képek nyomtatása közvetlenül androidon keresztül usb otg [gyökér nélkül]

A képek nyomtatása már nem közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatott számítógépről vagy laptop eszközről történik. Közvetlenül kinyomtathatjuk a dokumentumokat egy Android készülékről, amely a nyomtatóhoz csatlakozik, függetlenül attól, hogy OTG kábellel csatlakozik-e.

A képek nyomtatása már nem közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatott számítógépről vagy laptop eszközről történik. Közvetlenül kinyomtathatjuk a dokumentumokat egy nyomtatóhoz csatlakoztatott Android-eszközről, függetlenül attól, hogy OTG kábellel és nyomtató adatkábellel, WiFi-n keresztül, a Google Cloud Print-en keresztül vagy a Printer Share alkalmazáson keresztül van-e csatlakoztatva. Ebben a cikkben egyszerű módon nyomtathat képeket közvetlenül Android-eszközről anélkül, hogy dokumentumokat kellene PC-re helyeznie, a következőképpen:

  • A 3D nyomtatók most üvegnyomtatásra használhatók
  • Memories Bucket, egyedi fényképnyomtató a KFC Chicken Bucket-től
  • Az acélhidak és a szuper autók után most a kábítószereket is gyártják a 3D nyomtatók

Képek nyomtatása Androidon keresztül USB OTG-n keresztül, gyökér nélkül

  1. Kapcsolja be a nyomtatót, majd csatlakoztassa az USB OTG és az USB nyomtató kábelt az Androidhoz.
  2. Nyissa meg a Play Áruházat, majd írja be a StarPrint szót a keresésbe. Mint ez:
  3. Vagy könnyebben tudsz StarPrint letöltése a JalanTikus-ra telepítse az okostelefonra. Alkalmazások termelékenysége ISB Vietnam Co., Ltd. LETÖLTÉS
  4. Ezután válassza ki, hogy mit szeretne nyomtatni (például, ha képet szeretne kinyomtatni, válassza ki Kép).
  5. Válassza ki a nyomtatni kívánt képet.
  6. Ha a kijelző így néz ki, válassza a lehetőséget Nyomtatás.
  7. Ezt követően válassza ki a nyomtatót. Ha a nyomtató neve nem jelenik meg, akkor keresse meg bővítményeka Play Áruházban. Keressen egy nyomtatómárkát egy utolsó kiegészítéssel, mégpedig bővítmények. Példa: HP beépülő modul. Ha az értesítés így néz ki, válassza a lehetőséget rendben.
  8. Ezután állítsa be a papír méretét és azt, hogy hány lapot szeretne kinyomtatni. válassza Nyomtatás.

Így már nem kell bajlódnia azzal, hogy előveszi a laptopot, vagy bekapcsolja a számítógépet dokumentumok / képek nyomtatásához. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found