10 készség, amelyet el kell sajátítani, ha dolgozni szeretne a Google-on

Ha azt reméli, hogy valamikor a Google-nál szeretne dolgozni, akkor meg kell tanulnia azokat a készségeket, amelyeket JalanTikus az alábbiakban tárgyal.

Indonéziában, Főiskolai diploma gyakran úgy gondolják abszolút feltétel mint a siker tőkéje. Mintha tudományos fokozat nélkül lenne, szorosan le van zárva az a lehetőség, hogy egy ismert cégnél dolgozzunk és ígéretes karriert kezdjek. Mindez nem teljesen igaz igazán, még a Google is, amely a világ egyik legnagyobb informatikai vállalata, és jó irodája van Jakartában nem annyira foglalkozik az alapképzéssel.

Ha azt reméli, hogy valamikor a Google-nál szeretne dolgozni, akkor meg kell tanulnia azokat a készségeket, amelyeket JalanTikus az alábbiakban tárgyal. Nincs szükség mindenre, jó néhány, de mélyen elsajátítja. A Google évente 2,5 millió jelentkezőből csak 4000 embert alkalmaz. A Google nyilvánvalóan nem csak személyzetet fogad el, hanem biztos is készség aki megbízható, magas kreativitású és átlag feletti képességekkel rendelkezik. A Google HR-csapata közzétette azon készségek listáját, amelyeket szívesen látnának valakiben mérnök vagy mérnök, tanuljunk.

  • 5 Google-termék a történelem legrondább nevével
  • 25 Az Android Google Play Áruház hibáinak okai és megoldásai

10 készség, amelyet el kell sajátítania, ha a Google-nál szeretne dolgozni

1. Programozás

Minden Google-alkalmazottnak képesnek kell lennie arra programkód írása. Legalább egy programozási nyelv orientált tárgy mint például a C ++, a Java és a Python. Tanulhat CodePolitan, MIT OpenCourceWareés a tanulási program webhelyei online Egyéb.

2. Algoritmus és adatstruktúra

Még mindig kapcsolatban programozás, az algoritmusok és az adatstruktúrák megértése fontos a Google számára. Ismerje meg az alapokat adatok típusa mint verem, sorok, vagy táskák és megérteni rendezési algoritmus mint quicksort, egyesítés rendezés, vagy heapsort.

3. Hozzon létre egy fordítót

Fordítóprogram maga egy olyan program, amelyet a programozás eszközeként használnak. A folyamatot végrehajtó szoftver kódértelmező (amelyet a programozók hoznak létre) gépi nyelvre. A Google megérti, hogy az ember számára érthetően írt programokat szisztematikusan lefordítják vagy nyelvre értelmezik összeszerelés alacsony szint, amelyet a gép végül megértett. Azáltal, hogy megérti, hogyan kell elkészíteni fordítóprogram minden bizonnyal hozzáadott érték a Google szemében.

4. Párhuzamos programozás

Mit Párhuzamos programozás? A Párhuzamos programozás olyan technika, amely egyszerre számol több független számítógép egyidejű felhasználásával. Ezt a készséget nagyon kedveli a Google. A párhuzamos programozás fő célja a számítási teljesítmény javítása. Minél több dolgot lehet egyszerre (egyszerre) elvégezni, annál több munkát lehet elvégezni.

5. Tanuljon meg más programozási nyelveket

A Google-nek minden bizonnyal tetszeni fog, ha elsajátítja több programozási nyelv. A programozási nyelvek száma ma óriási. A ma létező sok programozási nyelv közül természetesen a Google nem használja az összes létező programozási nyelvet. De talán bizonyos célokra nagyon hasznos lesz. Tehát nem árt, ha legalább tanulsz 10 népszerű programozási nyelv Indonéziában, például javascript, PHP, visual basic és mások.

6. Tesztelő program

Csinálni tesztelés vagy az elkészített programok tesztelése, ugyanolyan fontos, mint maga a program létrehozása. A Google azt akarja mérnök ők hibákat képes észlelni, végezzen tesztet hibakeresés és keressük a kiskapukat szoftver készítették, és meg tudták javítani.

7. Matematika

Duh! Az a lecke, amelyet utálhatunk az iskolában, valójában azon képességek egyike, amelyet a leendő Google-alkalmazottnak el kell sajátítania. A Google azt akarja, hogy alkalmazottai megértsék az absztrakt matematikát logika és matek diszkrét. Van értelme, ne feledje kiszámít ha értelmezzük, az számolást jelent, számítógép számológépet jelent. Nyilvánvaló, hogy a számítógépek szorosan kapcsolódnak a matematikához.

8. Mesterséges intelligencia / AI (mesterséges intelligencia)

A Google nagyon szereti a termékek alapú gyártását AI vagy mesterséges intelligencia. A Google irodájában rengeteg robotot fejlesztenek ki, nekik is sokuk van motor amely automatikusan működhet. Ezért meg kell tanulnia a mesterséges intelligenciát is (Mesterséges intelligencia) és a részleteket.

9. Titkosítás

Titkosítás / a kriptográfia olyan tudomány, amely tanulmányozza a rendben tartást adatok vagy üzenetek biztonságban maradnak, amikor elküldik őket, a feladótól a fogadóig harmadik felek beavatkozása nélkül. Erre egyértelműen szükség van a Google-nél való munkavégzéshez, mert a Google nagyon szereti a világ biztonságát kibernetikus. Tekintettel arra, hogy a Google sok online termékek és természetesen azt akarják, hogy mindenki biztonságban legyen. A rejtjelezés megértésével természetesen Ön potenciális jelölt a Google számára.

10. Operációs rendszer

Az operációs rendszer az szoftver a számítógépen, amely szabályozza a számítógép hardverét használó különféle programok futtatását, és szabályozza, hogy a felhasználó hogyan irányítsa a számítógépet. A Google legtöbb munkahelye számítógéppel vezérelt, ezért a Google készségei és ismeretei az operációs rendszerről elengedhetetlenek.

Természetesen a legjobb munka keresése mindenki vágya. A tisztességes munka nagy fizetéssel mindannyiunk álma. Remélhetőleg a fenti lista elősegítheti a Google-nál történő későbbi jelentkezést. Tanulj jobban, mit gondolsz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found