7 legjobb pihentető stresszoldó játék androidon és iOS-en

Így produktívabb leszel, mint korábban. És itt van egy lista a legjobb pihentető stresszoldó játékokról Androidon és iOS-en!

Azok számára, akik az utóbbi időben depressziósnak érzik az életét? Valójában néha olyan érzést kelt a fejében, mintha eltörne. Itt az ApkVenue bemutat 10 pihentető játékot, ill lazítson legjobb az Android és az iOS (iPhone) számára, hogy megszabaduljon a stressztől.

Ne hagyd figyelmen kívül, feszültség bárkit megközelíthet. Láthatatlanul a stressz megtámadhatja a szívedet, a májadat, és lassan felemésztheti a testedet.

Ezért szánjon rá időt 15-30 perc játszani a neked tetsző játékot. Ha ezt a pihentető stresszoldó játékot játszik, frissebbé válik az elméje, és kreatív oldala javulni fog. Így produktívabb leszel, mint korábban. És itt van egy lista a legjobb pihentető stresszoldó játékokról Androidon és iOS-en!

  • 5 idegesítő dolog a mobiljátékokban, de valójában hasznos
  • Felmérések: Mik a kedvenc játékai? Mondd Jakának, hogy igen!

A legjobb stresszoldó alkalmi játék Androidon és iOS-en

De légy óvatos, ne játsszon túl nehéz játékokat, mert ez még jobban megterhelheti. Játszhat a legjobb pihentető játékokkal Androidon és iOS-en, így elkerülheti a stresszes nyelvet.

1. Monument Valley

A Monument Valley egy szokatlan játék, túl szép ahhoz, hogy szavakkal megfogalmazzuk. Ez a kirakós kalandjáték Ida, egy hercegnő kalandjait meséli el identitása után.

A Monument Valley nem olyan játék, amely a történet elemeit hangsúlyozza, de a grafika szépsége és a rejtvények típusai a legerősebb elemek ebben a játékban. Nagyon jó a fáradt gondolatok megszabadításához.

Töltse le a Monument Valley-t a Play Áruházból és az App Store-ból.

2. Kis pokolgép

A Kis pokol nem egy olyan játék, amelyet általában játszani szokott, ez a játék egészen egyedi. Felkérik, hogy égessen különféle tárgyakat, például robotokat, elemeket, fényképeket és még sok mást. Ja, igen, talán meg is égetheti a stresszt. :)

Itt leszel kitöltve azzal a kérdéssel, hogy mit csinálsz valójában. A kérdés megválaszolásához vannak olyan esetek, amikor kombinációkat kell végrehajtania, több objektumot egyszerre égetve.

Töltse le a Little Inferno-t a Play Áruházból és az App Store-ból.

3. Metszés

A Prune egy kísérleti játék, amelynek témája egy fa növekedése, amely közelebb fejlődik a naphoz. Itt kérik, hogy segítsen egy fa növekedésében, mielőtt a fényért és végül virágzó virágokért nyúlna.

Minimális, mégis lenyűgöző sziluett grafikával és hanggal. A nyugodt zenei teljesítmény miatt a Prune derűs árnyalatokat hoz, hogy frissebbé tehesse az elmédet.

Töltse le a Prune alkalmazást Android és iOS rendszerekre.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Lyne

Egy gyönyörű, mégis egyszerű kezelőfelülettel a Lyne felfrissíti az agyadat. Itt azonos képeket kell összekapcsolnia. Egyszerűen hangzik, igaz? Azonban a szint növekedésével nehéz lesz.

Nem csak a látvány, a varázslat is az audio oldalon található, így az összpontosít. Tehát enyhítse a stresszt.

Töltse le a Lyne-t Androidra és iPhone-ra.

5. Thomas egyedül volt

A Thomas Was Alone vitathatatlanul az egyik olyan kirakós játék, amely elgondolkodtat, de nem zavarja a frusztrálásig. Ez a játék csodálatos filmzenével és narrátorral rendelkezik, így kényelmes hangok kíséretében felfrissítheti agyát.

Maga a történet valójában meglehetősen szabványos, de ami különlegessé teszi ezt a játékot, a benne szereplő karakterek. Számos programot áthelyez, különféle dobozok formájában, különböző színekben. Érdekes módon minden doboznak megvan a maga neve, jellemzői és különleges képességei.

Töltse le Thomas egyedül volt a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból.

6. Goo világa

A World of Goo a PC-játék és az azonos nevű NIntendo Wii portja, ez a játék sok dicséretet és elismerést kapott.

Ez a mobil verzió minden móka, ha különféle épületeket hoznak létre iszapból, és minden szinten teljesítik a kihívásokat. Minden szintnek egyedi témája és zenéje van, amelyek szórakoztatják Önt.

Töltse le a World of Goo-t a Play Áruházból és az App Store-ból.

7. Neko Atsume: Kitty gyűjtő

Neko Atsume: Kitty Collector, összegyűjtheti azokat a macskákat, akik megállnak és játszanak a játékban. Nagyon szórakoztatónak tűnik, amikor különféle macskákat látnak viccesen játszani különböző tárgyakkal.

A macskák látványa és animációja is nagyon aranyos, így enyhíthetik a stresszt. A Neko Atsume macskáira nincs szükség különösebb figyelemre, így más dolgokat is megtehet, anélkül, hogy aggódna a kedvtelésből tartott macskája miatt az éhes játékban.

Töltse le a Neko Atsume: Kitty Collector alkalmazást a Play Áruházból és az App Store-ból.

Ezek a legjobb stresszoldó relaxáló játékok, amelyek Androidon és iOS-en játszhatók. A játéklisták nagy része fizetett, de megéri, amit később kap. Végül is az árkategória még mindig viszonylag olcsó, és ez azt jelenti, hogy Ön is támogatja a fejlesztőket.

Amellett, hogy képes enyhíteni a stresszt és a sok gondolatot, különféle tanulmányok azt mutatják, hogy a játékot játszó emberek magabiztosabbá válhatnak a való életben. Ossza meg véleményét!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found