hogyan lehet megtudni, hogy a barátja kivel fordul gyakran kapcsolatba

Szeretne eljutni a barátjához vagy a partneréhez? Talán csalnak! Nos, itt láthatja, hogyan láthatja a beszélgetéseiket / hívásaikat a WhatsApp-on.

Gyakran kell használnia WhatsApp nem? Még alkalmazások is azonnali üzenetküldés ez szükségessé vált számodra a mindennapi tevékenységek elvégzéséhez tudod.

De kíváncsi voltál valaha, kivel kommunikál a barátod vagy párod gyakran a WhatsApp-on?

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni, itt az ApkVenue áttekinti egy egyszerű módja annak, hogy megtudja, kivel fordulnak gyakran a WhatsApp-on.

Hogyan lehet megtudni, hogy kivel fordulnak gyakran a WhatsApp-on keresztül?

A WhatsApp az egyik leggyakrabban használt csevegőalkalmazás. Nagyon sok, sok felhasználó keres tiltott WhatsApp alkalmazások sora személyes napirendjükhöz.

A WhatsApp webfejlesztése is egyre nagyobb prioritást élvez. Annak ellenére, hogy jelenleg még mindig nem tud hívásokat kezdeményezni a WhatsApp Weben keresztül, az elkövetkező napokban a Whatsapp Weben keresztül tapasztalhat videohívásokat és hanghívásokat.

Nos, visszatérve a témára. Az alábbi két lépést követve megtudhatja, hogy barátnője vagy partnere gyakran kivel van csevegés és felhívja a WhatsApp-ot. Kíváncsi? Gyere, nézd meg teljes egészében.

Jegyzet:


Az alábbi két lépés végrehajtásához el kell érnie partnere okostelefonját, valamint a WhatsApp alkalmazást. Tehát győződjön meg róla, hogy előbb kinyithatja srácok.

1. Hogyan lehet ezt megtudni az Email Chat menü segítségével

Az első módja a használat jellemzők E-mail csevegés megtudhatja azoknak a partnereknek vagy csoportoknak a listáját, amelyekkel partnere gyakran kapcsolatba lép.

Ennek megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés: A WhatsApp honlapján te Koppintson ahárom pont ikonra a jobb felső sarokban további lehetőségek megnyitásához. Aztán te Koppintson a kiválasztás Beállítások a WhatsApp beállításainak megnyitásához.

2. lépés: Ezután a Beállítások menüben csak a menüt kell kiválasztania Beszélgetések. Ezután válassza ki a menüt Csevegési előzmények hogy elérhesse a menüt E-mail csevegés.

3. lépés: Akkor csak választanod kell E-mail csevegés. Itt láthatja azon partnerek és csoportok listáját, amelyekkel partnere oszlopokon keresztül gyakran kapcsolatba lép a WhatsApp-on Gyakran felvették a kapcsolatot. Ban,-ben Legutóbbi beszélgetések megjelenik egy lista csevegés legújabb a WhatsApp-on.

Kész! Így tudja meg, hogy ki lép kapcsolatba leginkább a WA-s partnerével. Vannak még más utak, tudod. Itt az áttekintés!

2. Hogyan lehet megtudni keresztül Adatok és tárolók használata

Ha úgy érzi, hogy partnere ritkán teszi csevegés és még gyakrabban kezdeményez telefonhívásokat, természetesen számos dolgot megtehet, a telefon közvetlen megérintésével vagy a második lépéssel.

Csak a menübe kell belépnie Adatok és tárolók használata a partner WhatsApp beállításai között srácok.

1. lépés: Csakúgy, mint az első lépésben, Önnek is hozzáférnie kell a menühöz Beállítások val vel Koppintson a a három pont ikont a WhatsApp alkalmazás további opcióinak eléréséhez.

A különbség itt az, hogy csak ki kell választania a menüt Adatok és tárolók használata hogy megtudja az adatkvóta és a memória használatát a WhatsApp alkalmazáshoz. Ezután csak választania kell Tárhelyhasználat.

2. lépés: Kérlek várj. Valóban, ez a folyamat egy kicsit tovább tart a belső memóriahasználat elemzéséhez. Ha elkészült, csak látnia kell mennyiségű adat szükséges mindegyikhez csevegés WhatsApp csoportok és kapcsolattartók, amelyeket partnered csinál.

Kész! Így tudhatja, hogy a barátja vagy partnere kivel lép kapcsolatba a WhatsApp-on. Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan lehet megtekinteni a WhatsApp Web hívásait, lehetséges?

Ahogy az ApkVenue fentebb elmondta, a WhatsApp Web a felhasználók egyik legjobban várt WhatsApp szolgáltatása. Ez a funkció ugyanis közvetlenül a számítógépen és gyakorlatilag anélkül nyitható meg, hogy okostelefont kellene nyitni.

Sajnos ennek a funkciónak még mindig vannak hátrányai. Ezek egyike nem tudunk hívásokat kezdeményezni vagy hívásokat megtekinteni a WhatsApp Weben. Természetesen a WA weben sem láthatja a barátja hívásait.

Ennek ellenére még mindig tanulhat hogyan kell használni a PC-n vagy a laptopon. Garantáltan nagyon alkalmas munkára és napi feladatok elvégzésére.

Nos, ez egy egyszerű módja annak, hogy megtudja, ki a barátja vagy partnere gyakran kapcsolatba lép a WhatsApp-on keresztül.

Hogy, ilyen könnyű, igaz? De az ApkVenue azt ajánlja, hogy legyen óvatosabb, különösen akkor, ha titokban használja okostelefon a párod igen! Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found