a bejövő hívások blokkolásának legegyszerűbb módja

A WA-hívások blokkolását többféle módszerrel is megtehetjük. Itt megtudhatja, hogyan lehet inaktiválni a WA-hívásokat alkalmazás és alkalmazás segítségével!

Hogyan lehet blokkolni a WA (WhatsApp) hívásokat az egyik leghatékonyabb megoldás a nem kívánt emberek bejövő hívásainak elkerülésére.

Különösen, ha a kapcsolattartó olyan személy, aki nincs túl közel, és Ön csak chaten keresztül szeretne kommunikálni. A kapcsolatok közvetlen blokkolása helyett választhatja ezt az opciót.

Sajnos még mindig sok olyan csevegőalkalmazás-felhasználó van, aki nem tudja, hogyan kell ezt megtenni. Te is közéjük tartozol?

Ha igen, akkor az alábbiakban érdemes jobban megnéznie az ApkVenue vitáját a WA-hívások teljes blokkolásáról.

Hogyan lehet blokkolni a bejövő hívásokat a WhatsApp alkalmazásban

WhatsApp valóban az egyik olyan csevegőalkalmazás, amely teljes funkciókat kínál. Nem csak szöveges és hangulatjel-alapú csevegéseknél, most egyszerre négyen is kezdeményezhet hang- vagy videohívásokat.

Ennek ellenére, hogyan lehet blokkolni a WA hívásokat bizonyos körülmények között sokan nem tudják milyen lépéseket kell tennie.

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan lehet blokkolni vagy inaktiválni a bejövő hívásokat a WhatsApp kapcsolattartóitól, ezúttal az ApkVenue példákkal és képekkel tárgyalja a teljes módszert.

Hogyan blokkolhatjuk az összes névjegy WhatsApp-hívását

Az ApkVenue által megosztott WA-hívások blokkolásának első módja az, hogy blokkolja a WhatsApp hívásokat az összes névjegy közül az ami neked van.

Annak ellenére, hogy blokkolja a telefonhívásokat, továbbra is szabadon hozzáférhet az internethez és a WhatsApp egyéb funkcióihoz, különösen a funkciókhoz csevegés.

Kíváncsi vagy, hogyan? Hosszú időn belül íme a következő lépések, amelyeket be kell tartania a WA-hívások blokkolásához Android-telefonján.

1. lépés - Töltse le a GBWhatsApp alkalmazást

  • Először kell egy alkalmazás GBWhatsApp amelyet az alábbi linken tölthet le.
GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Győződjön meg róla, hogy vanbiztonsági mentés és távolítsa el a szokásos WhatsApp alkalmazást, és hajtsa végre a lépéseket visszaállítás a GBWhatsApp oldalon, amelyet itt olvashat: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WhatsApp csevegésekről és az egyszerű helyreállításról.

2. lépés - Adja meg a GB beállításait

Ha minden lépés megtörtént, maradjon Koppintson a a három pontot a jobb felső sarokban, majd válassza ki a menüt GB Beállítások.

3. lépés - Válassza az „Egyéb MODS” lehetőséget

  • Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a lehetőséget Egyéb MODS és itt csak a beállításokat választja Tiltsa le a hanghívásokat az összes WhatsApp-kapcsolattartó deaktiválásához srácok.

Ennek a funkciónak a használatával automatikusan letiltja az összes WhatsApp-hívást, amely bejön az Android-telefonjára.

Ez a WhatsApp-hívások blokkolásának módja alkalmas arra, hogy használja, ha valóban egyedül akar lenni, vagy munkára vagy tanulásra szeretne koncentrálni, így mentes a felesleges zavaró tényezőktől.

Hogyan blokkolhatjuk a WhatsApp specifikus kapcsolattartókat

A GBWhatsApp lehetővé teszi, hogy blokkolja a WA-hívásokat az összes elérhető kapcsolattartóról csak bizonyos partnerek hívásainak blokkolása.

Akkor használhatja ezt a funkciót, ha el akarja kerülni a birtokos exeket és más idegesítő embereket.

A használata nagyon egyszerű, banda. Íme néhány lépés, amelyet számos módon követhet, hogy blokkolja a WA-hívásokat bizonyos névjegyektől.

1. lépés - Nyissa meg azt a csevegést, amelyből blokkolni szeretné a hívásokat

  • Lépjen a WhatsApp kapcsolattartó csevegési oldalára, amelyről blokkolni kívánja a hívásokat. Itt marad Koppintson a a névjegy profilfotóján a menü eléréséhez.

2. lépés - Válassza az Egyéni értesítések lehetőséget

  • Akkor maradsz Koppintson a kiválasztás Egyéni értesítések amíg a következő oldalra nem lép.

3. lépés - Engedélyezze a Hanghívások letiltását

  • A menü aktiválása Használjon egyéni értesítéseket amíg az alábbi beállítások meg nem nyílnak. Itt csak aktiválhatja Tiltsa le a hanghívásokat mint az előző lépés. Könnyű?

Így nem kell attól tartania, hogy a WhatsApp névjegyeiben szereplő emberek ismét terrorizálják. Hívásaikat automatikusan blokkolják, anélkül, hogy tudnák.

A WhatsApp Mod ezen érdekes tulajdonsága a GBWhatsApp valójában csak egy az alkalmazás által kínált sok más speciális funkció közül.

Módosíthatja is utoljára látva, témák váltása, ütemezett üzenetek küldésére ezen a hatékony alkalmazáson keresztül.

A GBWhatsApp használata szintén meglehetősen egyszerű, mert az alkalmazás kezelőfelülete hasonló az eredeti alkalmazáshoz.

Hogyan lehet blokkolni az ismeretlen WA hívásokat

Kapott már egy WA-hívást olyan számtól, amelyet nem ismer? Bosszús és szeretné tudni, hogyan lehet automatikusan elutasítani a WhatsApp hívásokat?

Csendes! Hogyan lehet feltörni csak a WhatsApp alkalmazást, az ApkVenue-nak vannak, különösen az ehhez hasonló apró problémák. Nos, ha kíváncsi vagy rá, jobb, ha azonnal megnézed az alábbi lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a WA csevegést ismeretlen számról

  • Először először nyissa meg a WA csevegést abból a számból, amelyet nem ismer.

2. lépés - Kapcsolat letiltása

  • Ezután koppintson a jobb felső sarokban található pont ikonra, és válassza a menüt 'Több'. Ezután választ egy lehetőséget 'Blokk'.

Vége! Ebben a szakaszban már nem zavarja az ismeretlen számokról érkező hívások vagy csevegések.

Eközben, ha egy napon újra fel akarja nyitni a blokkot, akkor nagyon egyszerű, banda. Az ApkVenue alábbi cikkét elolvashatja a teljes lépések megismeréséhez.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan blokkolhatjuk a WA-hívásokat iPhone-on

Nem csak az Androidon, a WhatsApp iPhone lehetővé teszi, hogy blokkolja a bejövő hívásokat bizonyos kapcsolattartóktól, akiket bandával szeretne.

Azonban iOS rendszeren csak a WA telefonhívás helyett kénytelen blokkolni az illető kapcsolatfelvételét. Más szavakkal, nem fog tudni csevegni, videohívást kezdeményezni, és nem láthatja az adott személy WA állapotát.

Ha még mindig nem tudja, hogyan, itt az ApkVenue megadja a WA-hívások blokkolásának teljes lépéseit az iPhone-on.

1. lépés - Nyissa meg a blokkolni kívánt partner csevegését

  • Először nyissa meg a csevegést abból a WA kapcsolattartó számból, ahol blokkolni szeretné a telefonhívást.

  • Ezt követően érintse meg a személy nevének részét.

Fotó forrása: igeeksblog

2. lépés - A WA-hívások és az ismerősök blokkolása

  • Ön tekercs lefelé, és válasszon egy lehetőséget 'Kapcsolat letiltása'. Nyomja meg újra a gombot 'Blokk' hogy teljesítse a WA-hívások és kapcsolataik blokkolásának lépéseit.
Fotó forrása: igeeksblog

Hogyan blokkolhatjuk a WA hívásokat az Értesítések letiltásával

Még mindig alternatívát keres a WA-hívások alkalmazás nélküli deaktiválásához? Kipróbálhatja ezt az egyetlen módszert, banda.

Ez a trükk valójában nem teszi lehetővé a bejövő WA-hívások blokkolását, de csak minden alkalommal eltávolítja az értesítést, amikor egy WA-telefonhívás bejön.

Ezért mielőtt ezt megtenné, először fontolja meg, mert később nem kap hívásértesítéseket a WhatsApp többi partnerétől a mobiltelefonján.

De ha ez nem számít, láthatja az alábbi lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a HP beállításokat

  • Nyissa meg a HP Beállítások oldalát, majd válassza a menüt „Értesítések”.

  • Ezután keresse meg és válassza ki a WhatsApp alkalmazást.

2. lépés - Hívásértesítés beállítása

  • Amint a WA értesítési beállítások oldalán van, akkor tekercs lefelé, és válassza ki a menüt „Hívásértesítések”.

3. lépés - Kapcsolja ki az értesítéseket

  • Végül csak kapcsolja ki csúszka WhatsApp hívás értesítések.

Hogyan blokkolhatjuk a WA hívásokat a "Ne zavarjanak" használatával

A fenti módszerek mellett funkciókat is használhat "Ne zavarj" alternatív módon blokkolja az ismeretlen WhatsApp hívásokat, vagy fordítva.

Ez a funkció általában iPhone telefonokon található, amelyeket a Beállítások oldalon aktiválhat. Ha nem érti, akkor figyelhet az alábbi lépésekre.

1. lépés - Nyissa meg a „Ne zavarjanak” menüt

  • Nyissa meg az alkalmazást 'Beállítások' iPhone-on, majd válassza a menüt 'Ne zavarj'.

  • Húzással engedélyezze a „Ne zavarjanak” lehetőséget csúszka-övé.

Fotóforrás: Apple támogatás

2. lépés - Aktiválja a Vezérlőközponton keresztül

  • A Beállítások áttekintése mellett aktiválhatja a Ne zavarjanak funkciót is úgy, hogy lefelé csúsztatja a képernyőt, amíg meg nem jelenik a Vezérlőközpont ablak.

  • Ezután érintse meg a hold alakú ikont.

Fotóforrás: Business Insider

Tehát ez egy egyszerű módja a bejövő hívások blokkolásának és deaktiválásának a WhatsApp-on. Könnyű, igaz? Így már nem kell attól tartania, hogy megzavarják!

Ez a módszer is lehet méregtelenítés hatékony közösségi média, amelyet megtehet. Időnként érezze meg annak előnyeit, ha ilyesmivel kiszabadítja magát a közösségi média szorításából.

Van más WhatsApp-tipp és trükk, amelyet az ApkVenue-nak meg kell vitatnia? Na gyere Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban. Nem kell félénknek lenni.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found