Vigyázzon, íme 10 jelszó feltörési technika, amelyet a hackerek gyakran alkalmaznak!

Oh, tehát ezt hívják jelszó feltörési technikának és a támadás típusának? Olvassa el ezt a cikket teljes egészében, srácok!

A digitális világ tele van előnyökkel és hátrányokkal. Egyesek szerint a digitális világ nem olyan veszélyes, mint sokan mondják. Vannak azonban olyanok is, akik úgy gondolják, hogy ez meglehetősen veszélyes, főleg, hogy sok mindenről van szó a technikák tanulásában jelszavak feltörése.

Mi a technika jelszavak feltörése? A jelszó feltörési technika olyan általános kifejezés, amely leírja a jelszavak vagy titkos jelszavak adatrendszerben történő megszerzésére használt technikák csoportját. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue 10 ilyen technikát kínál, amelyeket állítólag a hackerek gyakran használnak, amint arról a TechViral beszámolt.

  • A hackelésről szóló film, amely azt akarja, hogy hackerré válj
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
  • Könnyű módszerek a számítógép megvédésére a hackerek ellen, ha követnek

10 Hackerek által gyakran használt jelszó-feltörési technikák

1. Szótár

Szótár egy olyan technika, amelyet a legtöbb hacker általában használ. Ezzel azonban nem sikerülhet azonnal. Vagyont kell találnia több kísérletig. A szótár egy egyszerű fájl, amely furcsa és szokatlan szavakat tartalmaz, amelyeket sokan gyakran használnak a jelszavukhoz. A nehéz jelszavakat azonban nem lehet feltörni ezzel a technikával.

2. Brute Force

Valójában módszer Nyers erő nem sokban különbözik a szótár támadás típusától. Ehhez az egy technikához azonban istenszintű türelem kellett. Mivel a jelszó megtalálásáig minden legjobb kombinációt ki kell próbálnia. Mivel azonban ez a személy napról napra egyre okosabb, nehéz lesz elvégezni a Brute Force technikát.

3. Adathalászat

A legegyszerűbb módja annak, hogy képes legyen rárés A jelszó egy technika Adathalászat. Valójában ez a módszer valójában túl elavult. Mivel a hackerek, akik ezt a rendszert használják, csak a felhasználó fiókját kérik meg, hogy egyedi és más módon mondja meg a jelszót. Ezek a hackerek általában hamis oldalt, hamis e-mailt és hamis alkalmazásokat hoznak létre a felhasználó létrehozásához Belépés ott. Ezután a bejelentkezés után a számla adatai a következőkre kerülnek: szerver hackerek.

4. Trójaiak, vírusok és rosszindulatú programok

Nos, ehhez az egy módszerhez a hackerek szándékosan hoznak létre ilyen programokat Trójaiak, vírusok és rosszindulatú programok annak érdekében, hogy pusztítást végezzen a célponton. Mint tudják, ez a rosszindulatú program általában e-mailben terjed, vagy elrejtőzik egy alkalmazásban.

5. Vállszörfözés

Vállszörfözés olyan technika és gyakorlat, amely az ATM-ek vagy akár más elektronikus eszközök felhasználóinak kémlelésére szolgál, hogy privát, privát információkat szerezzen. Általában ezt a támadási trükköt úgy hajtják végre, hogy erővel megkérik, hogy jelentkezzen be egy programba.

6. Port Scan

Technika Port Scan általában azért, hogy megtalálják a különböző gyengeségeket szerverek bizonyos. A jelszó feltörésének más technikáival ellentétben azonban ezt a módszert azok számára alkalmazzák, akik teljes mértékben felelősek a műveletért. Ez azt jelenti, hogy ez a trükk csak a rendszer sebezhetőségének felkutatására szolgál.

7. Szivárványasztal

Szivárvány asztal általában ugyanúgy történik, mint az általános szótár támadás. Ez a technika előszámlálást használ hash és a meglévő jelszavakat. Mi az a hash? A hash egy fontosnak tartott jelszó vagy információ titkosítási eredménye. A Rainbow Table megkülönbözteti a többi szótári támadást attól, hogy ezt a módszert használják a jelszavak és a hash-ek felerősítésére.

8. Offline repedés

Azok többsége, akik megpróbálják feltörni a jelszavakat, időben elkészülnek offline. A kapott adatokat általában egy olyan rendszerből nyerik, amely meglehetősen veszélyes. Ban ben Offline repedés, egy igazi hacker kipróbálhatja a jelszó érvényességét. Ez a típusú támadás a Dictionary és a Rainbow Table technikákhoz tartozik.

9. Social Engineering

Szociális tervezés olyan támadás, amely nagyon függ az emberi interakciótól. Ez a típusú támadás gyakran megtévesztő módszereket alkalmaz a normál biztonsági eljárások megsértésére. Így a hackerek különböző trükkökkel próbálkozhatnak a normál biztonsági eljárások bevezetése érdekében.

10. Találgatás

Találgatás tippelést jelent, ami azt jelenti, hogy a hackerek az egyes számlákon elérhető biztonsági rendszerek megválaszolásával próbálnak betanított találgatást tenni. Lényegében a hacker mindent megpróbál kitalálni, hogy megtörje a biztonsági rendszert és feltörje a fiókját.

Tehát, ezek néhány technikák jelszavak feltörése amelyet általában egy fiók és más személyes adatok feltörésére használnak. Ezért az Ön számára jelen cikk jelenlétével körültekintőbbnek kell lennie a jelszavak biztosításában, hogy a tudatlan kezek ne könnyedén feltörjék őket. Ossza meg a véleményed igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found