásod. És nem kell Belépés bármilyen fiókot a kívánt alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.

5. Visszagörgetett verzió

Az Ön által használt alkalmazás új verziója energiatakarékosabbnak bizonyul, vagy nem is használható az Android rendszerén? Könnyű, csak használja a funkciókat Visszagörgetés és térjen vissza a régi verzió használatára. Könnyű, igaz?

Azok számára, akik szeretnének frissítés vagy megkapja a legújabb alkalmazást Iratkozz fel Éjszakai piac. Töltse le és telepítse az Éjszakai piacot a JalanTikus.com webhelyre.

Sötét piaci termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found