Pszt ... ez az Instagram titkos funkciója, amelyet tudnia kell!

Rendelkeznie kell Instagram-fiókkal, igaz, banda? Tudja, milyen titkos funkciók vannak az Instagram-on? Az ApkVenue mindent kirak ide!

A világ egyik legnépszerűbb közösségi médiájaként Instagram minden bizonnyal érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elrontják a felhasználókat. Legyen szó fotók szépítéséről vagy hozzáadásáról követői.

Tudja azonban, hogy az Instagram rendelkezik olyan rejtett funkciókkal, amelyeket nem sokan ismernek? Kiderült, hogy sokan vagytok bandák!

Nos, az ApkVenue mindent szétszed Az Instagram titkos funkciói említette Jaka erről szóló írásában.

Az Instagram titkos jellemzői

Azokat a funkciókat, amelyeket az ApkVenue eláraszt Önnek, mások ritkán ismerik. Szóval jó lesz, ha megpróbálja az Instagram-fiókján.

Kész? Vessünk egy pillantást a funkciók listájára!

1. Értesítéseket kaphat a kedvenc emberektől

Nem akarja kihagyni az Atta Halilintar legújabb bejegyzéseit? Van egy módja a bandának. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy rákattint a követni kívánt fiókfiók három pontjára, majd kiválasztja Kapcsolja be az Értesítés utáni lehetőséget.

Vagy megadhatja a fiók profilját, majd kattintson a három pontra / három sorra a jobb felső sarokban. válassza Értesítések kezelése majd válassza ki, melyikről szeretne értesítéseket kapni.

2. Betűtípus Különleges profilok és Felirat

Azoknak, akik unatkoznak betűtípusok Csakúgy, mint az Instagram esetében, miért nem próbálja meg megváltoztatni betűtípusok-övé? Miért van sok olyan alkalmazás és webhely, amely lehetővé teszi az Instagram betűtípusának megváltoztatását.

A profilon kívül használhatja is betűtípusok a hírcsatornában vagy a történetben. Hogyan kell csinálni? Jaka ezt teljes egészében elmagyarázta!

Szeretne inspirációt találni felirat angolul? Csak keressen itt!

3. Üldözés Ismeretlen Instagram-fiók

Akik hobbik vagytok üldözés doi, ez az egy trükk tökéletes az Ön számára! A trükk, csak a Google bandát kell használnia.

Tegyük fel, hogy meg akarjuk találni az Atta Halilintar Instagram-fiókját, csak be kell írnunk Instagram Atta Halilintar. Általában azonnal megjelenik a legnépszerűbb keresési eredmények között.

Ezzel beléphet az Instagramba bejelentkezés nélkül, akár a keresési funkció használatával is!

További titkos funkciók. . .

4. Az általunk adott poszt megtekintése Mint

Szeretné megtekinteni az általad adott bejegyzések listáját mint? Bandázhatsz, az Instagramnak van egy funkciója ehhez. A trükk, csak ki kell nyitnia Beállítások >Számla >Tetszettek hozzászólások.

5. Ütemezze az Instagram bejegyzéseket

Azoknak, akik rendszeresen posztolnak takarmány Instagram, talán szüksége van egy alkalmazásra az Instagram-bejegyzéseid ütemezéséhez.

Számos alkalmazás használható, például Puffer és Planoly. A feltétel az, hogy az Instagram-fiókját át kell állítani üzleti profil

6. Hozzon létre Gyűjtemény mentett bejegyzésekhez

Az Instagram egy funkciót biztosít a kedvenc fotóink mentéséhez. De ha túl sok van, összezavarodunk.

Szerencsére az Instagram már rendelkezik egy funkcióval Gyűjtemény amely lehetővé teszi mappák létrehozását a tárolt fényképek típusainak elkülönítésére.

Ehhez kattintson a profil jobb felső sarkában található három pontra (vagy három vonalra), majd válassza a lehetőséget Mentett. Csinálni Gyűjtemény új, kattintson a jelre + a jobb felső sarokban található.

7. A történet kiemelései

Sztori az Instagram olyan funkciója, amely 24 órán belül eltűnik. Akkor mi van, ha nem akarjuk sztori hiányzik?

A trükk az elkészítés Fénypontok banda! csak meg kell nyitnia a profilját, majd kattintson a gombra Fénypontok a profilod alatt található.

8. Észrevétlen üldözés

Amikor üldözés véletlenül megnyomott egy gombot mint? Kínos lesz, ha elkapnak. Nyugi banda, van egy trükk!

Először görgessen le személyének utolsó bejegyzéséhez üldözés. Ha igen, aktiválja a módot Repülőgép üzemmód a mobiltelefonján.

Így szabad vagy üldözés biztonságosan, anélkül, hogy aggódnia kellene, mert ha összenyomják mint a banda meg sem menti.

9. Spam-megjegyzések elrejtése

Sok testkarcsúsító fiók kommentálja a bejegyzéseit? Ha igen, jobb, ha funkciókat használ Szűrés megjegyzéseket.

Hogyan lehet aktiválni, kinyitni Opciók >Számla >Adatvédelem és biztonság >Hozzászólások.

Nos, ott csak olyan szavakat kell beírni, amelyek kevésbé tetszenek a bandának, például a test fogyókúrája vagy az állatok neve, amelyet gyakran káromkodásként használnak.

10. Szüntesse meg Történelem Keresés

Tehát, ha úgy tűnik, hogy erre az egy szolgáltatásra igény van, akkor te is közéjük tartozol? Nem törölhetjük közvetlenül a keresési nyomokat. Akkor hogy csinálod?

Nyisd ki Opciók >Számla >Adatvédelem és biztonság >Keresési előzmények törlése. Később megjelenik Felugrik amely megkérdezi, hogy biztos benne, hogy törölni szeretné az Instagram keresési előzményeit.

Szeretne más módot tudni? Csak olvassa el Jaka cikkét erről!

11. A szűrési sorrend beállítása

Csak tetszik az Instagram által biztosított szűrők egy része? Miért nem rendezi azokat a legjobban használtak szerint?

A módszer is nagyon egyszerű, banda. Először töltsd fel a közzétenni kívánt fotót. A szűrő kiválasztása menüben válassza a lehetőséget Kezelés. A szűrők rendezéséhez csak meg kell tartania a szűrőt, és úgy mozgathatja, ahogy szeretné.

12. Keresse meg a bejegyzést hely szerint

Fényképeket kereshet egy adott hely alapján. Például fotókat szeretne látni a Monasban, csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a lapot Fedezd fel, majd válassza a lehetőséget Elhelyezkedés ami a jobb oldalon van.

Ezenkívül a körülötted lévő népszerű helyekre is rákereshet.

13. A hírcsatorna posztjává váló történetek_

El akarod mondani takarmány a legújabb a követői? Csak tájékoztassa a bandát a Story-n keresztül! A trükk, csak nyomja meg a logót Közvetlen a hozzászólásodon.

válassza Add ezt a bejegyzést a történethez. Ezt követően szerkesztheti, hogy vonzóbbá tegye.

14. Mások történeteinek hozzáadása a történeteinkhez

A módszer megegyezik az előző számmal. A különbség az, hogy ezúttal amit a Történetedbe teszel fel, az a barátod Története.

15. Mások bejegyzéseinek elrejtése

Az utolsó szolgáltatás, amelyet az ApkVenue elárul, az, hogyan lehet elrejteni mások bejegyzéseit undol az a személy.

Az Instagram rendelkezik egy funkcióval Néma elrejteni mások bejegyzéseit, hogy azok ne jelenjenek meg honlapunkon vagy történetünkben.

Ez a 15. banda Az Instagram titkos funkciói tényleg tudnia kell! Vannak még titkos tulajdonságai, amelyeket az ApkVenue nem említett? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found